'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın lokumlar

Görümceme gidiyorum prensesim beni özlemiş. Akşama gelirim. İyi haftasonları

arkadaşlar ben nişanlıyım nişanlım askere gitmeden önce nişanlanmıştık yanız şimdi nişanlım geliyor 18 günü kaldı fakat biz evlenemiyoruz nişanlımla ben istiyoruz ama nişanlımın ailesi kesinlikle yardım etmiyor herşeyi oğullarının yapcağını çalşrsa olur çalşmassa olmaz edalarındalar napıcağımı bilyorum çok üzülüyorum nişanlımın geliceğinemi sevinicem yoksa düğünümüzün olmıyacağınamı bilmiyorum lütfen bi çıkar yok gösterin bana benim annem dul ve dul olduğu halde ve bi erkek kardeşim olmasına rağmen 10 milyar kredi çekecek ama kayınvalidem ve kayınpederim hiçbişeye yanaşmıyor.:84:

aaa benim araştırdığım davetiyrecide aydında davetin.com mu canım kağıtları nasıldı bizde birkaç model beğendik baskı kaltiesi nasıldı

canım güzeldi kaliteliydi ben ordan yaptırcam

güzel canım bi davetiye var bende onu çok beğendim ama bakcam bende :) burdan yaptırırım diğerleri çok pahalı ve iyi de gördüm davetiyeleri

ayy keşke burdada olsa bende gitsem

gidenler aktarıyoruz canım :)

Hangisi bu kinacim 1350 fiyat verdi ama kaftan bindalli ekstra sadece kizlar ve taht icin o kadar para vermem

canım bu ceylan kına organizasyon anlaştık gibi bişey 1-2 hafta içinde sunum yapcaklar

kızlar netim yoktu dün de aile arasında isteme ve nişan oldu :) gayet eğlendik çok soğuk bi ortam olur falan diye düşünüyordum ama çok güzel geçti :)

düğün salonunu tutan var mı kızlar aranızda ve hangi il-ilçe de fiyatları ne

Son düzenleme:

bizim de kendi kararımız ailelere yük olmamak canım bence sende anneni kredi altına sokma siz çekin krediyi çalışıp ödersiniz biz şahsen öyle yapcaz

nişanlısın ailesinin derdi neymiş oğullarının mürüvetini görmek istemiyolarmı ben kızıyorum byle insanlara yarın bi gün torunun olucak sevmeye gelirsin o zaman yada iş k.valideliğe gelince sapına kadar yaparlar

ceylan benim arkadaşım gerçekten güzel yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…