'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:) nasılsın canım nasıl gidiyor düğün hazırlıkları,
düğün salonumu tuttuk bizde kına için davetiye işinide yaptırcam şimdiden balayını alcaz 1 hafta içinde bakalım

iyiyim canım sen de iyisindir inşallah.
ben kına için bir yerle konuştum yarın haber gelicek. kısmet neresi ise orası olcak.
Bu hafta mobilyalarımı sipariş ettim.
beyaz eşyalarımı aldık.
bizim de nikah başvurusu ve balayı var sırada.
hayırlı uğurlu olsun.
kına gecesi yeri nasıl bir yer canım ve kaç kişilik?

canım 200-300 kişilik falan ama yeterli.
ay ben hiç mobilya ve beyaz eşya işine girmedim henüz nişanlıma kalsa son hafta alcak :/ ama ikna ettim kredi çekip yapcaz çekelim bu hafta dedi nihayet yani. erkekler nasıl sakinler bayılıyorum yani
biz canım nikah içn gün alamıyoruz :/ daha evlenmemiz uygun olduğuna dair evrak gelicek ozaman başvurcaz onada cumartesi başvurduk 2 ayı bulur herhalde ortalama o kadarmış bakalım
balayına karar verdin mi canım ?

işiniz gereğimi o evrağı bekliyorsunuz canım?
balayı için kıbrısı düşünüyoruz.
mayıs başı olacağı için orasının deniz sıcaklığı daha uygun olur diye düşündük.
siz nereyi düşündünüz balayı için?

canım bizde balayı kıbrısı düşünüyoruz salamis bay conti den olacak büyük ihtimal. nişanlım polis ondan mecburuz beklemeye önce emniyet uygundur diyecek onu bekliyoruz :) kötü yanı semtine işine falan polis gelip seni sorabiliyor.

polis olduğunu anlamıştım canım. evet onlarda öyle soruşturma falan oluyor.
olsun siz de 2 ay sonra gün alırsınız canım. sorun olmaz.
balayı içinde senle konuşmuştuk hatırladım. hatta bu oteli bende not etmiştim.

evet canım sıkıntılı bi durum bakalım birde ben çok vesvesiciyim şimdi ne oldu niye gelmedi başlarım
evet canım 6 gün için herşey dahil 1330 tlydi yanlış hatırlamıyorsam daha fazla düşünüyorduk ama ne kadar uygun o kadar iyi tabi masraf çok zaten nerde olursak olalım güzel gececeği kesin :)

Amann kizlar sohbettee :))
Hemmen iyi geceler diip kacayimm benn :)
Yarin gorusuruzz kizlarr :))

Tabi ki canım sevdiğinle olduktan sonra her yer cennet gelir insana.
İnşallah herşey çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…