dila hayırlı olsun canım sizin için angaralı oluyosunuzzzçok şaşırdım okuyunca izmire yerleşecektiniz ya.. inşallah hayırlısı olurr ama soğuğu yerindedir hee
günaydınn kızlarrrr
*
bluedays, tugcecan, plasticwomen,almor, harme,hamera, eliferhat, bujucloud ??
gelmeyenler gelenlerden çok sanırımm
nerdesinizz kızlarrrr
ben geliyorum canım arada ama öyle kendı kendıme konuşuyorum o yuzden pek bakmıyorum artık
ayy canım olur mu öyle şeyy
gel her zamann
*
sanırım soruşturmanız bitmiş sizinde çok sevindim gözünüz aydınn
teşekkür ederim canım
bizde şaşkınız ayçacımm
düğüne 3 ay kala olcak şey mii
erzurumda okudum soğuğa alışabilirim gibi geliyo amaa:18::18::18:
yani durum öyle istersen silebilirsin listeden canm arada bakıp çıkıyorum cünkü yazmıyorum muhtmlnde yazmam yani kendi kendime de konuşurum :) aynı şey
aynen o zaman alışırsın canımcım
ben geçen haftasonu oradaydım, akşam baya soğuk yapmıştı dedim istanbulun gözünü seveyim
nişanlın iş değiştirdiği için gidiyosunuz dimi? ev nasıl olcak tutucakmısınız hemen var mı tanıdık oralarda :26:
ben seni silmiim sen yaz olur mu
soğuktan da hiç hoşlanmam yalnızz
bakalımm ev kuşu olurum ordaa
*
evi nisan ortalarında tutmuş oluruz canım
erken yerleşcek ev nişanlım yaşamaya başlar ben düğünden sonra katılırım onaa
valla canım bunun için yazdım baya ama hep öyle havada kaldı kendı kendıme yazmaya başladım ve buda benım ıcın can sıkıcı hale geldıgı ıcın yazmamaya karar verdim. daha azimle yazmanın anlamı yok
Kızlar ben pek gelemiyorum işlerim yoğun öğle aram da okuyabilirsem okurum ama diloş çok şaşırdım Ankara lafı geçiyor şuna sevindim senin orda iş bulman daha iyi olacak ama Ankara ne alaka tanıdık mı var orda hani evi nağacaksınız
günaydınn kızlarrrr
*
bluedays, tugcecan, plasticwomen,almor, harme,hamera, eliferhat, bujucloud ??
gelmeyenler gelenlerden çok sanırımm
nerdesinizz kızlarrrr
ben geliyorum canım arada ama öyle kendı kendıme konuşuyorum o yuzden pek bakmıyorum artık
yok canım nişanlım iş değiştirdi o yüzden değişti şehrimizz
evide nisan ortasında tutmuş oluruz inşallah canımm
al benden de o kadarher gün mutlaka okuyorum ama her girip yazdığımda hep kaynıyo o yüzden pek yazmıyorum ama takipteyim sohbetlerinizi hatta dün kendi kendime okurken dedim ki gireyim de yazayım pazar günü yatak odamızı aldık diye sonra dedim ne gerek var farkedilmiyo zaten gelinliğimde öyle olmuştu çünkü neyse öyle işte arada slm veririm ama listeden silmek istersen de sorun değil canım
al benden de o kadarher gün mutlaka okuyorum ama her girip yazdığımda hep kaynıyo o yüzden pek yazmıyorum ama takipteyim sohbetlerinizi hatta dün kendi kendime okurken dedim ki gireyim de yazayım pazar günü yatak odamızı aldık diye sonra dedim ne gerek var farkedilmiyo zaten gelinliğimde öyle olmuştu çünkü neyse öyle işte arada slm veririm ama listeden silmek istersen de sorun değil canım
aynen oyle canım belli kişiler ile belli sohbetler sürekli devam ediyorda biz kaynıyoruz arada o yüzden bende yazmıyorum pek.
Kızlar yapmayın lütfen.. Katılımı daimi olan kişilerle sohbet her zaman oluyor.. Sizlerle de sohbet edildi burada, paylaşım sağlandı.. Kimsenin kimseye karşı herhangi bir ayrımı yok.
şahsim adına konuşuyorum bundan alınganlık yapmıyorum ya da kırılcak üzülcek vs bişey duymuyorum isteyen istediğiyle konuşabilir bunda sıkıntı yok ama ben bundan dolayı yazmıyorum yani o kadar ne zamandır ondan gırmıyorum hep kendi kendime konuşuyorum ne gerek var arada girip okyp cıkarım dıyorum oyle de yapıyorum
aynen oyle canım belli kişiler ile belli sohbetler sürekli devam ediyorda biz kaynıyoruz arada o yüzden bende yazmıyorum pek.
iyi de tatlım burda seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum ben. Sen bir şeyler ekmessen nasıl hasat etmeyi düşünüyorsun ki.. Kimse durup dururken laf atmaz neticede.. katılım sonucunda kendi kendine gelişiyor herşey.
arzuuuu nerdesinnnn arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
temelli geliyoruzzzz yanınaaaa temelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?