hayırlı cumalar hayırlı sabahlar hanımlar.. forum çok sessiz artık.. nerede bizim cıvıyan hallerimiz?? kopuşlar falan? off off özledim bizi..
canım bende arıyorum ankarada gelinlikci ben and carsısına bakıcam orda ısıltı gelinlik tutku gelinlik hrb elegant bunların adını duydum bende arıyom bulursan banada söylermisin
Isyeaaaaannnnnnnnn
Deryacim kusura bakma unutmusum sabah telasindan ptesi mutlaka eklerim listeye olurmuu ??
Allah yardımcınız olsun canım.
kızlar ocak 10-13 tarihkeri arası evliliik fuarı var bernardo hem davetiye hemde 100 tl indirim çeki veriyor ben gidicem fuara gelmek isteyen var mı
Hayırlıs sabahlar kızlar..
Dualarınıza ıhtıyacım var..
Babam kronık akcıger hastası cok fazla sigara içen bırı.
Bi kaç gundur oksururuken kan gelıyor agzından ve cok korkuyorz.doktora gıdelım dıyoruz gıtmem dıyor baska bısey demıyor
dualrınızı eksık etmeyın kızlar..bu karabulutlar bıanonce gıtsın ıstıyorum artık..
Rabbım anne ve babalarımızı basımızdan eksık etmesın onlara uzun omurler nasıp etsın
formu doldurdum bizde gelmeyi planlıyoruz
Hayırlıs sabahlar kızlar..
Dualarınıza ıhtıyacım var..
Babam kronık akcıger hastası cok fazla sigara içen bırı.
Bi kaç gundur oksururuken kan gelıyor agzından ve cok korkuyorz.doktora gıdelım dıyoruz gıtmem dıyor baska bısey demıyor
dualrınızı eksık etmeyın kızlar..bu karabulutlar bıanonce gıtsın ıstıyorum artık..
Rabbım anne ve babalarımızı basımızdan eksık etmesın onlara uzun omurler nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?