• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbulduk kızlar çok teşekkürler sıcak karşılamanız için tecrübelerinizden faydalanmak azda olsa bişeyler öğrenmek için burdayım bende

kızlar bunlarda benden koltuk takımımın ayakları beyaz olacak ve sandalyelerimin kumaşları düz beyaz :34:

panama_maxi_custom_ffb14.jpg

Bahar%20Yemek%20Odas%C4%B1%20Tak%C4%B1m%C4%B1%20(1200%20x%20664).jpg

rustik_by_orta_sehpa_b.jpg

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrrr :16::16:
nasılsınızzzz :16:

hayırlı olsunnnn bujucumm :46::46::46:

antibiyotikcim özel bi mesaj atsan kına ve düğün tarihinii :27::27::27::27:
bide topiğe uğra olur muu :27::27:
listenin maşallahı var gördüğünüz gibi ama sayfa akşama kadar 3 sayfa ilerleyemiyo bilee :31::31:
gelin ki sohbet edelimm liste bahanee :34:

:35::35::35::35::35::35::35:
yorgunum bittim ölüyorum valla :50: ama yinede çeyiz almayı ihmal etmedim :9: neler olmuş bakim ben yokken :34:

ayyy ne hoşlarr öyleeee :21::21::21::21:
ne kadar soft
çok beğendimmm bluedays :16::16:
güle güle kullanın, huzurla oturun canım :16::16:

çok teşekkür ederim dilamm daha güzelleri sende olsun :16:

ben bembeyaz koltuklar istiyodum yastıklarını canlı renk istiyodum ama bizimkiler caydırdı beni kanıma girdiler gece gündüz koltuk mu temizleyeceksin eve gelen her çocuğun peşinden koşturursun artık diye bir anlık kararla bunu almış olarak buldum kendimi ama çok sevdimm Amin canım hepimiz tez vakitte yuvalarmıza kavuşalım:34:

günlük oturcağımız oda için köşe koltuk arayışındayız renkte takıldık kaldık :15:

yorgunum bittim ölüyorum valla :50: ama yinede çeyiz almayı ihmal etmedim :9: neler olmuş bakim ben yokken :34:

ayy vallahi ben de fana yorgunumm yaaa:ssz::ssz::ssz:
bi biteydii şu günn :31::31::31:

çok teşekkür ederim dilamm daha güzelleri sende olsun :16:

ben bembeyaz koltuklar istiyodum yastıklarını canlı renk istiyodum ama bizimkiler caydırdı beni kanıma girdiler gece gündüz koltuk mu temizleyeceksin eve gelen her çocuğun peşinden koşturursun artık diye bir anlık kararla bunu almış olarak buldum kendimi ama çok sevdimm Amin canım hepimiz tez vakitte yuvalarmıza kavuşalım:34:

günlük oturcağımız oda için köşe koltuk arayışındayız renkte takıldık kaldık :15:

saoll canımcımm :16::16:
oyy benim koltuklarım kremm umarım öyle elimde bezle gezmemm :18::18::18::18:
*
ayy amin bence de bi an önce kavuşalım artık yuvamıza, aşkımızaa :69:

ayy vallahi ben de fana yorgunumm yaaa:ssz::ssz::ssz:
bi biteydii şu günn :31::31::31:

saoll canımcımm :16::16:
oyy benim koltuklarım kremm umarım öyle elimde bezle gezmemm :18::18::18::18:
*
ayy amin bence de bi an önce kavuşalım artık yuvamıza, aşkımızaa :69:

umarım kuzum korkumdan alamadım krem yine biraz daha iyi beyaz daha riskli gibi geldi vazgeçmek zorunda kaldım :14::14:

kesinlikle diloş ya vakit zaman çar çabuk geçsin sevdiceklerimizin yanında olalım artık:5::5:

kızlar bunlarda benden koltuk takımımın ayakları beyaz olacak ve sandalyelerimin kumaşları düz beyaz :34:

panama_maxi_custom_ffb14.jpg

Bahar%20Yemek%20Odas%C4%B1%20Tak%C4%B1m%C4%B1%20(1200%20x%20664).jpg

rustik_by_orta_sehpa_b.jpg

hayırlı olsun canım bızde mobılyalarımıza bakmaya basladık yaptırıcaz yavas yavas mobılyacıda kalıcak odemesı bıtmıs olur dıyoruz evlenene kadar

Kuzular salon koltuklarım mavi olucak kısmetse.. Perdeyide koyu kahve düşünüyorum sizce nasıl olur :26:

canım nacizane fikir koyu kahve evi çok koyu gösterir vizon olur açık kahve olur sütlü kahve fonda çok güzel olur dekorasyon açısından zenginleştirirsin englısh homede paylaştığın sağ taraftaki model olur paylaştığının ilk seçeneğini yatak odası için düşünüyorum onun çiçeksiz halinide salonumuz için düşünüyorum

oyyyyyy şükürler olsun nasıl özlemişim topiği yaaaa :5: :5:

ben geldiiimm hu huuuu :1: :1: :1:

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çokca.. ama en büyük öpücük anne olmaya hazırlanan nil'cike gidiyoreee :9:

hayırlı olsun canım bızde mobılyalarımıza bakmaya basladık yaptırıcaz yavas yavas mobılyacıda kalıcak odemesı bıtmıs olur dıyoruz evlenene kadar

sağol canım teşekkürler çok zamanınız varsa hemen karar verme derim daha sonradan mobilyalar için sıkıntıya düşme beğenmeme gibi olanak var her geçn gün yeni yeni şeyler çıkıyor şimdiden almak yerine birikim yaparsanız daha iyi olacak bence:34::34:

Back
X