'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne istediğimi bilmiyorumm ama bişe dağıtmak istiyorumm
ne dağıtmak istediğimi bilmiyorumm
bindallımı bulamıyorummm
off amaa yaaaaaaaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Kuzucum kendini şartlama o gördüğün bindallı için.. Bu yüzden beğenilerin zorlaşır.
Hepsi olur bulursuun bebeğim

ne istediğimi bilmiyorumm ama bişe dağıtmak istiyorumm
ne dağıtmak istediğimi bilmiyorumm
bindallımı bulamıyorummm
off amaa yaaaaaaaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

alıcam elıme sopayı ama bumu derdın ya gıt bak dedım sana emınonune orda bulursun sankı bulunmaz hınt kuması ne gıyersen gıy gelın sensın en guzel sen olacaksın zaten hedıyelık dagıtmasanda olur aman ben nısanda dagıttım ne oldu sankı tesekkur ettıler

cicim ben istanbulda diilimki eminönüne gidip alayımm
elimdekilerden değerlendirmem lasımm
denemeden de başka şehirden beğendimi alamıyorumm

seninki kıro diil ki canımm gayet güzel aldığın modell

bu kaftanlar bındallılar ınsanın vucuduna cuk dıye oturan bırsey degıl sakın ol begendıgını bul ınternetten yada ıstanbuklda begendıgın yerı soyle gıdıp bakayım

güzelmişş zehroşş olabilitesi varr ama bu dönem pek kullanılan davetiyelerden bu

Aslında çok güzel tek kötü tarafı tarihlerin herkes tarafından bilinecek olması yoksa gerçekten hoş bi davetiye
Şahsen ben özelimi özellikle bu özel tarihleri herkesle paylaşmak istemem
Biz de daha davetiye bakmadık bi ara biz de bakıcaz acaba neler var diye de merak etmiyor değilim
Netten bi ara baktım beğendiğim modeller oldu ancak kağıt kalitesini bilemiyeceğimiz için netten istemekten vazgeçtim şimdilik
Bakalım hayırlısı
Aslında aklıma bişey de takıldı Zehroş bu davetiyelerin basımı kaç gün sürüyo bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…