'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selammmm

şafak az kalmışşş, şimdi günler zor geçiyordur ama askerin dönünce çok hızlı geçicek biliyomusun

ne günlerdi ya ben burada askerlik yapmıştımmm

Dönüp arkaya bakınca way be diyorum. Çok şükür ya hiç geçmeyecek sanmıştım. Ama az kaldı. Bizde şafak bol. birini bitirir diğerini sayarız Dediğin çok doğru ben de burda yapıyorum askerliği ah ahhh.

Son düzenleme:
selammmm

şafak az kalmışşş, şimdi günler zor geçiyordur ama askerin dönünce çok hızlı geçicek biliyomusun

ne günlerdi ya ben burada askerlik yapmıştımmm

evet bizde çift şafak var arkadaş ama şimdilik :) 1 buçuk ay sonra normele döncez inşallah. diğer arkadaşlarımız gibi tek şafak saycaz inşallah

senin baya bi ön hazırlık yapman lazımm
gelince iki ayağınız bi pabuca girmesinn

galiba öyle olcak il zamanlar çok sıkıntı ederdim sürekli ağlardım yetişmicek diye şimdi sevdiceğimin özleminden başka bişey düşünmez oldum o gelsin yanımda olsun huzurumuz, sevgimiz, saygımız olsun herşeyi hallederiz dedim. ben sıkıntı yapmadıkça Rabbim karşıma güzel şeyler çıkardı. tabi 1 buçuk ayda çok yorulza ama olsun gündaş hallolcak artık bi şekilde. bende sizleri takip ediyorum yapmam gerekenler varmı diye kopya çekiyorum sizden :)

üzme kendinii geçiyo günler
ben de burda yedim asker şafağınıı
ben de forumdan çektim kopya
rahat oll istediğini de sorabilirsinn

kızlar rahibe duvagı dedıgınız bu mu

Eklentiler

• $gelin_duvaklari4.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…