• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

fiyat ne ıstıyolar canım kıralama ıcın sordunmu
300 lira canım görüştüm kapora yatırıcam hesap numaralarına

MerhabaKira ücreti her bir kaftan modelim için 300 tl aksesuar dahil (kemer,başlık)Kiralamak istiyorsanız bana beden, boy ve tarih bildirmenizi istiyorum. Beden uygunsa ve istediğiniz tarihte kaftan müsaitse size bildiriyorum. Karar verdiyseniz havale yolu ile ücretin yarısını yatırıp istediğiniz tarih için ayırtabiliyorsunuz.
Kalan yarısını tarihten 1 hafta önce yatırıyosunuzAyırtmış olduğunuz tarihten iki gün önce elinizde olacak şekilde kargoluyorum. Bir gün sonrasında bana geri kargoluyorsunuz. Bu şekilde işliyor süreç. Fiyata kuru temizleme dahildir. Size temiz bir şekilde gelir.Fiyata geliş gidiş kargo dahildir.Satışı yok maalesef. SevgilerHilal

ben bunu begendım boy ve kılo bilgimi yazdım hesap numaralarını ıstedım

Eklentiler

• $_DSC1230logo (852x1280).webp
    $_DSC1230logo (852x1280).webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $_DSC1235logo (1280x852).webp
    $_DSC1235logo (1280x852).webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $_DSC1237logo (852x1280).webp
    $_DSC1237logo (852x1280).webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $_DSC1242logo (852x1280).webp
    $_DSC1242logo (852x1280).webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $_DSC1281logo,, (1280x852).webp
    $_DSC1281logo,, (1280x852).webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 37
canlarım foto çekimi için ayarladım fotoğrafçımızı.
düğün günü yorucu olucak çok.
Çeşme Alaçatıda rengarenk evler arasında çekim yapmak istiyorum.
O nedenle farklı bir gün düşünebilirim.
Düğünden sonra fotoğraf çekimi düşünenler var mı?

çekimler maksimum 2 saat olur ki zaten ilkr yarım saatinden sonra sıkılmaya başlıyorsun yüzün düşüyor o yüzden uzun süreli çekimleri alma boşuna

çekimler maksimum 2 saat olur ki zaten ilkr yarım saatinden sonra sıkılmaya başlıyorsun yüzün düşüyor o yüzden uzun süreli çekimleri alma boşuna

yol oluyor bi de canım ya.
aynı gün olmassa da düğünden 1 hafta sonra falan olursa daha rahat olur sanırım canım.

Canım foto çekimini Mayıs'ın son günü yapıcaz bugün fotocu ile anlaştık hep istediğim biri. Vardı o oldu 31 Mayıs 3 ve 5 arası olcak güneş tepede olmaz inşallah düğün sonrasında daha güzel olabilir yada öncesinde düğün günü stres olur ben nişanda stresliydim o yüzden düğün sonrasında yapacağım

rica ettim kızçem aşkolsun.. yani silinebilirlerin de varolduğu söyleniyor ama 1liraysa normali bu 5lira.. ve aynı eziyete maruz kalma ihtimalin çok yüksek.. dilerim gönlüne göre birşeyler bulursun :34::34:
amin inş tatlım

Benim şu an evimde mutfağımda kullandığım perde stor perde. Zebra dediklerinden, ben gayet memnunum. He diyeceksin ki daha yeni, annemlerin evinde de bunlardan kullanıyorduk. Temizliği benim açımdan gayet rahat, tül perde gibi sürekli yıkama gerektirmiyor zaten. Yerinden çok kolay çıkıyor, tezgahın üstüne yayıp silebilirsin, yok yapamam dersen asılıyken silebilirsin. Biz yazın annemle balkona serip yıkıyorduk, ıslak bir şekilde asıyorduk kuruyordu 5 Dk.'da. Benim mutfak storum bu şekilde.

Eki Görüntüle 970448

[/B]
memnun kalan da var demek
olmazsa çocuk odasına alıyım önce memnun kalırsam mutfagı da degiştiriyim

Son düzenleme:
Canım foto çekimini Mayıs'ın son günü yapıcaz bugün fotocu ile anlaştık hep istediğim biri. Vardı o oldu 31 Mayıs 3 ve 5 arası olcak güneş tepede olmaz inşallah düğün sonrasında daha güzel olabilir yada öncesinde düğün günü stres olur ben nişanda stresliydim o yüzden düğün sonrasında yapacağım

Haklısın canım. O gün ekstra stres ve yorgunluğa gerek yok dediğin gibi.
En mantıklısı bu gibi gözüküyor.

Kizlar iyi geceler bende 11 eylülde evleneceğim inşallah, daha gelinliğimi seçemedim ve şüphelerim var.Eskişehirde dikim knusunda güvenebileceğim nereler var ortalama 1500 2000tl arasinda bakiyorum.Önerilerinizi bekliyorum..

Back
X