günaydınn kızlarr
burası da gayet soğukk ve kapalı :18::18::18::18:
günaydınn harmecimm
detaylarını paylaşırsan çok sevinirimm
Tatlım hayırlı olsun kınalıkların
Nerden aldın nasıl aldın kaça aldıın bi sürü civaap bekliyoruz
teşekkür ederim kızlar
hemen detaylara geçeyim
Eki Görüntüle 951423 bu kına elbisemelbisemi 500 tl ye aldık. buna ek sadece eteğindeki tülden askı yaptırmak istiyorum..gelinliği straplez düşündüğümden aynı gibi olmasın diye..
bi de hep bindallı elbise değişim kısmında hep kararsızdım, şöyle yaptım bu elbisemin üzerine kaftan üstü aldık 70 tl ye. sadece kına yakılcağında onu üzerime giyicem o zaman da şöyle olucamEki Görüntüle 951424
üzerimdekine uygun kına duvağı aldık bir de alnıma takacağım takı
kına malzemesi olarak
, kına tepsisi ve sepeti aldık takım şuna benziyor Eki Görüntüle 951426
daha sonra kırılacak testi ve içine konulacak uğur paraları aldık Eki Görüntüle 951427 bu şekilde süslü testi ama kırmızı tüllerdeniçindeki uğur paraları da şöyle Eki Görüntüle 951428
dağıtılacak kınalarımızı aldık şöyle Eki Görüntüle 951429 200 tane aldık
el gülleri aldık, kına malzemelerinin tümüne de 100 tl ödendi
kızlar salonunu tutan var mı nerde ne kadar ödediniz?
bizde nikah için başvurabilsek keşke :/ daha 2 ay var -_-
sağlık raporu nasıl aldınız neler yapılıyor
ohh maşallahh
hepsi çok güzeller harmecim, güle güle kullanın dağıtınn
özlemi ayrı sıkıntı
sevincini, üzüntünü paylaşamamak ayrı sıkıntı
binbir hevesle alacağın eşyaları ayrı almak başka bir sıkıntı
çok üzülüyorum aslında zehroş
nişanlılık en güzel evre diyolar ama ben hiç bişe anlamadım özlemden başkaa
gelinliğimi ondan ayrı aldım
nikah işlemlerimizi ayrı yapıyoruz
aman bir dokun bin ah işit oldu ama
kızlar salonunu tutan var mı nerde ne kadar ödediniz?
bizde nikah için başvurabilsek keşke :/ daha 2 ay var -_-
sağlık raporu nasıl aldınız neler yapılıyor
ohh maşallahh
hepsi çok güzeller harmecim, güle güle kullanın dağıtınn
biz tuttukk
2 düğün olcak ikisini de tuttukk
ama biraz geç mi kaldınız canım yaa
salonlar çok çabuk doluyo
*
sağlık raporunuda bağlı olduğun asm den alabiliyosun
ah kuzucum benim bilmezmiyim
bizim aramızda 1,5 saatlik mesafe var buına rağmen ha diyince görüşülmüyor ki
Tatlım biz 4600 e tuttuk bağcılardan :26:
Siz nerde oturuyorsunuzz
çok güzel kıyafetntesti değişikmiş nasıl oluyor nasıl kırılıyor hiç bilmiyorum düğün kına vs adetlerini :)
çok güzel kıyafetntesti değişikmiş nasıl oluyor nasıl kırılıyor hiç bilmiyorum düğün kına vs adetlerini :)
canım salonu tuttuk bizde hem benım şehrimde hem nişanlımın memleketınde ama nikah için ancak 2 ay sonra başvurabilcez inş. uygun tarihe buluruz
sağlk raporu için testler ordamı yapılıyor? ücret vs varmı ne kadar ay ne sordum he
teşekkür ederim kızlar
hemen detaylara geçeyim
Eki Görüntüle 951423 bu kına elbisemelbisemi 500 tl ye aldık. buna ek sadece eteğindeki tülden askı yaptırmak istiyorum..gelinliği straplez düşündüğümden aynı gibi olmasın diye..
bi de hep bindallı elbise değişim kısmında hep kararsızdım, şöyle yaptım bu elbisemin üzerine kaftan üstü aldık 70 tl ye. sadece kına yakılcağında onu üzerime giyicem o zaman da şöyle olucamEki Görüntüle 951424
kına malzemesi olarak
daha sonra kırılacak testi ve içine konulacak uğur paraları aldık Eki Görüntüle 951427 bu şekilde süslü testi ama kırmızı tüllerdeniçindeki uğur paraları da şöyle Eki Görüntüle 951428
teşekkür ederim canım :) kınalarda isteyen kızlar halaya çıkarken testi alıyo oynadıktan sonra yere atıp kırıyo canım
Tatlım aile sağlığı merkezine gidiyorsun. Orada senden kan alıp test yapıyorlar. Test sonucuna göre aile hekimin onaylayıp sana raporunu veriyor.
Ben çorludanım ve nişanlım bağcılarda.. İkimizdende ücret yada başka bişey talep etmediler..
ah kuzucum benim bilmezmiyim
bizim aramızda 1,5 saatlik mesafe var buına rağmen ha diyince görüşülmüyor ki
sağlk raporu için testler ordamı yapılıyor? ücret vs varmı ne kadar ay ne sordum he
kızlar bişey sorcam fikir alayım şimdi benim bi istanbulda birde nişanlımın memleketinde olacak buradaki kına ve sonraki gün nikah diye düşündük düğün orda zaten ama kayınvalidem dedıkı artık istanbuldakınde düğün diyin nikahıda salonda yapın dedi ama kına organizasyonuda olcak fakat ben zaten salona gelinlikle gircektim sonra bindallı sizcede nikahı kına yapacağım salondamı yapayım? ozaman pasta da ikram etmek gerekir dimi karma karışık oldum :)
*
sen de ikametgah aldın mı bu arada
yoksa nişanlının alması yeterlimiymiş :44:
henüz bilmiyorum yarın öğrencem inşallah
benim de 2 düğün olcak
kendi memleketimdeki kına düğün karışık ama girişte gelinlik ile gircem1 saat sonra da kaftana geçiş yapcam
pasta kesilmicek
kokteyl tarzında olcak çerez ikram meşrubat fln
teşekkür ederim kızlar
hemen detaylara geçeyim
kına malzemesi olarak
bende çerez ve meşrubat düşünüyorum ama basit mi olur dedim bende öyle yapayım :)
Canım güle güle git,kına kıyafetine bayıldım .nerden aldın peki ?
hmm güzelmiş o uğur paralarından gördüm alcaktım testi güzelmiş bende alayım :) nerden aldın canm
çok teşekkür ederim gizciiiiimayyy canım herşeyin çok güzel bende şu sıra kına için fotoğraf çerçevesi ve konuşan balonlar bakıyordum dün biriyle irtibata geçtim kına hazırlıklarım benimde başladı cumartesi bir aksilik çıkmazsa alışverişimi yapacağım bende seninkiler güzeller güle güle kullan
kızlar nasılsınız bakalım ayyy zehra benimde 1,5 saatlik mesafe var biz yollarda sürünüyoruzadadan karşıya 30 dakka bostancıdan şişliye 40 dakka yada 1 saat düşünebiliyormusun ve her cumartesi pazar dahil ve hemen heemen hergün görüşüyoruz şansımız bende şişlide çalışıyorum yoksa haftasonu sadece görüşürdük yani aynı şehirde bile görüşmek koşturmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?