selammmm
şafak az kalmışşş, şimdi günler zor geçiyordur ama askerin dönünce çok hızlı geçicek biliyomusun
ne günlerdi ya ben burada askerlik yapmıştımmm
Aleykümselam
selammmm
şafak az kalmışşş, şimdi günler zor geçiyordur ama askerin dönünce çok hızlı geçicek biliyomusun
ne günlerdi ya ben burada askerlik yapmıştımmm
Dönüp arkaya bakınca way be diyorum. Çok şükür ya hiç geçmeyecek sanmıştım. Ama az kaldı. Bizde şafak bol. birini bitirir diğerini sayarızDediğin çok doğru ben de burda yapıyorum askerliği ah ahhh.
Hoşbulduuuuuuuk
nasılsın gündaşş
iyiyim çok şükür gündaş :) nişanlımla konuştuk az önce sar oldum anlayacağınsen nasılsın heycandaşım :)
ohh maşallah sizee
*
bende iletişimdeyim nişanlıcanla
oda mutfak masası sandalyesi almış bize onu tanıtıyoo
ne güzel heycanlar sizede maaşallahbiz düğün heycanını askerim gelince 1 buçuk ayda yaşıcaz hızlı çekim gibi olcak galiba
senin baya bi ön hazırlık yapman lazımm
gelince iki ayağınız bi pabuca girmesinn
galiba öyle olcak il zamanlar çok sıkıntı ederdim sürekli ağlardım yetişmicek diye şimdi sevdiceğimin özleminden başka bişey düşünmez oldumo gelsin yanımda olsun huzurumuz, sevgimiz, saygımız olsun herşeyi hallederiz dedim. ben sıkıntı yapmadıkça Rabbim karşıma güzel şeyler çıkardı. tabi 1 buçuk ayda çok yorulza ama olsun gündaş hallolcak artık bi şekilde. bende sizleri takip ediyorum yapmam gerekenler varmı diye kopya çekiyorum sizden :)
üzme kendinii geçiyo günler
ben de burda yedim asker şafağınıı
ben de forumdan çektim kopya
rahat oll istediğini de sorabilirsinn
sağol arkadaşım :) vay be demek sende burda bitirdin şafağı :) oh ne güzelRabbim hepimiz yardımcısı olsun inşallah
bu kafandan cıkmazkı
ben nıkahtan sonra cıkarıcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?