'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dila hayırlı olsun canım sizin için angaralı oluyosunuzzz çok şaşırdım okuyunca izmire yerleşecektiniz ya.. inşallah hayırlısı olurr ama soğuğu yerindedir hee

teşekkür ederim canım
bizde şaşkınız ayçacımm
düğüne 3 ay kala olcak şey mii
erzurumda okudum soğuğa alışabilirim gibi geliyo amaa:18::18::18:

ayy canım olur mu öyle şeyy
gel her zamann
*
sanırım soruşturmanız bitmiş sizinde çok sevindim gözünüz aydınn

yani durum öyle istersen silebilirsin listeden canm arada bakıp çıkıyorum cünkü yazmıyorum muhtmlnde yazmam yani kendi kendime de konuşurum :) aynı şey

teşekkür ederim canım
bizde şaşkınız ayçacımm
düğüne 3 ay kala olcak şey mii
erzurumda okudum soğuğa alışabilirim gibi geliyo amaa:18::18::18:

aynen o zaman alışırsın canımcım
ben geçen haftasonu oradaydım, akşam baya soğuk yapmıştı dedim istanbulun gözünü seveyim
nişanlın iş değiştirdiği için gidiyosunuz dimi? ev nasıl olcak tutucakmısınız hemen var mı tanıdık oralarda :26:

yani durum öyle istersen silebilirsin listeden canm arada bakıp çıkıyorum cünkü yazmıyorum muhtmlnde yazmam yani kendi kendime de konuşurum :) aynı şey

ben seni silmiim sen yaz olur mu

soğuktan da hiç hoşlanmam yalnızz
bakalımm ev kuşu olurum ordaa
*
evi nisan ortalarında tutmuş oluruz canım
erken yerleşcek ev nişanlım yaşamaya başlar ben düğünden sonra katılırım onaa

valla canım bunun için yazdım baya ama hep öyle havada kaldı kendı kendıme yazmaya başladım ve buda benım ıcın can sıkıcı hale geldıgı ıcın yazmamaya karar verdim. daha azimle yazmanın anlamı yok

kimi zaman bizimde mesajımız havada kalıyo canım
ya uzun süre girilmiyo gözden kaçıyo ya da koyu sohbette gidiyo
olur öyle arada
alınganlık yapmayalım olur mu
burda heyecanlarımızı paylaşmak için bulunuyoruz

Kızlar ben pek gelemiyorum işlerim yoğun öğle aram da okuyabilirsem okurum ama diloş çok şaşırdım Ankara lafı geçiyor şuna sevindim senin orda iş bulman daha iyi olacak ama Ankara ne alaka tanıdık mı var orda hani evi nağacaksınız

yok canım nişanlım iş değiştirdi o yüzden değişti şehrimizz
evide nisan ortasında tutmuş oluruz inşallah canımm

günaydınn kızlarrrr
*
bluedays, tugcecan, plasticwomen,almor, harme,hamera, eliferhat, bujucloud ??
gelmeyenler gelenlerden çok sanırımm
nerdesinizz kızlarrrr

ben geliyorum canım arada ama öyle kendı kendıme konuşuyorum o yuzden pek bakmıyorum artık

al benden de o kadar her gün mutlaka okuyorum ama her girip yazdığımda hep kaynıyo o yüzden pek yazmıyorum ama takipteyim sohbetlerinizi hatta dün kendi kendime okurken dedim ki gireyim de yazayım pazar günü yatak odamızı aldık diye sonra dedim ne gerek var farkedilmiyo zaten gelinliğimde öyle olmuştu çünkü neyse öyle işte arada slm veririm ama listeden silmek istersen de sorun değil canım

aynen oyle canım belli kişiler ile belli sohbetler sürekli devam ediyorda biz kaynıyoruz arada o yüzden bende yazmıyorum pek.

aynen oyle canım belli kişiler ile belli sohbetler sürekli devam ediyorda biz kaynıyoruz arada o yüzden bende yazmıyorum pek.

Kızlar yapmayın lütfen.. Katılımı daimi olan kişilerle sohbet her zaman oluyor.. Sizlerle de sohbet edildi burada, paylaşım sağlandı.. Kimsenin kimseye karşı herhangi bir ayrımı yok.

Kızlar yapmayın lütfen.. Katılımı daimi olan kişilerle sohbet her zaman oluyor.. Sizlerle de sohbet edildi burada, paylaşım sağlandı.. Kimsenin kimseye karşı herhangi bir ayrımı yok.

şahsim adına konuşuyorum bundan alınganlık yapmıyorum ya da kırılcak üzülcek vs bişey duymuyorum isteyen istediğiyle konuşabilir bunda sıkıntı yok ama ben bundan dolayı yazmıyorum yani o kadar ne zamandır ondan gırmıyorum hep kendi kendime konuşuyorum ne gerek var arada girip okyp cıkarım dıyorum oyle de yapıyorum

iyi de tatlım burda seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum ben. Sen bir şeyler ekmessen nasıl hasat etmeyi düşünüyorsun ki.. Kimse durup dururken laf atmaz neticede.. katılım sonucunda kendi kendine gelişiyor herşey.

kızlar burda daimi sohbet ettiğimiz günlerde oldu hep birlikte arada olur öyle şeyler
ki ben bu topiğe ilk geldiğimde uzunca bi süre hayalet gibiydimm
zamanla samimiyetle sohbet kuruluyo ki öyle bi samimiyet kurdukki kızlarla telefondan, sosyal medyadan hatta yüzyüze görüştüğğmüz arkadaşlar olduk.
hani alınganlık yapmayalımm
araya yazın nie yazmıyosunuz die kızın flnn sohbete girin mutlaka cevap alacaksınız

ondan bahsedıyorum canım zaten yazdım baya ama hepsi havada kaldı hatta baktım okudum vs vs ama hep havada kaldı ondan beride yazmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…