'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar, hazırlıklar ne alemde bakalım?

Diloş Nil Elif

Kuzular yaa. Ben çeyizime baharat takımı almıştım ancak artık beğenmiyorum onları.. Aslında tarz olarak güzeller ama benim oluşturmak istediğim konsepte uygun olduklarını düşünmüyorum.. Şunlar çok hoşuma gidiyor mesela ;
Not : Resimler Zeynepçe tasarımdan alıntır ( kimsenin telif hakkında girmeyelim )

Si ne düşünüyorsunuz :26:

canımcım bayıldım kavanozlara.. içinde kalmasın kesinlikle.. çok hoşlar Yaptırabilirsin bence..
ben de kavanozlarımı önceden almıştım seviyorum ama bunlara da aklım kaymıyor değil benimkiler şunlar şimdi..

canım cok begendım ben cok sekerler nerde bulabılırız bunlardan cok hosmus su cay tuz kahve tuz

herkese günaydınlar bu arada hanımlaarrr

bugün 5. ayımız doldu kocacığımla..

Ya ben nedense böyle süslü püslü, cicili bicili şeyleri pek sevmiyorum. Benim kavanozlarım şekil olarak aynen böyle ama sade cam. Bir kaç boy şeklinde aldım. Kırmızı mercimek, bulgur,çay,kahve,irmik,yeşil mercimek... Almadan önce ne koyulur içine acaba diye düşündüm,liste yaptım ona göre aldım. Bir de ben, tezgah üstünde ıvır zıvır sevmiyorum,yemek yapmayı çok sevdiğim için yemek yaparken tezgaha yayılmak hoşuma gidiyor.Bu yüzden tezgahın üstüne koymayacağım için de böyle cicili bicili almadım, dolaplarımda fazlaca yer olduğu yer olduğu için dolap içinde tutuyorum.

Ne çok konuştum yine yaaa Neyse işte, sonuç olarak, illa birini seçmek istesem benekli olanları seçerdim ama renk renk değil tek renk olurdu

butun gelınler bugun uzerınızdekı negatıf enerjıyı atıp gulumseyınnnn

Günaydın kızlar, hazırlıklar ne alemde bakalım?

günaydınn nill
iyi gidiyo sanırım hazırlıklarrr elimiz durmuyo anca bişeler alıyorumm

sen bilirsinn zehroşumm
nasıldı aldığın baharatlıklar var mı topiğinde bakayım bi
bide korkuyorum yaa ben aldığım şeylerin sonradan fazla gelmesindenn
sana da öyle olmasınn :26:

edit: baktım geldimm
evet onlar azıcıkk spor olmuşlar bide bütün baharatların sığar mı onlaraa :44::44:
bunlardan alsan kaç tane alacaksn bidee :d

Son düzenleme:
Diloşum topiğimde var baharatlık takımım. Bunlardan almaya karar verirsem onu anneme vericem. Onları kullanmam yani fazla şeyleri bende sevmiyorum çünkü.
Nil kuzum bende aksine bayılıorum böle cicili bicili şelere Tezgah üstü kalabalığı bende sevmiorum aslında.. Bunlar için stand bile düşündüm bu sebepten
bujucloud, ballılokmatatlısı kızlar facebookta zeynepçe tasarım diye bir bayan yapıyor.

arzuuu Allah daim etsin aylarınızı yıllarınızı kuzucum

Fiyatları konusunda bilgim yok mesaj attım ama cvp gelmedii.. Eğer ki bütçemi etkilemeycek birşeyse düşünmüyor değilim vallahi

Son düzenleme:

zehroş küs müyüz? üzdüm mü seni? ya da bilmeden kırdım mı

Dilooş editini şimcik gördüm. Eğer ki almaya karar verirsem puantiyelileri baharat takımı yapcam. Birde o çay şeker yazan 4 lüden istiorum :26:

maşallah Arzucummm
rabbim daim etsin inşallah

günaydınn ballılokmaaa

sağol dilaamm.. bugün en yakın arkadaşımın kınası var.. tesadüf.. onun heyecanını kat be kat hissediyorum hazırlıklara başlayacağız öğleden sonra.. birde sana bir sorum olacak yarın bir bankanın online sınavına gireceğim ne tarz sorular çıkacağı hakkında bir fikrin var mı kuzucum?

Alın alın daaaa, fazla şeyler almayın. Sonra pişman olursunuz benden söylemesi.Kullanmadığınız bir ton eşya sürekli elinizin altında sizi rahatsız eder. Kullanacağınız şeyleri alın, yoksa çeyiz alışverişi hiçççç bitmez

Aslında iyi fikir Şu İkea'da gizli duvar rafları var, hani çivisi vidası görünmeyen türden olanlar. Mutfağın müsaitse bir duvarı bu şekilde değerlendirip, dizebilirsin. Mutfağında uygun renkleri tercih edersen sırıtmayacaktırda. Birde alacağın zaman, içine ne koyulacağını listele, ona göre al. Eğer fiyatı da uygunsa , 1-2 tane de fazla al, kırılma riskine karşılık. Çünkü, bu özel üretim, bir daha bulma şansın olmayabilir.

evet karşılaşamamışız kuzucum

çoookkk teşekkür ederim..

günaydınn

yazdığını görünce nacizane fikir vermek istedim online sınavlarda genellikle mantık soruları çıkar matematikten sayı toplayıp böl derler, şekil yeteneğine dair sorular çıkar..güncel ekeonomik konularda da bilgi ölçerler canım.bankacılıkla ilgili bir kaç terim sorulabilir mesela enflasyon, kurlar falan..

inşallah başarılı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…