sormaa
şuan erken belki ama kınada elimizde tutcağımız dövizleri az önce kendim hazırlıyodumm
nasıl olsun nasıl tasarlayim hangi renk olsun diee
en iyisini yapmışsın şeymacımm
ben de öyle izin vermek istiyorum kendime amaa
hoşgeldin burcu
hadi hayırlı olsunnn
oh maşallah hoşgeldinn derya
kendinizi birazcık tanıtsanıza kızlarr
bir yer haricinde yapmıycam canım 15 günden sonra yapıcam diğerlerine
neyii hazırlıyosunnn kına dövizleriii neyyyyy merak ettim şimdi
tsk ederım sagolun ınsallah hayırlı ugurlu olur hepımız ıcın
ben 27 yasındayım uluslararası naklıye fırmasında operasyon sorumlulugu yapıyorum 10 yıllık beraberlıgımızı ınsallah evlılıkle sonlandırıcaz
hadi hayırlısı olsun şeymacımm
kınada fotoğraf çekilirken konuşma balonları oluyo ya kızlardaa
haberim yokmuş gibi çek, kız tarafı fln gibisindenn onlarıı
maşallah maşallah
uzun bi sürecin sonunda gelen mutlulukk :123::123:
hıı onların adı omuubende yapıcam onlardannn renkli kalın kağıtlara bastırıp kesicem güzel oluyooo
ayrıca erken değil bende herşeyi hazırladım sabırsızızz :):):)
merhabaa gelinlerrr aranıza yeni bir gelin daha geldii :) ben derya 18 mayıs geliniyim
var mı başka parlak fikirleriniz kına düğün için
hoş buldukkkkhoşgeldin gelincik :)
selam kızlar ben geldim kutuplardan yazıyorum çok soğuk hava
KIzlarrrr selammmmmmmmm, kına gecemi atlattık çok şükür. Çok güzel oldu herşey, doya doya oynadım oynadım, sabaha karşı 4'e kadar sürdü. Tavuk alma ve tatlı alma yaptık.Bu adeti bilenler bilmeyenler anlatsın :))) Nişanlımın arkadaşları bizim mahalleye meşalelerle geldiler, gecenin karanlığında mahalle adeta aydınlandı. Ne oynamak ne oynamak :)) Herşey çok güzeldi, iyi ki düğünle araya 1 gün koymuşuz bugün dinleniyorum.Öpüyorum hepinizi :)
KIzlarrrr selammmmmmmmm, kına gecemi atlattık çok şükür. Çok güzel oldu herşey, doya doya oynadım oynadım, sabaha karşı 4'e kadar sürdü. Tavuk alma ve tatlı alma yaptık.Bu adeti bilenler bilmeyenler anlatsın :))) Nişanlımın arkadaşları bizim mahalleye meşalelerle geldiler, gecenin karanlığında mahalle adeta aydınlandı. Ne oynamak ne oynamak :)) Herşey çok güzeldi, iyi ki düğünle araya 1 gün koymuşuz bugün dinleniyorum.Öpüyorum hepinizi :)
Nasılsınız kızlarrrr
hoşgeldin gelincik :)
Dilaa benim kınamda gelin çıkaran arkadaşlarım
maske taktılar
karnaval gibi olmuştu
taçlardansa bence güzel oldu
canım ben nedime bilekliği yaptırdım kırmızı kalp içinde adım yazıyo çok güzel oldu özel foto çektircem nedimelerimle sonra kına içinde çember taç yaptırdım o tüllüler artık baydı herkeste görüyorum taçlarımı herkes çok beğendi fotoğrafını görenler kısa zamanda tüm mazemelerimi toplayınca konu açıcam ordan bakarsın belki hoşuna giden bişey olur.. sonra baş harfli el gülü yaptırdım sonra şu kına hatırası yazan afişlerden yaptırdım aynısnın düğn afişinide ne bilim valla uğraşıyorum öyle dedim gibi hepsini toparlayıp fotolayıp konu açınca bi göz atarsın ...
sonra mekanı renkli ışıklarla balonlarla süslicem kına salonda olmicak havayi fişek güm güm
hoş buldukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?