Hosbuldumm kuzucuklarimmmm
Nasılsınız neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne durumda :)))
teşekkür ederim canım
sınav sonucum belli olucak çok istiyorum inşallah olurrr
geçmiş olsun canım dikkat et kendine meyve ye bol bol salgın yine başladı galiba:26: benimde boğazım arada bir acıyo ve geçiyo bakalım şimdilik bişey yok ama olacak gibi:26:
dilacımm saol canımcım ya sınav sonucumu bekliyorum bakalım:26: dikkat et kendine ya dinlenmeye bak akşamları
zehraa canım kpss ile ilgili bir kurum sınavı beklediğim canım, çok istiyorum inşallah:26:
tubimm çok sağol inşallah emeklerimin karşılığını alıcam bu kez , az kaldı inanıyorumhaber veririm mutlaka
çalışmaların nasıl gidiyor? inşallah sende karşılığını alıcaksın kuzummm çok emek veriyosun
zehraa canım kpss ile ilgili bir kurum sınavı beklediğim canım, çok istiyorum inşallah:26:
tubimm çok sağol inşallah emeklerimin karşılığını alıcam bu kez , az kaldı inanıyorumhaber veririm mutlaka
çalışmaların nasıl gidiyor? inşallah sende karşılığını alıcaksın kuzummm çok emek veriyosun
Eki Görüntüle 1021180 Eki Görüntüle 1021181 Eki Görüntüle 1021182
TA TA TA TAMMM
İşte gelin ayakkabılarım
Eki Görüntüle 1021180 Eki Görüntüle 1021181 Eki Görüntüle 1021182
TA TA TA TAMMM
İşte gelin ayakkabılarım
oyşş çok şekerr..güle güle giy canımm
amannnn çok güzelmiş güle güle giyy canımmm
tubimm başarıcaz inşallah canım yılmak yok
zehra canım neden bıraktın iş le birlikte zorluyordur muhakkak :26::26:
güneşşşş çok tatlı olmuş ayakkabıların çok beğendim canım mussmutlu giy inşallahh, foto çekimlerinde ön plan çıkarttır direk fotosunu falan çektir
kahve krem renk mobilyaya hangi renk perde gider kızlar ? mavi nasıl sizce
kahve krem renk mobilyaya hangi renk perde gider kızlar ? mavi nasıl sizce
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?