- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Canımmmmmm ay seni görünce ilk günlerimiz aklıma geldi. Sabırlar diliyorum. Zor çok zor beklemek. Kendine meşguliyetler edin. Yoksa geçmez zaman. Madem 2014 gelini olacaksın çeyiz işlerini bir an önce hallet. Çabuk ol çabuk yetiş bize
meryemm?? nasılsın canım benim?
gercekten zorayy vala ben cok zor begenırım şimdiden başlasam ıyı olacak ama sureklı yenı bıseyler cıkıyo pısman olurum dıye de son zamana mı bıraksam dıyorum :44: nerde senın askerın benımkı tekırdag-hayraboluda. sen nasıl gecırdın vakıt tüyo ver bana biraz lütfen
Evet haklısın sürekli yeni şeyler çıkıyor ama bizim için artik vakit daraldı. Yeni şeyleri takip etmenin sonu yok. Başla bir yerden sonra devamı gelir. Modası geçmeyecek temel eşyalardan başlayabilirsin mesela nevresim masa örtüsü ve bazı elektronik ürünler. Bir de indirimleri takip etmek lazım. Ben bir yandan internet bir yandan da dışarıda ki mağazalara hep göz attım. Sağolsun akrabalar da nerde birşey görse beni arıyor haber veriyor.
Çalıştığım için vakit bir şekilde geçiyordu hafta içi ama haftasonları o kadar bunalıyordum ki nefes alamıyordum bazen. Nişanlım Kars ta ve içinde bulunduğu şartlardan dolayı fiziksel ve ruhsal anlamda çok yıprandı. Zaman zaman görüşemedik. Ama hep ona destek olmam gerektiğini düşündüğüm için bırakmamaya çalıştım kendimi. Bir de bu forumun ve arkadaşların çok faydasını gördüm. Sen de takıl buraya bunalınca yaz. öyle böyle derken geçecek inşallah.
toplu cevap verıyorum kızlar kusuruma bakmayın başım catlıyor sabaha kadar uyumadım 8de uyudum sandım 9 da uyandım ve sersem gıbıyım
benım nısanlım olacak sefıl matbaacı ve kahvelerı var aksam ıs cıkısı kahveye gıder cay ıcıp evıne gıder hafta sonlarıda kahvede takılmak ısterdı engellerdım ama son bır aydır ıpın ucunu kacırdı ilk başlarda sadece cumartesı sabah 2-3 gibi kahveden kalkıp eve gısıyordu ben kızıyordum tartısıyorduk tamam dıyordu sonrakı hafta pazar gunlerı sabah 4-5e kadar kahvede kaldı ıse gec kaldı hatta gıtmedı bıle bende surat asıp konustum yapma bak bu ıyı degıl hatta kız kardesıde konustu babasıda sabahlara kadar kahvede durulmaz dıye dun aksam artık patladım sabah 5e kadar kahvede aradım acmıyor mesaj atıyorum cevaplamıyor sabah 5de actı telefonu kavga etmeye basladık sebep ben onu neden arıyormusum ey ınsan evladı sabah 5e kadar bırahanede takılmıs ıcmıs sarhos ne dedıgını bılmıyor dedım kapattım telefonu bu arada onun telefonu ıphone oldugu ıcın nerde oldugunu goruyorum harıtadan bende ıpler artık koptu gercekten yıprandım tek tartısmamız bu kahve sırf bu yuzden kasımpasan cok uzak avcılarda oturalım dedım onuda kabul etmıyor evlenınce daha kotu olacak sudan sebep bahaneler ıle sureklı bırahane kahvede takılması dogru degıl bana gore ve bunun artık gerı donusu olmamalı ben affettıkce o daha azıtıyor
selamlar kızlar bende aranıza katıldım.şimdilik nişanlı değilim ama bitanem askerden gelince söz nişan düğün hepsi olacak inşallah 2015e kalmadan evlenmek istiyoruz temmuzda gelecek ve hemen isteme falan olcak ınsallah ikimizinde ailesi biliyo babam askerden sonra olsun dıyınce ole beklemedeyız sımdılık.
sulugöz biri değilim ama anlatınca bile duygulandım, ben alsam haberi kesin ağlardım çünkü çok istiyorum anne olmak
Ben asıl şunu merak ediyorum. Anne babana ve kayınvalidenlere nasıl söyledin?
Bende ağladım hatta şu aralar fazlaca sulugöz olduğumdan dolayı herşeye ağlıyorum :)) Allah gönlüne göre versin canım, inşallah tez zamanda sizde alırsınız bebeğinizi kucağınıza.
İnanmayacaksın ama henüz ailelere söylemedik, hatta kimseye söylemedik. Malum bu dönemler biraz riskli, 6 haftalıkken kalp sesini duyabiliyoruz hatta bazen geç döllenme olduysa 7. haftaya bile kalabiliyor. Kalp sesini duymadan kimseye söylememe kararı aldık. Allah korusun bir aksilik durumunda kimsenin üzülmesini istemiyoruz. Yoksa hemen söyleseydik, muhtemelen bebeğin 1 yıllık kıyafetini almışlardı annelerKayınvalidem de kendi annemde çok hevesli çünkü.
Merhaba kızlar
Dün gelın ayakkabılarım ıcın arayısa cıktım ınternette begendıgım tasarım ayakkabılar yapan bı yer vardı ayakkabıları kendım gormek ıstedıgım ıcın yerlerıne gıttım sultanahmette kucuk bı dukkanda cok guzel ve orjınal seyler yapıyolar ıstedıgım tasarımı soyledık yapıcaklar gelınce koyarım resmını sızede.Ordan emınonune gıttık nıkah sekerını kendım yapmak ıstedıgım ıcın malzemelerını aldık hatta yapmaya bıle basladım cok cıcı oldular resmınıde eklıyım fıkırlerınızı alıyım nasıl oluyor sızce ?
Ne kadar keyifli bir tasarım. Tü tü tü maaşallah
Teşekkür ederimMerhaba kizlar bende araniza katildim. 10 aylik nisanliyim fakat bazi nedenlerden dolayi dugun tarihimiz henuz belli degil ama Allah kapimizi acarsa bu yaz olacak insallah anabelgunes nikah sekerlerin harika kendin yapman daha guzel kimbilir nasil heves ve mutlulukla yapiyorsundur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy iyi yaptınız o zaman ya.
Ama söylersen ailelere bence yaz bana :) çatlarım ki ben.
günaydınn kızlarrr
*
yeni gelen arkadaşlar olmuşlar hoşgelmişlerr
*
zehroşş hayırlı olsunnn bebekk
rengarenkk ev olcak deseneee
*
ayrıca yarın 1 aylara düşüyosunn :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?