• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:9::9::9:
ne bereketli dimi listee:9:
mayıs ve haziranda resmen yığılma varr :27::27::27:
benim 2 tane gündaşım var ordaa :12::12:

Sahiden Haziran ayı oldukça yoğun:1: Hadi hadi evlenin de görelim bakalım sizi de:1::1::1:

Temmuz ayına Ramazan denk geliyor diye bu sene Haziran-Ağustos yoğun olur. Salonlarını ve gelinliklerini ayarlamayanlar bence elini çabuk tutsun

Sahiden Haziran ayı oldukça yoğun:1: Hadi hadi evlenin de görelim bakalım sizi de:1::1::1:

Temmuz ayına Ramazan denk geliyor diye bu sene Haziran-Ağustos yoğun olur. Salonlarını ve gelinliklerini ayarlamayanlar bence elini çabuk tutsun

Dün akşam annemle konuşuyoruz. Dün bizim tanıdıkların olduğu bi mevlide gitmiş. Çevremizden olan evlenicek kızlar var hepsi mayıs :53: Annem demiş çakıştırmayalım tarihleri diye :52:

bence dee:34:
yerler o kadar çabuk doluyoki maşallah :27::27:

Denizede gitseniz sıcak işte :33: :33: :33:
Yaylalara kaçıo millet yazın orda :32:

zaten düğünü azcık ileri tarihe atsak millet gelmezdi sıcaktan :9:
nişanım haziran ortasındaydı
korkunç bir yaz sıcağı vardı
herkes uyardı beni düğünün de böyle olursa gelmeyiz die düşünn :1::1::1::1::1:

Günaydın kızlar hasta bi şekilde güne başladım :5:

günaydın ceylann
çok geçmiş olsunn :26::26:

Dün akşam annemle konuşuyoruz. Dün bizim tanıdıkların olduğu bi mevlide gitmiş. Çevremizden olan evlenicek kızlar var hepsi mayıs :53: Annem demiş çakıştırmayalım tarihleri diye :52:

Olur mu olur valla, sahiden bu yaz düğün düğün gezicez galiba Ramazan 'a kadar bayram sonrası da 2.tur başlar. Hatta bizim nikah şahitliğimizi yapan iki arkadaşımızın düğünleri Ağustos'ta İstanbul'da. Şimdiden fihrist doluyor :1:

günaydın ceylann
çok geçmiş olsunn :26::26:

sağol canm valla çok fenayım ya :14: pazara kadar iyileşmem lazım :18:

Son düzenleme:
Benim nişanım 7 temmuzdaydı. Foto çekimlerini öğleden önce yaptık (nişanım gündüzdü) feciii bir rüzgar vardı :52:
Tabi güzel fotolar çıkmadı diil o rüzgar sayesinde :27:

Olur mu olur valla, sahiden bu yaz düğün düğün gezicez galiba Ramazan 'a kadar bayram sonrası da 2.tur başlar. Hatta bizim nikah şahitliğimizi yapan iki arkadaşımızın düğünleri Ağustos'ta İstanbul'da. Şimdiden fihrist doluyor :1:

Bizim apartmanda var bir düğün benden bir hafta önce.Arkadaşım şikayet ediodu geçen gün.. Mayıs ayında bi ton düğün var diye :27: Pamık eller cebe :27:

Back
X