'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar
yeni bir hafta..güzel geçer inşallah
şu balayını almak nasip olmadı kaç haftadır..inşallah bu c.tesi alıcaz..daha hiiiiç ama hiç gelinlik bakmadık bakalım nolacak :44:

Düğündaş bizde balayı ve gelinlik konusunda aynı durumdayız
Hayırlısı

Hayırlı olsun cnm.İki sevinci kısa aralıklarla yaşıcaksın

bende çok kararsızımdır... İnşallah gönlüne göre eşya bulursun, nerelere baktınız ?

ankarada baktık ben Elazığlıyım elazığda baktık erzurumda memurum erzurumda baktık ama aklıma yatan pek olmadı :44: doğtaşın mobilyalarını beğendim şu an ona karar kıldım gibi

ankarada baktık ben Elazığlıyım elazığda baktık erzurumda memurum erzurumda baktık ama aklıma yatan pek olmadı :44: doğtaşın mobilyalarını beğendim şu an ona karar kıldım gibi

bizde nişanlım askere gitmeden önce doğtaşa bakmıştık ordan yemek odası ve salon takımı beğendik. yatak odasını da enza düşünüyorum. salonum krem tonlarında olsun istiyodum ama ceviz rengi mobilyalar beğendik mobilyada ceviz şık ve kaliteli duruyo,biraz daha düşünürüz,ya açık tonlarda bi salon ya da cevizi tercih edip doğtaştakileri alcaz.. hayırlısı olsun. Seninde Allah yardımcın olsun..

Herkese iyi akşamlar, bizim kızlar nerelerdesiniz??? Evlenince unutmam gelirim topiğe dedim, şimdi ben geliyorum kimseler yok
Bu arada yeni arkadaşlar katılmış, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla sevdiklerinize kavuşun.

Ben yine uğrarım buralara

aminnnnnnn inşallh bizimde zamanmız biran önce gelirr hayırlı uğurlu olsunnn ayy yeni evlenmişsin allh mutlu mesut etsinn

yenii gelinn ne güzel olmuşşun sen öleee

iyi aksamlar kızlarr.Dugunum 2014 e yetısebılır dusuncesıyle artık aranıza katılabılırım dıye dusundum .) askerlıgımızde bitti.sırada sadece işe girmek kaldı.14 subatta ıstemeye gelıcekler beniii.Cok heyecanlıyımm.ama heyecanımıda pek yasayamıyorum adam gıbı :/ erkek arkadsımın babası oldukca sıkıntı yaratıyor :/

İyi akşamlar kızlar.
Biz hotelimizi sonunda aldık
2. dönem indiriminden bari faydalanalım dedik
Bizde 25Mayıs 01 Haziran tarihlerinde Voyage Türkbükü'ndeyiz.
Ets ile aldık.
Villa odaları daha geniş olduğu için villa odası seçtik
İnş memnun kalırız.
Yarında uçak biletlerine el atıcam bakalım.
Pegasus'ta baya saat alternatifi vardı fiyatlarda iiydi

Hayırlı olsun canım. :)

ben okuyup çıkıyorum canlarım elimde telefon bir oraya bir buraya iş görüşmelerinde savruluyorum

erz geçmiş olsun canım stres yapma moralını yuksek tut herşeyın hayırlısı

günaydın gelinciklerrrr

ayşenurcum balayınız hayırlı olsun bende bu ara sürekli otel bakıyorum, 14-19 eylül de balayında olucaz, voyage torba yı beğendim zaten voyage lardan menun kalırsınız mutlaka deniliyor bu haftasonu ets ile görüşücez bakalım siz ne kadara aldınız? bir de uçak biletinin dahil olduğu paketlerde oluyo mu? ayrı mı alıcaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…