Minin mercimeğin isim annesi, Allah sana da versin tez vakitte
aynen öyleee
sen benim düğüne kadar hamiş olursun bu gidişleeeee
Biz zaten istiyorduk, 29 Ocak akşamı karar vermiştik. Korunmayı bıraktım, ama doğum kontrol hapı kullandığım için hemen olacağını hiç düşünmemiştik. Sonra birden belli belirtiler başladı, test yaptım eczaneden alıp negatif çıktı. Ama bariz belirtiler olduğu için doktora gittim. Kan testi istedi direk olarak zaten, işte aslında macera orada başladı. O sonucu beklerken aklınızdan neler neler geçiyor bir bilseniz. "Allah'ım inşallah pozitif çıkar", "Negatif çıkarsa da; napalım zaten hemen olmayacağını biliyorduk", "olmazsa artık denemeye devam", "kız olursa ismi ne olsa", "erkek olursa ismi belli zaten"......Sanırsın sanki saatler sürüyor sonucun çıkması. Sonucu öğrendiğin an ise, artık herşey bambaşka, aldığın nefesi bile artık o minik mercimekle paylaşıyorsun :)) İçinde birşey var, sevdiğin adamdan bir parça üstelik. Düğün heyecanı, nişan heyecanı vızz kalır yanında, şimdi her plan o minik mercimek için. Yaz tatili planları, eve alınacak eşya planları herşey ona göre. Eşimle çok beğendiğimiz tek kapı bir araba vardı, ondan vazgeçtik şimdi daha büyük bir aile arabasına almamız gerekiyor. Artık internette gezinirken, yaptığın tüm alışverişler o minicik bebek kıyafetleri. Bir yandan da endişeler var, sağlıkla doğar inşallah diye dualar eksik olmuyor dilinden, bahtı güzel olsun diyorsun, geleceğine dair endişeler var ama en iyisini yapmaya çalışmak gibi bir sorumlulukta var. Heyecan + sevinç + korku = MUHTEŞEM
geçmezse git tabi canım ama hapın etkisi geçmiş olsun, iğne en kesin çözüm hemen geçirir.
inşallah gerek kalmazda geçer canım
merkezdeyim keçiören :) burda da bilmiyorum pek çeyiz falan satılan yerleri çıkrıkçılar yokusu varmıs bi oraya gitcem benm bi dünya eksiğim var
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Dün eminönündeydim ilk büyük ve detaylı alışverişimi yaptım. Ayaklarım koptu ama bir sürü şey aldım mutfağa dair. Akşamda toplantım vardı yere basamıyordum artık acıdan. Daha çok gideceğiz gibi duruyor oraya Ama olsun, çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı mutlu oldum ve sizinle paylaşayım istedim. Sevgiler...
Biz zaten istiyorduk, 29 Ocak akşamı karar vermiştik. Korunmayı bıraktım, ama doğum kontrol hapı kullandığım için hemen olacağını hiç düşünmemiştik. Sonra birden belli belirtiler başladı, test yaptım eczaneden alıp negatif çıktı. Ama bariz belirtiler olduğu için doktora gittim. Kan testi istedi direk olarak zaten, işte aslında macera orada başladı. O sonucu beklerken aklınızdan neler neler geçiyor bir bilseniz. "Allah'ım inşallah pozitif çıkar", "Negatif çıkarsa da; napalım zaten hemen olmayacağını biliyorduk", "olmazsa artık denemeye devam", "kız olursa ismi ne olsa", "erkek olursa ismi belli zaten"......Sanırsın sanki saatler sürüyor sonucun çıkması. Sonucu öğrendiğin an ise, artık herşey bambaşka, aldığın nefesi bile artık o minik mercimekle paylaşıyorsun :)) İçinde birşey var, sevdiğin adamdan bir parça üstelik. Düğün heyecanı, nişan heyecanı vızz kalır yanında, şimdi her plan o minik mercimek için. Yaz tatili planları, eve alınacak eşya planları herşey ona göre. Eşimle çok beğendiğimiz tek kapı bir araba vardı, ondan vazgeçtik şimdi daha büyük bir aile arabasına almamız gerekiyor. Artık internette gezinirken, yaptığın tüm alışverişler o minicik bebek kıyafetleri. Bir yandan da endişeler var, sağlıkla doğar inşallah diye dualar eksik olmuyor dilinden, bahtı güzel olsun diyorsun, geleceğine dair endişeler var ama en iyisini yapmaya çalışmak gibi bir sorumlulukta var. Heyecan + sevinç + korku = MUHTEŞEM
Eminönünden neler alınabiliyor? Hiç bilmiyorum da herkes eminönü yazıyor. Merak ettim?
Aklına gelebilecek herşeyi, her kalitede bulabilirsin. Ama oraları bilerek gitmek gerek yoksa çok yorucu bir yer hatta bazı yerleri yokuş. Belirli ürünler belirli noktalarda yoğunlaşıyor. Mesela züccaciye ürünleri bir cadde üzerinde, kumaşçılar, çantacılar ayrı ayrı sokaklarda, ev elektroniği çeşitli yerlerde, iççamaşırı ve çorap ayrı bir yerde falan. Birçok ürünü ve çeşitlerini bir arada görme şansın oluyor. Ayrıca iyi pazarlık yapan biri iseniz şehir içindeki fiyatlardan biraz daha uyguna alabilirsiniz. Kargo imkanı sağlayan yerlerde ellerde eşya ile dolaşmaktan kurtarıyor insanı. Ama kalabalık hali hiç çekilmiyor. Biraz vakit ayırmak gerekiyor tabi, yorucu ama tatmin edici şekilde alışveriş yapmak mümkün.
Anladım. O zaman en iyisi hafta içi gidebilmek.
İstanbullu değilim, oradan da almayacağım bir şey ama merak ettim işte.
Teşekkür ederim.
hayırlı olsun hameracım güle güle kullan eşyalarınıı
Hayırlısı olsun tatlıım. Ayy hafta içi gitmekle iyi yapmışsın, ben cumartesi gidicem ve çok kalabalık olacağına eminim
:) Ankaradasın galiba bir önceki mesajından öyle gördüm. Ben de oraya evlenicem inşallah. Orda nerelerden alışveriş yapılabilir?
Aslında ben alisverisimi alisverisimi bilindik magazalardan yapıyorum.
Ama bir tanidigimin kizilay izmir caddesinde bir pasaj icinde calistigi bir dükkan var. Pasajin ismini unuttum ama yarin öğrenir söylerim sana istersen. Oradan nevresim takımları yorgan yatak örtüsü aldım. Bana uygun geldi. İndirimli de aldım. Istersen sana yarın aldıklarımin fotoğrafları ile fiyatlarini söylerim.hatta istersen ve yolun buraya düşerse beraber bile gidebiliriz.
Günaydın kızlar
Haftanın son iş günüü
Arzuuu alemsiniiiz yaaaa
GÜNAYDIN HERKESE
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
Ay nereye yazacağımı şaşırdım günaydın2014 gelini olarak yeni katıldım aranıza. Yani Allah nasip ederse ağustos da olacağım
Keçiörende neredesin canım? Beraber yapalım düğün çeyiz alışverişini.
Eminönünden neler alınabiliyor? Hiç bilmiyorum da herkes eminönü yazıyor. Merak ettim?
Çok güzel yazmışsın. İnşallah sağlıklı olur, evinize bereket neşe getirir.
Ben asıl şunu merak ediyorum. Anne babana ve kayınvalidenlere nasıl söyledin?
aa sende mi keçiörendesin nerde çokta harika olur :)
Basınevlerindeyim ben. Ben de çok yer bilmiyorum alışveriş yapacak. Beraber öğreniriz artık. Alışveriş merkezlerine gidiyorum daha çok. Bir de kızılayda bir tanıdığım nevresim takımları havlular yatak örtüleri satan bir mağazada çalışıyor. Oradan almıştım bir şeyler.
Sen neredesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?