- 14 Ağustos 2011
- 28.864
- 4.572
- 448
nerde canım seninki ? burda da baya yüksek salonlar ama düşeş buldum ya burayı bi an napsam diye düşünürken
amin canım benim hepimizinki güzel,eğlenceli,sorunsuz geçsin
sağol canım benim. bugün dedim aşkım erteleyelim istersen düğünü diye hemen harkte geçti benimki
amanınnn herkes hazırlıkları tamamlamış3 aycık kaldı oldukçe relaxım yakındır tutuşurum
iyi demişsin canım.
Aklı başına gelmiştir.
benim kısmetse polis evinde olacak canım.
iyi bulmuşsun canım.
İçine sindikten sonra sorun yok.
geçen sene kuzenim kına gecesi yeri tuttu.
mekan sıkıcıydı ve bakımsızdı. fakat 2.000 milyar vermiş.
aynen canım yarın hemen işlere koyuluyor :)
evet nişanlım dedi polis evini indirimide oluyor ama bana çok ters güzel olur orda canım hep güzel tesisler evet yeni dekore edilmiş güzel yani çok borclanmadan bitse şu olaylar valla artık kısmın borç kısmındayız
Allah kolaylıklar versin hepimize canım.
Allah yuva kurana yardım edermiş.
inşallah bizlere de yardım edecektir.
valla çok şükür öyle oluyor gerçekten bi çok şeyi sorunsuz halletik eşyalarını aldın mı sen
salon eşyalarımızı sipariş ettik. fakat sehpam, zigon sehpalarımve yaşam köşem eksik.
onu yaptırıcaz olmassa.
ayrıca oturma odasına da koltuk lazım 3 lü.
sen eşya için ne yaptın canım?
ben daha bu pazar gidip bakcam beğendiğim yerler var oralara gidicem beyaz eşyayı bakcaz secicez işte nihayet ikna ettim hasta da olsam gidicem artık bi daha ikna edemem :)
beyaz eşyalarımı ayırttım ben canım.
Mutfağın tadilatı ve evin temizliği bitince getirin dicez.
evet canım ikna etmişken gidin bakmaya siz de :)
evet canım modelleri beğendim direk alcam hatta inş.
ama hemen vermiyorlar diye biliyorum canım.
nerden beğendin canım?
modelleri paylaşabilirsin.
zaten şu an alamam mağazada kalacak acelem yok ben işlemi yapayımda biz kirada oturcaz canım 1 ay sonra ev arıycaz altus düşünüyorum ya da vestel
mobilyalarını beğendin sandım ben canım. :)
aynen benim beyaz eşyalar da mağazada duruyor.
yok canım zaten çok mobilya almycam ben 2 tane 3 lü kanpe birde yemek masası falan tayıncıyız biz o yuzden şimdi almak ıstıyorum eşyalar rezil olur tayınden sonra artık
valla benımde oyle umudum yoktu şimdi kına gecem için 900 tlye anlaştım kamera orkestra dahil. küçük salonlara bakmayı dene istersen mado ve hacı sayid de organizasyon yapılıyor oralara bı bak ıstersen
kına, düğün yazacaktı kayınvalidem istanbul düğün diye yaz kına yazma dedi artık düğün gibi olcak dedi mantıklı geldi
tabi canım sonra hep istemesın
Beni de eklersen sevinirim canım.
Kına gecem: 30 Nisan
Düğünüm: 2 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?