'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tşkler cnm hepsine bakıyorum tektek
Ben şunu yapmayı düşünüyorum nası sizce bizim düğün conseptine uygun olur gibi geldi.
Bizim çıkıcağımız yer şurası o merdivenlerden bu şarkı ile inerken hayal ettimde
https://www.youtube.com/watch?v=XaVm2F_0Msc

olur canım giriş uzun sürmeyecegi için enstumanlı bir parça sec en fazla süren 3 dk olacak çünkü parçayı yarıda kesmek komık olur müzigi hafif sesi kısarak keserse olur ama

olur canım giriş uzun sürmeyecegi için enstumanlı bir parça sec en fazla süren 3 dk olacak çünkü parçayı yarıda kesmek komık olur müzigi hafif sesi kısarak keserse olur ama

Zaten buradan inip yürüyerek ve davetlilerin arasından geçerek anca geliriz nikahın kıyılcağı yere melo.
Tşkler önerin için

kızlar el süpürgesi almak istiyorum günlük kulllanabilmek için, bir şey döküldüğünde hemen alabilmek için, fakir e baktım hoşuma gitti fiyatı da 150 tl.. alan var mı ya da tavsiye verebilecek olan?

kızlar el süpürgesi almak istiyorum günlük kulllanabilmek için, bir şey döküldüğünde hemen alabilmek için, fakir e baktım hoşuma gitti fiyatı da 150 tl.. alan var mı ya da tavsiye verebilecek olan?

ben fantom aldım 70lıraya sarzı el supurgesı yerıne

bu ara birikime taktım kafayı :) kendimi hiç sıkmadan biriktireyim dedim oluyormuşta bu telaşın ve harcamanın içinde biriktiriyoru evlenince artık daha çok yapmak için hazırlık :) çok savurganım kendimi firenliyorum artık :)

arzuuuu nerdesinnnn arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
temelli geliyoruzzzz yanınaaaa temelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…