ayşenur izin belgen olduktan sonra istediğin belediyeden al gel bahçelievlere 300 lira
İzin belgesi alırkende para veriliyormu acaba o belediyeye bilgin varmı canım.
Hayırlı olsun cnm.Siz nikah dairesindemi yapıcaksın o kadar uygun oldu yaa.
Ben bugün şişli belediyesini aradım.Nikah tarihimizde dolu olduklarını söylediler.Beşiktaşta nikah işlemleri için izin belgesi ile gelenleri 2 ay öncesinden kabul ediyor.O kadar az zaman kala başvurmayıda ben göze alamıyorum riskli geliyor.
Bu gidişle kağıthane belediyesinden 20.30 nikahını alcaz 400'ü bayılcaz
Zaten evlenene herkes bi kazık atıyor yaaa
Hayırlı olsun.Bende bu tarihi düşünüyorudum ama yer olmadığı için 1 hafta öncesi oldu.Kısmet
Biz vermedık canım nıkahı yapıcagın beledıyeye verıyosun parayıİzin belgesi alırkende para veriliyormu acaba o belediyeye bilgin varmı canım.
canım biz şu an bulunduğumuz şehirde ikametgah ettiğimiz belediyeden aldık ama ücret almıyolar izin belgesi için.. gün alınacak belediye alıyo ücretiİzin belgesi alırkende para veriliyormu acaba o belediyeye bilgin varmı canım.
kızlarrrrrrrrrrrrrr bizde bugün nikah tarihimizi aldık işlemleri yaptırdık 31/05/2014
günaydın kızçeleeerr..
canım biz şu an bulunduğumuz şehirde ikametgah ettiğimiz belediyeden aldık ama ücret almıyolar izin belgesi için.. gün alınacak belediye alıyo ücreti
yaa sayaçlarımıza nolduuu
günaydın kızçeleeerr..
canım biz şu an bulunduğumuz şehirde ikametgah ettiğimiz belediyeden aldık ama ücret almıyolar izin belgesi için.. gün alınacak belediye alıyo ücreti
yaa sayaçlarımıza nolduuu
Günaydın herkese...
Hayırlı cumalar
Yine bir haftasonu geldi
Ocak ayıda yarıyı geçti valla
Haydii sayaçlarımız nerede kızlar
Günaydın bu arada herkese, hayırlı Cumalar
günaydın canımm
kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenle de
mesaj elementlerini düzenleden yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?