'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sulugöz biri değilim ama anlatınca bile duygulandım, ben alsam haberi kesin ağlardım çünkü çok istiyorum anne olmak

merkezdeyim keçiören :) burda da bilmiyorum pek çeyiz falan satılan yerleri çıkrıkçılar yokusu varmıs bi oraya gitcem benm bi dünya eksiğim var

Keçiörende neredesin canım? Beraber yapalım düğün çeyiz alışverişini.

Eminönünden neler alınabiliyor? Hiç bilmiyorum da herkes eminönü yazıyor. Merak ettim?

Çok güzel yazmışsın. İnşallah sağlıklı olur, evinize bereket neşe getirir.

Ben asıl şunu merak ediyorum. Anne babana ve kayınvalidenlere nasıl söyledin?

Eminönünden neler alınabiliyor? Hiç bilmiyorum da herkes eminönü yazıyor. Merak ettim?

Aklına gelebilecek herşeyi, her kalitede bulabilirsin. Ama oraları bilerek gitmek gerek yoksa çok yorucu bir yer hatta bazı yerleri yokuş. Belirli ürünler belirli noktalarda yoğunlaşıyor. Mesela züccaciye ürünleri bir cadde üzerinde, kumaşçılar, çantacılar ayrı ayrı sokaklarda, ev elektroniği çeşitli yerlerde, iççamaşırı ve çorap ayrı bir yerde falan. Birçok ürünü ve çeşitlerini bir arada görme şansın oluyor. Ayrıca iyi pazarlık yapan biri iseniz şehir içindeki fiyatlardan biraz daha uyguna alabilirsiniz. Kargo imkanı sağlayan yerlerde ellerde eşya ile dolaşmaktan kurtarıyor insanı. Ama kalabalık hali hiç çekilmiyor. Biraz vakit ayırmak gerekiyor tabi, yorucu ama tatmin edici şekilde alışveriş yapmak mümkün.

Anladım. O zaman en iyisi hafta içi gidebilmek.
İstanbullu değilim, oradan da almayacağım bir şey ama merak ettim işte.
Teşekkür ederim.

:) Ankaradasın galiba bir önceki mesajından öyle gördüm. Ben de oraya evlenicem inşallah. Orda nerelerden alışveriş yapılabilir?

Aslında ben alisverisimi alisverisimi bilindik magazalardan yapıyorum.

Ama bir tanidigimin kizilay izmir caddesinde bir pasaj icinde calistigi bir dükkan var. Pasajin ismini unuttum ama yarin öğrenir söylerim sana istersen. Oradan nevresim takımları yorgan yatak örtüsü aldım. Bana uygun geldi. İndirimli de aldım. Istersen sana yarın aldıklarımin fotoğrafları ile fiyatlarini söylerim.hatta istersen ve yolun buraya düşerse beraber bile gidebiliriz.

Ayyy çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar buradan herşeyi halletmeye çalışıcam ama eminim eksikler olacaktır. Zamanı gelince rahatsız ederim seni sağolasın şimdiden

günaydıınn..
istirahat edip uyumam gereken bu cumartesi gününde işe gidecekken çorabını giymeye çalışan şebelek kocamın yatağa şiddetle devrilişiyle beraber uykum uçtu gittiii.. kalktım yürüyüş yapayım sancım biraz azalır dedim yağmur çamur her tarafımı batırdım.. hayırdır inşallah karı koca pepelek gibiyiz bugün

Ay nereye yazacağımı şaşırdım günaydın 2014 gelini olarak yeni katıldım aranıza. Yani Allah nasip ederse ağustos da olacağım

aa sende mi keçiörendesin nerde çokta harika olur :)

Son düzenleme:
aa sende mi keçiörendesin nerde çokta harika olur :)

Basınevlerindeyim ben. Ben de çok yer bilmiyorum alışveriş yapacak. Beraber öğreniriz artık. Alışveriş merkezlerine gidiyorum daha çok. Bir de kızılayda bir tanıdığım nevresim takımları havlular yatak örtüleri satan bir mağazada çalışıyor. Oradan almıştım bir şeyler.

Sen neredesin?

bende tepebasındayım yakınmısız ben çıkrıkçılar yokusuna saman pazarına gitmeyi düşünüyorum ulusta çok güzel şeyler varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…