'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dilooş editini şimcik gördüm. Eğer ki almaya karar verirsem puantiyelileri baharat takımı yapcam. Birde o çay şeker yazan 4 lüden istiorum :26:

anladımm canım bi daha bakim bi fotolaraa

ben şuan çalıştığım yere sınava girmedim canımm
ama finansın sınavına girmiştimm ona da online olarak girmedimm
mantık sorusu da var dikkat sorusu da finansal soru daa

ondan korkuyorumm zaten nill :18::18::18:

Arzu tatlım ben ing nin sınavına girmiştim daha önce.. Mantık ağırlıktaydı. Geri dönüş yapılmadığı için geçemedim die düşünmüştüm. Şuanki işime başladıktan 1-2 hafta sonra sınavı geçtiğimi onlarla çalışmayı düşünüp düşünmediğimi sormuşlardı. Hatta bana tekirdağ merkezdeki şubeyi söylemişlerdii Çorluda oturuyorum kabul edemem deyince çorluyu düşünmezmisiniz o zaman demişlerdi. Reddetmiştim

Son düzenleme:

ne kadar incesin

bankacılık mezunuyum ama 2007.. bilgiler eski baya da ondan tedirgin oldum ilgin için çok teşekkür ederim kulağıma küpe hepsi..
Allah razı olsun..

her yerden bekle diyorsun yani diloş

tamam artık yarın sabah bakıciiiz

zehroş bekleyeceğim bende bakalım..

yarın sınav sonrasında da 24üyle martın 15i arasında mülakat için döneceklermiş sonrasında da bekleme modu

her yerden bekle diyorsun yani diloş

tamam artık yarın sabah bakıciiiz

aynen öyle ama dikkatli oll mutlakaa
dikkatli oku ve düşünerek cevap ver canım
acele edecem die ayrıntıları kaçırmaa
*
mesela sorunun biri
yukarı bi kredi kartı görseli koymuş aşağıdakilerden hangisi bu görselin aynısıdır die sormuştu
düşün 2 3 dk bulamadımm cevabınıı

ardemir rica ederim ne demek

ben bankacıyım o yüzden cevap vermek istedim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
dilanın da dediğini gibi soruları dikkatli okumak çok önemli, çünkü bilgi değil, hız ve dikkat ölçüyorlar

yok artık yaaa

yarın sabah anlayacağız bakalım ak koyun kara koyun :13: :13:

yardımcı olmak ne demek..? hemde çok çooookk yardımcı oldun.. Ya bu gireceğim ilk sınav ondan biraz paniğim ama müthiş su doku çözüyorum kuzenim bunun çok işe yarayacağını söylemişti

göreceğiz yarıyor mu yaramıyor mu..

Selam kızlar,

topic canlıyken sorayım :) sevgililerinize azcık zaman sonra ki kocişlerinize sevgililer günü için ne yapmayı,almayı düşünüyorsunuz

Selam kiZlar nasilsiniz

selam meryemcimm
iyi vallahi sen nasılsınn

selam kızçeler

huu huu selamm

Selam kızlar,

topic canlıyken sorayım :) sevgililerinize azcık zaman sonra ki kocişlerinize sevgililer günü için ne yapmayı,almayı düşünüyorsunuz

ben bişe almayı düşünmüyorum açıkcasıı
zaten uzaktayızz
ama yıldönümüzde ki ayrıca doğum günü olur kendilerinin kol düğmesi alcam
baş harflerimizden oluşan
hem düğünde takar
1 taşla 3 kuş vurup çakallık etcemm

valla sorma onu bende düşündüm ama damatlığı aldık gecen cocuk hemen onu da soyledı aldık baş harflerimizi :) yattı planım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…