Günaydın kızlar
yeni bir hafta..güzel geçer inşallah
şu balayını almak nasip olmadı kaç haftadır..inşallah bu c.tesi alıcaz..daha hiiiiç ama hiç gelinlik bakmadık bakalım nolacak :44:
Heeey artık listeye yazılmak için hazırım :) Tarihimizi ayarladık 06.06.2014 Kınamız - 07.06.2014 Nikahımız(İNŞALLAH )
Şafak panolarımda gördüğünüz gibi nişanlım henüz askerde geldiğinde iki aydan az bir süre kalmış olcak inşallah herşeyi gönlümüze göre yapar ve yetiştiririz. Nikah ve kına tarihi ve yerleri hazır. Balayımız da hazır çok şükür. Bir takım ev eşyalarımızda var. Allah yardımcımız olsun...
Hayırlı olsun cnm.İki sevinci kısa aralıklarla yaşıcaksın
üfffffff ...Şu eşya bakmak ne zor iş kararsızlıktan öldüm resmen ya
bende çok kararsızımdır... İnşallah gönlüne göre eşya bulursun, nerelere baktınız ?
ankarada baktık ben Elazığlıyım elazığda baktık erzurumda memurum erzurumda baktık ama aklıma yatan pek olmadı :44: doğtaşın mobilyalarını beğendim şu an ona karar kıldım gibi
Herkese iyi akşamlar, bizim kızlar nerelerdesiniz??? Evlenince unutmam gelirim topiğe dedim, şimdi ben geliyorum kimseler yok
Bu arada yeni arkadaşlar katılmış, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla sevdiklerinize kavuşun.
Ben yine uğrarım buralara
Herkese iyi akşamlar, bizim kızlar nerelerdesiniz??? Evlenince unutmam gelirim topiğe dedim, şimdi ben geliyorum kimseler yok
Bu arada yeni arkadaşlar katılmış, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla sevdiklerinize kavuşun.
Ben yine uğrarım buralara
İnş cnm.
Bu arada eşin içinde hayırlı olsun yeni işi
Güzelmiş canım.
Doğtaştanmıydı bu da?
İyi akşamlar kızlar.
Biz hotelimizi sonunda aldık
2. dönem indiriminden bari faydalanalım dedik
Bizde 25Mayıs 01 Haziran tarihlerinde Voyage Türkbükü'ndeyiz.
Ets ile aldık.
Villa odaları daha geniş olduğu için villa odası seçtik
İnş memnun kalırız.
Yarında uçak biletlerine el atıcam bakalım.
Pegasus'ta baya saat alternatifi vardı fiyatlarda iiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?