- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
ceylan benim arkadaşımgerçekten güzel yapar
hmmm extra indirim alalım o zaman ya :) sende bizim arkadaşımızsın
ceylan ne derse odur canım cok ıyı dans eder senelerdır folklor oynadı ben ekip tutmıycam kendim yapıcam organızasyonumu belkı bende yaparım organızasyon ıslerını baya merakım var
Aaa neden canım?
Yer tutmamışmıydınız?
tutmuştuk ama 22 hazirandaki lys sınavı yüzünden birçok akrabanın biz gelmeyiz demesiyle düğün 7 eylüle kaldı.çok şartlamıştım kendimi 22 hazirana
Üzüldüm canım.
Ama belki bunda da bir hayır vardır.
kayınvalidemin 3 oğlu bi kızı var dierleri hep evli oğullarının biri kız kaçırdı 15 yaşında 3 sene oldu o kendisi yapmış sözde büyük oğlu 32 yaşında evlendi tabi biriktirdi herşeyini oda kendsi yaptı benim düşüncem elinde ne varsa vrdi onlara kaçan eltim ilk geldi ona 2 bilezk yaptı ama büyük eltime yapmadı banada yapmıyacakmış bize düşman kesiliyor dilimizi gösterdikmi ama kaçan olan başka o her dediklerine kaçınca mecburen evt dedi ben anlayamıyorum bu durumu nişanlımla bir yılı aşkındır nişanlıyız fakat bi bayramda üstüme ne kıyafet aldılar ne de al şu parayı harcan bayram dediler 10 tlyi bile çok gördüler dierleri düzenini kurdu bizi kimse düşünmüyor.. nişanlm askerde olunca oda bana allah razı olsun altın kolyemi tektaşımı aldı askerdeyken yaptı hep ama onlar ne nişanda ince alyans aldılar gerisi yok. birde oğlunu gelinlerine bırakamazmış çok emek vermiş kayınvalidem ben nişanlımla 3 senedir çock gbi ilgileniyorum umrundamıı.. çok üzülüyorum o kadar doluyum ki...nişanlısın ailesinin derdi neymiş oğullarının mürüvetini görmek istemiyolarmı ben kızıyorum byle insanlara yarın bi gün torunun olucak sevmeye gelirsin o zaman yada iş k.valideliğe gelince sapına kadar yaparlar
yanlışlık olmasın alyansımı bile parasını nişanlım verdi askerden biriktirdiği paraylakayınvalidemin 3 oğlu bi kızı var dierleri hep evli oğullarının biri kız kaçırdı 15 yaşında 3 sene oldu o kendisi yapmış sözde büyük oğlu 32 yaşında evlendi tabi biriktirdi herşeyini oda kendsi yaptı benim düşüncem elinde ne varsa vrdi onlara kaçan eltim ilk geldi ona 2 bilezk yaptı ama büyük eltime yapmadı banada yapmıyacakmış bize düşman kesiliyor dilimizi gösterdikmi ama kaçan olan başka o her dediklerine kaçınca mecburen evt dedi ben anlayamıyorum bu durumu nişanlımla bir yılı aşkındır nişanlıyız fakat bi bayramda üstüme ne kıyafet aldılar ne de al şu parayı harcan bayram dediler 10 tlyi bile çok gördüler dierleri düzenini kurdu bizi kimse düşünmüyor.. nişanlm askerde olunca oda bana allah razı olsun altın kolyemi tektaşımı aldı askerdeyken yaptı hep ama onlar ne nişanda ince alyans aldılar gerisi yok. birde oğlunu gelinlerine bırakamazmış çok emek vermiş kayınvalidem ben nişanlımla 3 senedir çock gbi ilgileniyorum umrundamıı.. çok üzülüyorum o kadar doluyum ki...
bizim de kendi kararımız ailelere yük olmamak canım bence sende anneni kredi altına sokma siz çekin krediyi çalışıp ödersiniz biz şahsen öyle yapcaz
günaydınn kızlarrr
nasılsınızz
*
Allahtan bişe gelmezse dün benim son bekar doğum günümdüü
seneye canparem ile birlikte geçircez inşallah
Günaydın canım; iyi doğdun nice güzel yaşlara inşallah.
ayy kusura bakma canm dalgınlığıma gelmiştir
yarın eklerim listeye
*
yalnız ptesi cidden büyük temizlik yapcam ismini yazıdırıp topiğe uğramayan arkadaşlara
siteye hiç gelemeyenlerden bahsetmiyorum ama online olup topiğe uğramayan arkadaşlara sesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?