Yok kuzum ufacık kalmamBenimki tanıştığımızdan bugüne kadar bi 15 kilo almıştır herhalde
Sizin tarihleriniz yakınmış kuzum
Bizim tarihlerimiz uzun, milletin ağzına laf vermek istemiyorum ben
ziraa 2009 da başlayan ilişkimiz 2012 de söz 2013 te nişan 2014 te düğün olarak gerçekleşiyor :)
Yok kuzum ufacık kalmamBenimki tanıştığımızdan bugüne kadar bi 15 kilo almıştır herhalde
Sizin tarihleriniz yakınmış kuzum
Bizim tarihlerimiz uzun, milletin ağzına laf vermek istemiyorum ben
ziraa 2009 da başlayan ilişkimiz 2012 de söz 2013 te nişan 2014 te düğün olarak gerçekleşiyor :)
günaydınn bal bademmm
çok heyecanlıyım akşama hazırlık yapıyorum dilooşş
günaydın kızlar
sizlerden fikir almak istiyorum.. şimdi biz izmirde ikamet ediyoruz nişanlımda. nişanlım Eskişehirli ve tüm ailesi orda yaşadığı için düğünümüz orada olacak ya hani, bi düğün gecesi orada bir otele gidicez ertesi günün gecesi balayı için yola çıkıcaz öyle ayarladık, e tabi düğünden sonra annemlerde kayınvalidemlerde kalıcak, benim sorunum şu düğünün ertesi sabahı biz o tüm ailenin olduğu kayınvalidemlere gitmek zorunda kalıcaz :26: yani gelinliğimi ve annemlerin izmire getirmesi gerekn eşyaları verip balayına gidebilmek içinama düşünüyorum da çok feci utanırım ben ya :26: nişanlıma söyledim bunu abim gelir alır olmadı eşyaları dedi fakat geçen gün annem ertesi günü geldiğinizde verceniz ya eşyaları tarzı bi konuşma yaptı. ıı şey diye diye anne nasıl gelcez ya çekinirim ben dedim e gelmezseniz nolcak eşyalar dedi bişi olmaz gelirsiniz dedi :26: çok karışmış olabilir cümleler kusura bakmayın kızlar
Günaydın, hamilelik takvimini gördüm ve tebrik etmek istedim canım. Gözünüz aydın çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah canım.
günaydın kızlarr
4-5 gündür giremiyorum hiç, bilgisayara bakamadım bile hep koşuşturmaca:26:
nasılsınız??
nil hamileymişsin çok çok sevindim canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
sabahlarr olmasınnnn
dilooşş kız öyle değil akşam maça gidiyoruz hazırlığım ona
tabi sende haklısın ne zaman hazırlık vesaire desem bagaduşiiioluyor
dilooşş kız öyle değil akşam maça gidiyoruz hazırlığım ona
tabi sende haklısın ne zaman hazırlık vesaire desem bagaduşiiioluyor
aynen öylee yani ben art düşünmedimm
Kızlar selamlar evimizi tuttuk sonunda biz de bu hafta boyası filan yapılacak haftaya perdeci ile ölçü almaya gideceğiz. Üzerimden büyük bir yük kalktı valla.
Kızlar selamlar evimizi tuttuk sonunda biz de bu hafta boyası filan yapılacak haftaya perdeci ile ölçü almaya gideceğiz. Üzerimden büyük bir yük kalktı valla.
aynen öylee yani ben art düşünmedimm
Alemsiniz kızlar ya güldürdünüz beni
ama şu an o fikir de fena gelmedi haaazira yarın gece regl oliciiimm
maçtan sonra değerlendirmeli :90::90::90::90:
bende baya kahkahayı kopardım nilim
her fırsatı değerlendir aman kaçırma, milli maçın üzerine ikili bir maç fena olmaz bence
wuuhuuuuukırmızı beyaz formayı çıkartııırr başka kırmızılara bürünür kendi kaleme geçerim hooopp bagaduşiiii
biz kadınlar çok fenayız valla, beni de gaza getirdin bak şimdiMalum benim hormonlar şuan gereğinden fazla çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?