'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizimde ilk tanısma 10 sene once 2004 yazarsam nasıl olurkı

tabi canım nasıl arzu edersen.. saygım sonsuz bebeem

Hiç utanmıyorsun canım, valla ben ertesi gün annemle babamı görmeden çıkmadım balayına. Özellikle özlüyorsun ve görmek istiyorsun, ben şahsen öyle oldum. Kahvaltımızı kayınvalidem de yapmıştık oradan hemen annemlere gittik. Yerim ben onları yerim, hiçte utanmadım. Kimse de yüzüme öyle imalı imalı falan bakmadı, herşey gayet doğaldı.

Günaydın, hamilelik takvimini gördüm ve tebrik etmek istedim canım. Gözünüz aydın çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah canım.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Amin canım, teşekkürler.

Kızlar selamlar evimizi tuttuk sonunda biz de bu hafta boyası filan yapılacak haftaya perdeci ile ölçü almaya gideceğiz. Üzerimden büyük bir yük kalktı valla.

dilooşş kız öyle değil akşam maça gidiyoruz hazırlığım ona

tabi sende haklısın ne zaman hazırlık vesaire desem bagaduşiii oluyor

aynen öylee yani ben art düşünmedimm

Alemsiniz kızlar ya güldürdünüz beni

Kızlar selamlar evimizi tuttuk sonunda biz de bu hafta boyası filan yapılacak haftaya perdeci ile ölçü almaya gideceğiz. Üzerimden büyük bir yük kalktı valla.

Hayırlı olsun canım, büyük bir iş hallolmuş bundan sonrası işin keyfili kısmı, boya badana ve eşya yerleştirme. Hadi bakalım kolay gelsin, mutlulukla oturun inşallah.

ohh hadi bakalım hayırlı olsun darısı bütün hazırlıkların bittiği güneee

Hayırlı olsun canım ev hallolunca gerısı gelcekmıs gıbı gelıyo banada sen nerelı oldun canım

her fırsatı değerlendir aman kaçırma, milli maçın üzerine ikili bir maç fena olmaz bence

wuuhuuuuu kırmızı beyaz formayı çıkartııırr başka kırmızılara bürünür kendi kaleme geçerim hooopp bagaduşiiii

wuuhuuuuu kırmızı beyaz formayı çıkartııırr başka kırmızılara bürünür kendi kaleme geçerim hooopp bagaduşiiii

biz kadınlar çok fenayız valla, beni de gaza getirdin bak şimdi Malum benim hormonlar şuan gereğinden fazla çalışıyor

selam kızlar,
düğüne 2 ay yok hala babamın kiracısı çıkıcak acaba sallıyomu bizi ya hala evimin belli olmaması çok canımı sıkıyo :18:

biz kadınlar çok fenayız valla, beni de gaza getirdin bak şimdi Malum benim hormonlar şuan gereğinden fazla çalışıyor

hadi bebeğim iş başı o zaman.. güzel örnek olmalıyız bak kızçelere başka bir niyetle yapıyorsam noolim
maksat örnek olabilmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…