'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Son düzenleme:

deryamm hayırdır kelebekler gıbı ucuyorsun kuzum yıne allah nesenı bozmak ısteyenlerden korusun

evlenene hiç yardım eden yok zaten
mecbur alcaklar zaten die kastırıyolar fiyatııı

ay sorma ya sınır oluyorum valla mecbur alcak dıe ınsanı kazıklıyorlar mobılyacılar daha ınsaflı ama en azından ya

teşekkür ederim kızlar, eminönünden bakayım gittiğim zaman maliyetli olursa sadece yakın arkadaşlarıma dağıtmalık yaptırırım o zman

Evet canım cok guzel gorunuyo ben cok begendım nıkah şekerimi kendım yapıcam ben kına ıcınde ayrıca ugrasırmıyım bilmıyorum

teşekkür ederim canım nişanda da bütün hediyeliklermi kendim yapmıştım kurabiye ve içlerinde badem şekeri olan minik süslü kutulardan yapmıştım herkez çok beğendi seviyorum bu tarz şeylerle uğraşmayı helede kendim için olunca büyük bi heves ve heyecanla yapıyorum.

ve aynı şekilde kına gecem için de bütün herşeyimi kendi tasarlayıp hazırladım çok şükür hepsi bittiler tabi sevdiceğin yardımlarını desteğini unutamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…