Kızlar ben dügünden 2 gün önce akşam salonda nişan ve kınayı birlikte yapmak istiyorum nasıl olur sizce çok mu karışık olur
İzmirliyim canlarım ben kemeraltından aldık elbisemi ve bütün kına malzemelerimizi
çok teşekkür ederim gizciiiiim
ahh ahh hasretlik çeken kızlar bende sizi çok iyi anlıyorum sevgilimle aramızda 6 saat vardı kaç senemiz geçti öyle ama çok şükür askerden sonra o da izmire yerleşince mesafe sorunumuz kalmadı marttan beri hatta bütün nişlanlılığımızı dipdibe geçiriyoruzinşallah herkes hayırlısıyla sevdiceklerine kavuşur bir an önce :)
Kızlar ben dügünden 2 gün önce akşam salonda nişan ve kınayı birlikte yapmak istiyorum nasıl olur sizce çok mu karışık olur
İzmirliyim canlarım ben kemeraltından aldık elbisemi ve bütün kına malzemelerimizi
çok teşekkür ederim gizciiiiim
ahh ahh hasretlik çeken kızlar bende sizi çok iyi anlıyorum sevgilimle aramızda 6 saat vardı kaç senemiz geçti öyle ama çok şükür askerden sonra o da izmire yerleşince mesafe sorunumuz kalmadı marttan beri hatta bütün nişlanlılığımızı dipdibe geçiriyoruzinşallah herkes hayırlısıyla sevdiceklerine kavuşur bir an önce :)
oyyy ben de yarın sabaha aldım izinnn
hadi hayırlı olsun ayşenurcumm
gelince akşam fln detayları yazarsan sevinirim
nerde ne ödeme yaptınız nerden ne aldınız anlatırsan yarın sabah işime yarar gibime geliyoo
*
bide başvurulacak belediyeye bağlı olanın ikametgah alması gerekiyomuş yanlış mı biliyorum
nişanlım izmirde başvurcak ya benim almama gerek var mı ?
teşekkür ederim kızlar
hemen detaylara geçeyim
Eki Görüntüle 951423 bu kına elbisemelbisemi 500 tl ye aldık. buna ek sadece eteğindeki tülden askı yaptırmak istiyorum..gelinliği straplez düşündüğümden aynı gibi olmasın diye..
bi de hep bindallı elbise değişim kısmında hep kararsızdım, şöyle yaptım bu elbisemin üzerine kaftan üstü aldık 70 tl ye. sadece kına yakılcağında onu üzerime giyicem o zaman da şöyle olucamEki Görüntüle 951424
üzerimdekine uygun kına duvağı aldık bir de alnıma takacağım takı
kına malzemesi olarak
, kına tepsisi ve sepeti aldık takım şuna benziyor Eki Görüntüle 951426
daha sonra kırılacak testi ve içine konulacak uğur paraları aldık Eki Görüntüle 951427 bu şekilde süslü testi ama kırmızı tüllerdeniçindeki uğur paraları da şöyle Eki Görüntüle 951428
dağıtılacak kınalarımızı aldık şöyle Eki Görüntüle 951429 200 tane aldık
el gülleri aldık, kına malzemelerinin tümüne de 100 tl ödendi
bence de iş yerlerinizin yakın olması çok iyi olmuş gizcim..zira 2012 ekimde ailemle istanbula gezmeye gelip değişiklik olsun diye büyükadada kalmıştık oradan istanbula gelip gitmek epey vakit alıyo...ama çoook güzel bi yerde yaşıyosun, bilmiyorum belki biz hep görmediğimzdenmidir nedir o kadar çok hoşumuza gittikki ada 3 gece 4 gün kalmıştık müthiş bi yer :81:canım inan uzak olanları anlıyorum okurken 1 yıl beraber okuduk sonra istanbulda onun mezun olmasını bekledim geçen yıl bu dönem askerden geldi aynı şehirdeyiz ama istanbul büyük şehir ben adada o şişlide yaşıyor şükürler olsun ki iş yerimiz 5 dakika uzaklıkta haftaiçi ve haftasonu tatil gümnlerimiz hep beraber yoksa ben de ha deyince görüşemeyebilirdim öğle aralarımız bile beraber
öyle miii :) canım o zaman sana tavsiyem kına malzemelerini toplu bir şekilde tek bir dükkandan al..çünkü tek tek aldığın şeylere indirim yapmıyolar kesinlikle ama toplu alırsan indirim yapıyolar..bizim aldığımız yerde kadın aynen bunu dedi..tek tek alsaydınız kesinlikle indirmezdim ama toplu olunca yardım edicem dedi..sağolsun indirdi böylece dağıtılacak 200 adet kına bedavaya gelmiş olduben de İzmirliyim canım.
Kemeraltından alıcaz biz de kısmetse kına malzemelerimi.
Hayırlı olsun düğündaş hepsi çk güzel
sağol canım benimbu arada indirim süpermiş %50 bizde baksak mı acaba..o en kolay iş diye hep sona bırakıyoruz nişanda da öyle yapmıştık smokinde beli kuşaklı filan oluyo mu canım? bir de fiyata gömlek filan dahil mi?
Günaydın kızlarr
Canımmmm anca gelebildim.Akşam eve geç geldim bide güzel ama yorucu bir gün oldu bizim için
Sağlık raporu,3 resim,kimlik fotokopisi,kimliklerimiz ile başvurumuzu yaptık.
Ödemeyi nikah başvurusunda yapıyorsun.350 mal oldu bize.
Biz ikametgah almadık istemediler.Ama her belediyenin prosedürü farklı.
Sen İzmirde başvurucağınız belediyeyi arayıp sor bnce daha sağlıklı olur.
Biz akşam 20:00 nikahına aldık.
Sonrada gezdik tozduk.Network'ke gittik damatlık için bakalım dedik.
Nişandada takım elbisesini nişanlımın oradan almıştık.
Ve takımlarda,smokinlerde %50 indirim var kızlar duyrulur bizim nişan için aldığımız takım 1200 iken olmuş 600.
Biz bir smokin beğendik nişanlım denedi çk yakıştı onu ayırttık ay sonu alacağız kısmetse.
günaydınn kızlarr
geldim benn hemencikk
ben de sağlık raporunu aldım ama kan almadı benden
eşlerden birinin alması yeterliymiş bende nişanlıcana pasladımm
nüfüstan da kayıt örneği aldım o kadar
bide fotoyla yollicam bakalım bugün
inşallah bi sıkıntı çıkmaz da yapıverir hemen işlemlerii :26::26:
*
damatlığa da son aya kadar bakmıcam ben
çünkü zayıflaması için baskı yapıyorumm
Aslında evt erkekler için kolay sadece 1 takım denedi bedeni belli istediği ve ona yakışacak model belli.
Ve cuk diye oturdu üstüne tmm bunu beğendim dedi.
Valla eninde sonunda alıncak ve değişik bişy olmucak o yüzden bize almak mantıklı geldi.
Nişanda ödediğimiz paraya bakınca bu gayet hesaplı geldi
Şuanda sadece takımlarda %50 indirim var cnm.
Gömleklerde %30 varmış.
kuşak ve papyon yani aksesuar kısmında indirim yok.
Biz takım ile gömleği alıp aksesuarı sonra alacağız.nasıl olsa alıncak şey belli.belki onlarda indirime girer dedik.girmezsede alcaz mecbur
Ama güzel bir duygu sevdiğin adamı smokin içinde damat gibi görmek
Allah Allah ilginç tek bir kişiden kan tahliline bakmaları bnce bunda bir hata var cnm.
Çnkü kan tahlilini sende bulaşıcı bir hastalık varmı ona bakıyorlar.(Aids,Hepatit fln gibi)
Ama nişanlından kan alırlarsa sndeki durumunu bilemiceklerki.
Hatta kan uyuşmazlığı varmı bakıyorlar.
Ve bizim doktor eğer eşlerden birinde bulaşıcı bir hastalık çıkarsa diğerine bildirmek zorundayız eğer kabul ederse karşı taraf onay veriyoruz evlenebiliyorlar demişti
ayyy canım herşeyin çok güzel bende şu sıra kına için fotoğraf çerçevesi ve konuşan balonlar bakıyordum dün biriyle irtibata geçtim kına hazırlıklarım benimde başladı cumartesi bir aksilik çıkmazsa alışverişimi yapacağım bende seninkiler güzeller güle güle kullan
kızlar nasılsınız bakalım ayyy zehra benimde 1,5 saatlik mesafe var biz yollarda sürünüyoruzadadan karşıya 30 dakka bostancıdan şişliye 40 dakka yada 1 saat düşünebiliyormusun ve her cumartesi pazar dahil ve hemen heemen hergün görüşüyoruz şansımız bende şişlide çalışıyorum yoksa haftasonu sadece görüşürdük yani aynı şehirde bile görüşmek koşturmalı
ne bileyimm doktor öyle söyledii :26::26:
bii yanlışlık olmasın yaaa işten öyle zırt pırt izin almak istemiyorumm :26:
Umarım yoktur bir yanlışlık cnm prosedür bu kadar değişirmi bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?