Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bunlarda benden koltuk takımımın ayakları beyaz olacak ve sandalyelerimin kumaşları düz beyaz
![]()
![]()
![]()
yorgunum bittim ölüyorum vallagünaydınn kızlarrrrr
nasılsınızzzz
hayırlı olsunnnn bujucumm
antibiyotikcim özel bi mesaj atsan kına ve düğün tarihinii
bide topiğe uğra olur muu
listenin maşallahı var gördüğünüz gibi ama sayfa akşama kadar 3 sayfa ilerleyemiyo bilee
gelin ki sohbet edelimm liste bahanee
![]()
ayyy ne hoşlarr öyleeee
ne kadar soft
çok beğendimmm bluedays
güle güle kullanın, huzurla oturun canım![]()
çok güzeller canım bayıldım mutlulukla kullanınkızlar bunlarda benden koltuk takımımın ayakları beyaz olacak ve sandalyelerimin kumaşları düz beyaz
![]()
![]()
![]()
çok güzeller canım bayıldım mutlulukla kullanın![]()
yorgunum bittim ölüyorum vallaama yinede çeyiz almayı ihmal etmedim
neler olmuş bakim ben yokken
![]()
çok teşekkür ederim dilamm daha güzelleri sende olsun
ben bembeyaz koltuklar istiyodum yastıklarını canlı renk istiyodum ama bizimkiler caydırdı beni kanıma girdiler gece gündüz koltuk mu temizleyeceksin eve gelen her çocuğun peşinden koşturursun artık diye bir anlık kararla bunu almış olarak buldum kendimi ama çok sevdimm Amin canım hepimiz tez vakitte yuvalarmıza kavuşalım![]()
günlük oturcağımız oda için köşe koltuk arayışındayız renkte takıldık kaldık![]()
ayy vallahi ben de fana yorgunumm yaaa
bi biteydii şu günn
saoll canımcımm
oyy benim koltuklarım kremm umarım öyle elimde bezle gezmemm :18::18::18::18:
*
ayy amin bence de bi an önce kavuşalım artık yuvamıza, aşkımızaa![]()
kızlar bunlarda benden koltuk takımımın ayakları beyaz olacak ve sandalyelerimin kumaşları düz beyaz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuzular salon koltuklarım mavi olucak kısmetse.. Perdeyide koyu kahve düşünüyorum sizce nasıl olur :26:
iyiyim canım iş olmadığı zamanlar muhakkak buraya bakmadan edemiyorum
sen nasılsın?
var canım özelden at istersen adını takip edeyim hemen![]()
canım çok beğendim çok güzeller mutlulukla oturursun inşallah :)
hayırlı olsun canım bızde mobılyalarımıza bakmaya basladık yaptırıcaz yavas yavas mobılyacıda kalıcak odemesı bıtmıs olur dıyoruz evlenene kadar