'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nil bizde gelelim mi

Ben inşallah bi iş bulurumda daha geniş düşünmeye başlarız
Zaten çocuğu hemen yapacak gibiyiz yaş gitti gidiyor

gayet güzel olmuş canım ama salatalar başta gözüme battı ama
anca kalabalık olcaksanız bide meze gibi çoğu
bence gayet başarılıııı

Evet meze tarzı şeyler ağırlıkta, çünkü beyler bir duble içecekler :) O yüzden tabaklarının boş kalmaması gerekli.

Nil bizde gelelim mi

Beklerim her zaman, başımın üstünde yeriniz var. Benim bir lafım vardı " beni ne misafirle ne de temizlikle korkutamazsınız " Allah sağlık sıhhat versin de, her iş gelir elimden canı gönülden yaparım.

hıııı o zamann iş değişirrrr
süpper bi menüü o zamann

*
inşallah sen de hayırlısıyla hemencik iş bulursun canım :26:

O kahkahalar niyeydi bakim he
Amin kuzum inşallah kısmetlerim mi kapandı nedir

Hamarat gelin seniiii Allah yardımcın olsun yarın canım

çocuğa
kurşun döktür kurşunn

Evet nişanlıma da çok nazar değiyor.
Geçen bi kaza yaptı Allah korumuş millet öldü sanıp başına toplanmış otobanda.
Benim desen iş kısmetleri kapandı.
Nişanlımın ertesi günü gözü şişti doktora gittik bişey yok dedi :26:
Ve tüm bunlar için ben kurşuncu arıyorken meğer benim 30 senelik annanem kurşun döküyomuş bilmiyomuşum
Nişanlım öğreniyor bana söylüyor rezilliği sen düşün

ananeyi hemen değerlendirinn
*
Allah korumuş cidden bu arada nişanlınıı
cidden dua fln okuyun boll boll :26:

ananeyi hemen değerlendirinn
*
Allah korumuş cidden bu arada nişanlınıı
cidden dua fln okuyun boll boll :26:

Ben normalde her duştan sonra okurum aslında
Demek ki nefesim kuvvetli değil herhalde (Çarpılcam tövbe yarabbim )

Merhabalar, Eylül ayında kuzenimi evlendirdik ve aylar süren koşturmamız sonunda bitti :))

Fotoğrafçıyı falan hemen ayarladık ama düğün hikayesi filmi için çok zorlandı. Ben de tabii onun etrafında sürekli bulunduğum için bir sürü video izlemek durumunda kaldım. Birçoğu klip gibiydi ve klişe olanlar da hoşumuza gitmedi pek zaten 12 saat falan yanında oluyo gelinin kameramanlar o yüzden cidden içine sinecek birilerini bulmamız 2-3 ay sürdü. Bu arada fiyatlar da çook değişken, yani birisi diyo ki 1000 tl öbürü 4000 tl gibi bi fiyat verebiliyo. Kuzeniminki ortalarda bi fiyat oldu. Çok profesyonel ve duygusaldı hatta ağladık annemle.

Böyle bi video yaptırmak isteyenlere bir iki tavsiyem var;

-Fiyat aldığınız ya da anlaşacağınız kişilerin mutlaka eski çektiği videoları görmek isteyin.

-Eğer fiyat size biraz yüksek geldiyse ama filmleri de çok begendiyseniz, başka bi masrafınızdan kısın çünkü paranızla rezil olmak da var.

Bizim filme de burdan bakabilirsiniz ayrıca :)) Ben kilolu çıkmışım ama kamera 5 kilo ekliyo cidden!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…