'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınn kızlarr
burası da gayet soğukk ve kapalı :18::18::18::18:

günaydınn harmecimm
detaylarını paylaşırsan çok sevinirimm

Tatlım hayırlı olsun kınalıkların
Nerden aldın nasıl aldın kaça aldıın bi sürü civaap bekliyoruz

teşekkür ederim kızlar
hemen detaylara geçeyim
bu kına elbisem elbisemi 500 tl ye aldık. buna ek sadece eteğindeki tülden askı yaptırmak istiyorum..gelinliği straplez düşündüğümden aynı gibi olmasın diye..
bi de hep bindallı elbise değişim kısmında hep kararsızdım, şöyle yaptım bu elbisemin üzerine kaftan üstü aldık 70 tl ye. sadece kına yakılcağında onu üzerime giyicem o zaman da şöyle olucam

üzerimdekine uygun kına duvağı aldık bir de alnıma takacağım takı
kına malzemesi olarak
, kına tepsisi ve sepeti aldık takım şuna benziyor
daha sonra kırılacak testi ve içine konulacak uğur paraları aldık bu şekilde süslü testi ama kırmızı tüllerden içindeki uğur paraları da şöyle
dağıtılacak kınalarımızı aldık şöyle 200 tane aldık
el gülleri aldık, kına malzemelerinin tümüne de 100 tl ödendi

Eklentiler

• $1620279_10152149414161462_804620854_n.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 28
kızlar salonunu tutan var mı nerde ne kadar ödediniz?

bizde nikah için başvurabilsek keşke :/ daha 2 ay var -_-
sağlık raporu nasıl aldınız neler yapılıyor

ohh maşallahh
hepsi çok güzeller harmecim, güle güle kullanın dağıtınn

biz tuttukk
2 düğün olcak ikisini de tuttukk
ama biraz geç mi kaldınız canım yaa
salonlar çok çabuk doluyo
*
sağlık raporunuda bağlı olduğun asm den alabiliyosun

ah kuzucum benim bilmezmiyim

bizim aramızda 1,5 saatlik mesafe var buına rağmen ha diyince görüşülmüyor ki

Tatlım biz 4600 e tuttuk bağcılardan :26:
Siz nerde oturuyorsunuzz

çok güzel kıyafetn testi değişikmiş nasıl oluyor nasıl kırılıyor hiç bilmiyorum düğün kına vs adetlerini :)
canım salonu tuttuk bizde hem benım şehrimde hem nişanlımın memleketınde ama nikah için ancak 2 ay sonra başvurabilcez inş. uygun tarihe buluruz

sağlk raporu için testler ordamı yapılıyor? ücret vs varmı ne kadar ay ne sordum he

Son düzenleme:

Tatlım biz 4600 e tuttuk bağcılardan :26:
Siz nerde oturuyorsunuzz

4.leventte tuttuk canım kına için orkestra kamra dahil 900 tl ye tuttuk nişanlımın memleketinde ise 1000 tl ye tuttuk

kızlar bişey sorcam fikir alayım şimdi benim bi istanbulda birde nişanlımın memleketinde olacak buradaki kına ve sonraki gün nikah diye düşündük düğün orda zaten ama kayınvalidem dedıkı artık istanbuldakınde düğün diyin nikahıda salonda yapın dedi ama kına organizasyonuda olcak fakat ben zaten salona gelinlikle gircektim sonra bindallı sizcede nikahı kına yapacağım salondamı yapayım? ozaman pasta da ikram etmek gerekir dimi karma karışık oldum :)

çok güzel kıyafetn testi değişikmiş nasıl oluyor nasıl kırılıyor hiç bilmiyorum düğün kına vs adetlerini :)

teşekkür ederim canım :) kınalarda isteyen kızlar halaya çıkarken testi alıyo oynadıktan sonra yere atıp kırıyo canım

Tatlım aile sağlığı merkezine gidiyorsun. Orada senden kan alıp test yapıyorlar. Test sonucuna göre aile hekimin onaylayıp sana raporunu veriyor.

Ben çorludanım ve nişanlım bağcılarda.. İkimizdende ücret yada başka bişey talep etmediler..

Canım güle güle git,kına kıyafetine bayıldım .nerden aldın peki ?

teşekkür ederim canım :) kınalarda isteyen kızlar halaya çıkarken testi alıyo oynadıktan sonra yere atıp kırıyo canım

hmm güzelmiş o uğur paralarından gördüm alcaktım testi güzelmiş bende alayım :) nerden aldın canm

anladım canım bizim şirkette bu hafta bu şekilde sağlık taraması olacak onun örneği olmaz sanırım her şekilde gidicem o sağlık merkezine çok kalabalık ya bizim burdaki :/

*
sen de ikametgah aldın mı bu arada
yoksa nişanlının alması yeterlimiymiş :44:

sağlk raporu için testler ordamı yapılıyor? ücret vs varmı ne kadar ay ne sordum he

henüz bilmiyorum yarın öğrencem inşallah

benim de 2 düğün olcak
kendi memleketimdeki kına düğün karışık ama girişte gelinlik ile gircem1 saat sonra da kaftana geçiş yapcam
pasta kesilmicek
kokteyl tarzında olcak çerez ikram meşrubat fln

bende çerez ve meşrubat düşünüyorum ama basit mi olur dedim bende öyle yapayım :)

ayyy canım herşeyin çok güzel bende şu sıra kına için fotoğraf çerçevesi ve konuşan balonlar bakıyordum dün biriyle irtibata geçtim kına hazırlıklarım benimde başladı cumartesi bir aksilik çıkmazsa alışverişimi yapacağım bende seninkiler güzeller güle güle kullan

kızlar nasılsınız bakalım ayyy zehra benimde 1,5 saatlik mesafe var biz yollarda sürünüyoruz adadan karşıya 30 dakka bostancıdan şişliye 40 dakka yada 1 saat düşünebiliyormusun ve her cumartesi pazar dahil ve hemen heemen hergün görüşüyoruz şansımız bende şişlide çalışıyorum yoksa haftasonu sadece görüşürdük yani aynı şehirde bile görüşmek koşturmalı

kına alışverişi yapıyoruz diyince güzel heycanlar dimi bende organizasyon firmasına yaptıracağım ama şimdi ben mi yapsam dedim görünce sizi :)

paket şu şekilde extra yapmam gereken ne olabilir sizce kzlar

4 Kişilik bayan kına ekibi (Davul, Roman show)
Kına tahtı ve minderleri
Gelin hanıma kaftan veya bindallı
Gelinin arkadaşlarına kaftan
Damat beye fes ve cepken
Kina tepsisi (Özel tasarım)
Kına sepetleri
Gelin tacı ve yüz örtüsü
Kına mumları ve kına gülleri
Gelen misafirlere ikram edilecek lokumlar
Tefler ve shakira kemerleri
Misafir sayısı kadar kuru kına
Misafir sayısı kadar yaş kına
Misafir sayısı kadar halay medilleri
Hediyelik baskılı kına çantaları
Volkan show
Hatıra çerçevesi
giriş afişi

Canım güle güle git,kına kıyafetine bayıldım .nerden aldın peki ?

hmm güzelmiş o uğur paralarından gördüm alcaktım testi güzelmiş bende alayım :) nerden aldın canm

İzmirliyim canlarım ben kemeraltından aldık elbisemi ve bütün kına malzemelerimizi

çok teşekkür ederim gizciiiiim

ahh ahh hasretlik çeken kızlar bende sizi çok iyi anlıyorum sevgilimle aramızda 6 saat vardı kaç senemiz geçti öyle ama çok şükür askerden sonra o da izmire yerleşince mesafe sorunumuz kalmadı marttan beri hatta bütün nişlanlılığımızı dipdibe geçiriyoruz inşallah herkes hayırlısıyla sevdiceklerine kavuşur bir an önce :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…