Dilooş editini şimcik gördüm. Eğer ki almaya karar verirsem puantiyelileri baharat takımı yapcam. Birde o çay şeker yazan 4 lüden istiorum :26:
sağol dilaamm.. bugün en yakın arkadaşımın kınası var.. tesadüf.. onun heyecanını kat be kat hissediyorum hazırlıklara başlayacağız öğleden sonra.. birde sana bir sorum olacak yarın bir bankanın online sınavına gireceğim ne tarz sorular çıkacağı hakkında bir fikrin var mı kuzucum?
Alın alın daaaa, fazla şeyler almayın. Sonra pişman olursunuz benden söylemesi.Kullanmadığınız bir ton eşya sürekli elinizin altında sizi rahatsız eder. Kullanacağınız şeyleri alın, yoksa çeyiz alışverişi hiçççç bitmez
günaydınn
yazdığını görünce nacizane fikir vermek istedimonline sınavlarda genellikle mantık soruları çıkar matematikten sayı toplayıp böl derler, şekil yeteneğine dair sorular çıkar..güncel ekeonomik konularda da bilgi ölçerler canım.bankacılıkla ilgili bir kaç terim sorulabilir mesela enflasyon, kurlar falan..
inşallah başarılı olursun
anladımm canım bi daha bakim bi fotolaraa
ben şuan çalıştığım yere sınava girmedim canımm
ama finansın sınavına girmiştimm ona da online olarak girmedimm
mantık sorusu da var dikkat sorusu da finansal soru daa
ondan korkuyorumm zaten nill :18::18::18:
Arzu tatlım ben ing nin sınavına girmiştim daha önce.. Mantık ağırlıktaydı. Geri dönüş yapılmadığı için geçemedim die düşünmüştüm. Şuanki işime başladıktan 1-2 hafta sonra sınavı geçtiğimi onlarla çalışmayı düşünüp düşünmediğimi sormuşlardı. Hatta bana tekirdağ merkezdeki şubeyi söylemişlerdii Çorluda oturuyorum kabul edemem deyince çorluyu düşünmezmisiniz o zaman demişlerdi. Reddetmiştim
her yerden bekle diyorsun yani diloş
tamam artık yarın sabah bakıciiiz
Alın alın daaaa, fazla şeyler almayın. Sonra pişman olursunuz benden söylemesi.Kullanmadığınız bir ton eşya sürekli elinizin altında sizi rahatsız eder. Kullanacağınız şeyleri alın, yoksa çeyiz alışverişi hiçççç bitmez
Bende doldurdum valla mutfak esylarını bi suru aldım ama napım cok cıcıler ve bı suru alternatif sey var ne kadarda belırledıgım konsept uzerınden aldıysam yınede cok oldu sankı buyuk bır mutfak lazım
aynen öyle ama dikkatli oll mutlakaa
dikkatli oku ve düşünerek cevap ver canım
acele edecem die ayrıntıları kaçırmaa
*
mesela sorunun biri
yukarı bi kredi kartı görseli koymuş aşağıdakilerden hangisi bu görselin aynısıdır die sormuştu
düşün 2 3 dk bulamadımm cevabınıı
ardemir rica ederim ne demek
ben bankacıyım o yüzden cevap vermek istedim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
dilanın da dediğini gibi soruları dikkatli okumak çok önemli, çünkü bilgi değil, hız ve dikkat ölçüyorlar
Bende doldurdum valla mutfak esylarını bi suru aldım ama napım cok cıcıler ve bı suru alternatif sey var ne kadarda belırledıgım konsept uzerınden aldıysam yınede cok oldu sankı buyuk bır mutfak lazım
Aman aman, abartmayın. İşin ilginç tarafı, evlendikten sonra da almak istiyorsunuz. Evime alıyorum demek o zaman daha güzel geliyor insanın kulağına.
Balayında yada hafta sonu tatillerinde eşinizle gezerken hep evinize birşeyler almak isteyeceksiniz. O yüzden bazı şeyleri, eşinizle beraber alırsınız.
Gerçekten sonradan evi yerleştirirken insan çok zorlanıyor.Herşeyi üst üste koyup kullamayacağınıza göre bir çok şey, kutusuyla kaldırılıyor.
Aman aman, abartmayın. İşin ilginç tarafı, evlendikten sonra da almak istiyorsunuz. Evime alıyorum demek o zaman daha güzel geliyor insanın kulağına.
Balayında yada hafta sonu tatillerinde eşinizle gezerken hep evinize birşeyler almak isteyeceksiniz. O yüzden bazı şeyleri, eşinizle beraber alırsınız.
Gerçekten sonradan evi yerleştirirken insan çok zorlanıyor.Herşeyi üst üste koyup kullamayacağınıza göre bir çok şey, kutusuyla kaldırılıyor.
ayyy güzel gelmezmi yaNeye benzıcek evım acaba cok merak edıyorum
ayyy güzel gelmezmi yaNeye benzıcek evım acaba cok merak edıyorum
Çok güzel olacaktır şüphesiz, önemli olan içinde ki huzur gerisi boşşş
Selam kiZlar nasilsiniz
selam kızçeler
Selam kızlar,
topic canlıyken sorayım :) sevgililerinize azcık zaman sonra ki kocişlerinize sevgililer günü için ne yapmayı,almayı düşünüyorsunuz
selam meryemcimm
iyi vallahi sen nasılsınn
huu huu selamm
ben bişe almayı düşünmüyorum açıkcasıı
zaten uzaktayızz
ama yıldönümüzde ki ayrıca doğum günü olur kendilerinin kol düğmesi alcam
baş harflerimizden oluşan
hem düğünde takar
1 taşla 3 kuş vurup çakallık etcemm
valla sorma onu bende düşündüm ama damatlığı aldık gecen cocuk hemen onu da soyledı aldık baş harflerimizi :) yattı planım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?