o zaman sora gel de tanışalımm seninlee
iyi çalışmalarr
ben geldim kiii günaydınlarrrYarın çabuk gelse bari
biri bana nasıl fotoğraf yükleyeceğimi anlatabilir mi :26:
bak canım cevap yaz de altta eklenti ekle butonu var oraya tıkla dosya seç de ordan yükliyebilirsin
aaa benim araştırdığım davetiyrecide aydında davetin.com mu canım kağıtları nasıldı bizde birkaç model beğendik baskı kaltiesi nasıldı
plasticwoman canım baktım senin sitede aynı ben fuara gitmeyip ordaki listeden sitelerini inceledim o ayşegül evleniyor zaten çok pahalıydı daha önce bakmıştım bide caddede yerleri havalı biryer
beğendiklerimiz bunlar
nişanlım bunu beğendi
http://www.davetin.com/?urun-3076-d40105-dugun-davetiyesi
bunlar benim sevdiklerim
http://www.davetin.com/?urun-3069-d40098-dugun-davetiyesi
bunlarda diğer markalardan sevdiklerim sizlere fikir olsun
Eki Görüntüle 930817 Eki Görüntüle 930820 Eki Görüntüle 930821 Eki Görüntüle 930822 Eki Görüntüle 930823 Eki Görüntüle 930824 Eki Görüntüle 930825
ayy keşke burdada olsa bende gitsem
Hangisi bu kinacim 1350 fiyat verdi ama kaftan bindalli ekstra sadece kizlar ve taht icin o kadar para vermem
arkadaşlar ben nişanlıyım nişanlım askere gitmeden önce nişanlanmıştık yanız şimdi nişanlım geliyor 18 günü kaldı fakat biz evlenemiyoruz nişanlımla ben istiyoruz ama nişanlımın ailesi kesinlikle yardım etmiyor herşeyi oğullarının yapcağını çalşrsa olur çalşmassa olmaz edalarındalar napıcağımı bilyorum çok üzülüyorum nişanlımın geliceğinemi sevinicem yoksa düğünümüzün olmıyacağınamı bilmiyorum lütfen bi çıkar yok gösterin bana benim annem dul ve dul olduğu halde ve bi erkek kardeşim olmasına rağmen 10 milyar kredi çekecek ama kayınvalidem ve kayınpederim hiçbişeye yanaşmıyor.:84:
arkadaşlar ben nişanlıyım nişanlım askere gitmeden önce nişanlanmıştık yanız şimdi nişanlım geliyor 18 günü kaldı fakat biz evlenemiyoruz nişanlımla ben istiyoruz ama nişanlımın ailesi kesinlikle yardım etmiyor herşeyi oğullarının yapcağını çalşrsa olur çalşmassa olmaz edalarındalar napıcağımı bilyorum çok üzülüyorum nişanlımın geliceğinemi sevinicem yoksa düğünümüzün olmıyacağınamı bilmiyorum lütfen bi çıkar yok gösterin bana benim annem dul ve dul olduğu halde ve bi erkek kardeşim olmasına rağmen 10 milyar kredi çekecek ama kayınvalidem ve kayınpederim hiçbişeye yanaşmıyor.:84:
canım güzeldi kaliteliydi ben ordan yaptırcam
güzel canım bi davetiye var bende onu çok beğendim ama bakcam bende :) burdan yaptırırım diğerleri çok pahalı ve iyi de gördüm davetiyeleri
gidenler aktarıyoruz canım :)
canım bu ceylan kına organizasyon anlaştık gibi bişey 1-2 hafta içinde sunum yapcaklar
kızlar netim yoktu dün de aile arasında isteme ve nişan oldu :) gayet eğlendik çok soğuk bi ortam olur falan diye düşünüyordum ama çok güzel geçti :)
düğün salonunu tutan var mı kızlar aranızda ve hangi il-ilçe de fiyatları ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?