'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amann çok geçmiş olsunn canımm :26::26:
iyisin dimi şimdii

çok şükür atlattım

haberler sizlerde tabi.. dün biraz göz gezdirme şansım oldu sayfalara.. en son balayı-magnet-davetiye konuşurken kınalıklara bakılmaya başlanmış nikah günleri alınmış.. aman da aman..

dilam sana birşey diyeceğim bu arada.. gelinliği yerinde bırakma düşüncesindesin sanırım Yapma bebem.. al teslim.. yemin ediyorum hiç bir eziyeti olmuyor evde.. tarlatan yok nasılsa.. giysi torbasında kaldır koy gardıroba.. kuzenim kokar toz alır vs vs pipirikliğinden almadı gelinliğini modaevinde kaldı.. nasıl olmuşsa olmuş sıcak silikon tabancası eteğe yapıştı düğüne 4 gün kala gelinlik stresi çekti tekrar Aman diyeyim bırakma kuzum.. evde gözünün önünde dursun mis gibi..

iyi tutturmuşumm
*
ya ben perde koydumm baksanaa onaaa hemmm

nere koydun bacım

edit : renkli perdeyi diomuşsuun. gördüm onu güzel ama çok renkli geldi bana.. evin bence geniş olması gerek böylesi bir renk için.. mobilyalarınında tek renk olması gerek

Son düzenleme:

yok karar verdim zaten arzucumm
şubat sonunda alcam gelinliğimii
mayıs ortasında son provaya gidecemm
konuştuk ordaki kadınlarlaa

arzuu tatlım geçmiş olsun çok
dilooş kazım benim babam yeaaaa
Ayşenur tatlım kahve koltuğa turkuaz tonlarında perde yakışır bence

kuzuuumm çok teşekkür ederim boşverin tatsız şeyleri anlatın bakalım nasıl ruh haliniz? kocalarsız son kışı geçiriyor umut dolu bakıyoruzz dimii??

nere koydun bacım

edit : renkli perdeyi diomuşsuun. gördüm onu güzel ama çok renkli geldi bana.. evin bence geniş olması gerek böylesi bir renk için.. mobilyalarınında tek renk olması gerek

koltuklarım krem tek renkk
berjerlerimde rengarenkk
olma mıı :44::44::44:

iyim canımmmmmmmm
öyle şaşkın şakın aşık aşık dolanıyorum zaman azalıyo
sen nasılsnnnnnnnnnn

maşallah sanaa
ben de iyiyimm vallahii takılıyorum kendi halimdee

yok karar verdim zaten arzucumm
şubat sonunda alcam gelinliğimii
mayıs ortasında son provaya gidecemm
konuştuk ordaki kadınlarlaa

heh isabet olmuş neme lazım olası tutar.. yetişmeyeceğinden değil de ne gerek var böyle gergin bir durumla karşılaşmaya canım

kuzuuumm çok teşekkür ederim boşverin tatsız şeyleri anlatın bakalım nasıl ruh haliniz? kocalarsız son kışı geçiriyor umut dolu bakıyoruzz dimii??

ruh hali karmaşık arzucuum hakkaten son kış

koltuklarım krem tek renkk
berjerlerimde rengarenkk
olma mıı :44::44::44:

maşallah sanaa

Kuzucum sen bilin elbette ama ben yapmaya cesaret edemezdim herhalde
edit : ben resimdeki dekorasyonu çok beğendim kuzucan. sadece benim böle rengarenklik konusunda cesaretim kırık :)

Son düzenleme:
ruh hali karmaşık arzucuum hakkaten son kış

Kuzucum sen bilin elbette ama ben yapmaya cesaret edemezdim herhalde

yarın en yakın arkadaşımın kınası cumarteside düğünü var.. az önce aradım ruh halin nasıl dedim "karmaşık" dedi.. anlayacağın 3 günde kalsa 3 ayda kalsa durum aynı olacak cancanım

son ruh halime bağlı öyleysee benim dee
ama ev azcıkk yansıtsın benii rengarenk olsun :)
bu berjerleri de öyle seçmiştim zatenn

Son düzenleme:
yarın en yakın arkadaşımın kınası cumarteside düğünü var.. az önce aradım ruh halin nasıl dedim "karmaşık" dedi.. anlayacağın 3 günde kalsa 3 ayda kalsa durum aynı olacak cancanım

ahahahaa.. vallahiii düğün zamanı düşünemiyorm ben halimii
ay çok heyecanlıııı

maşallah sanaa

mutfak mazemelerine taktımm kafayıı kalpli kalipliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gece gündüz onlara bakıyorum hihihih
kalplii tavaa ve içinde kelebek olan kahve fincanları aldıkkk
daha dorusu ben çok beğenince aşkım aldııı artıkk kapli kalpli krepler yumurtalar pankekler yaparımm evlenince

ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…