Acayip sinirlerim bozuk benim bahtsizligim devam ediyor yatak odasi takimi faciaydi dun aksam beyaz esyalarim geldi buzdolabi teshir uruni cikti firma degisim dedi ama gel gorki ellerinde urubun sifiri yok bana fark verin bir ust modelini verelim diyorlar ama onunda okculeri uymuyor
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Acayip sinirlerim bozuk benim bahtsizligim devam ediyor yatak odasi takimi faciaydi dun aksam beyaz esyalarim geldi buzdolabi teshir uruni cikti firma degisim dedi ama gel gorki ellerinde urubun sifiri yok bana fark verin bir ust modelini verelim diyorlar ama onunda okculeri uymuyor
Merhaba kizlar ♥
Ev icin eksikleri tamamlamaya calisiorum.Dusun dusun bitmiyor eksikler. Sizler neler yapiosunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yuhhhh
ne düşüncesiz insanlar var yaaaaaaa
nasıl yapcaksınız peki meryemcimm
hemen sinirlerini bozma bi çaresi vardır mutlakaa:26:
Bizim beyaz esyalarda sıkıntı cıkmadı ama mobılyalardan korkmuyo deılım daha gelen gıden de yok zaten ay sonuna kadar beklıcez bu gıdısle:26:
Firma diyorki iade edin parasini verelim yada 100 lira indirim yapalim teshiri kullanin oda olmadi 150 lira fark verin ust modelini verelim ama oda 78cm mutfagima uymuyor
Paranı geri al hemen başka bir yerden bak. Valla zor böyle şeyler.
can sıkmaya birebirler vallahi yaaaaa
nerden aldınız canım sizzz ?
Ya valla bana ilk başta herkes beyaz eşyalarını samsung al yok lg al falan dediler. Ben hayatımda LG'den 1 kere kablosuz klavye mouse aldım, 1 ay sonra bozuldu ve servis yetersizliğinden atmak zorunda kaldım 1 aylık ürünü. mesele ürünün bozulması değildi, elektronik ürün bu bozulur bozulmaz. Önemli olan bozulduğu zaman yaygın servis hizmeti alabilmek. Samsung'ta iyidir mutlaka ama benim için en önemlisi yetkili servis. Ben tüm beyaz eşyalarımı Arçelik'ten aldım. Hangi gün getirelim dediler 30 Kasım dedim, 30 Kasım günü tekrar aradılar, 1 saate kadar getiriyoruz evde misiniz? diye. geldiler, kurdular gittiler. Ne bir sorun ne başka şey. Bozulsa da biliyorum ki, aradığım günün ertesi günü servis kapımda olacak.
Sen sanslisin ben arcelikten sebil aldim muslugunu 1 sene sonra degistirdiler
17/11/2009➰11/05/2014 ���� yeni hayata merhaba
Ya valla bana ilk başta herkes beyaz eşyalarını samsung al yok lg al falan dediler. Ben hayatımda LG'den 1 kere kablosuz klavye mouse aldım, 1 ay sonra bozuldu ve servis yetersizliğinden atmak zorunda kaldım 1 aylık ürünü. mesele ürünün bozulması değildi, elektronik ürün bu bozulur bozulmaz. Önemli olan bozulduğu zaman yaygın servis hizmeti alabilmek. Samsung'ta iyidir mutlaka ama benim için en önemlisi yetkili servis. Ben tüm beyaz eşyalarımı Arçelik'ten aldım. Hangi gün getirelim dediler 30 Kasım dedim, 30 Kasım günü tekrar aradılar, 1 saate kadar getiriyoruz evde misiniz? diye. geldiler, kurdular gittiler. Ne bir sorun ne başka şey. Bozulsa da biliyorum ki, aradığım günün ertesi günü servis kapımda olacak.
hiç düşünmediğimiz bi marka açıkcası arçelikk
tabiki bu işler şans işi ama
samsung kullanıyoruz biz evde çamaşır mak buzdolabı flnn ama
bulaşık mak yıllardır beko tak demedii
belki bu gdişimizde beyaz eşyalarımızı da hallederizz
bi evi tutalım daaa :26::26::26:
Ayyy artık varya arçelik kullanan yok herhalde diyecektimkii sen içimi ferahlattın nilciim =)
bana da hep bosch al dediler özellikle nişanlımın ailesi hep öyle dedi çok iyi falan dediler...
neyse bizde arçelik e gittik annemle hepsini arçelik aldım.. kampanyaları wardı.. ki benim annem yıllardır hep arçelik kullanır düşün ewde 3 tane plazma var üçü de arçelik o kadar arçelik sewen biri =) yıllardır kullanır bozulsa hemen arar ertesi gün tak yaparlar... o yüzden servisindedn de çok çok memnun...
ben nişanlıma arçelik aldım deyince bunun ailesi arçelik kullanılır mı, içine bişey yerleştiriyorlar 2 yıl sonra bozuluyor, bosch niye almadınızz falan dediler başımın etini yedler.. bende annem yıllardr kullanıyor .çok memnunuz biz de boschun süpürgesini aldık 2 kere bozuldu dedim. yok anlamadılar..
buzdolabını nişanlım boschtan aldılar... bana da dediki arçelik bozulursa sana sorarım dedi ben de bosch bozulursa ben sana sorarım dedim
ama gerçekten önemli olan servis... anında ulaşabiliyorsun ve sorunsuz...
ütü aldım kazanlı tefal ona bile laf ettiler philips niye almadın diye ayy sinir ettiler beni yaaa..... her şeye muhalefetler =))
Hayırlısı olsun canım, insanda tabi ki şansta olacak. Mesela biz ev sinema sistemini samsung aldık, pişman olduk. Kurulumu yapsınlar diye servise adeta yalvardık, geldiler kurdular ayarlarını yaptık dediler , açtık ses gelmiyor. Aradık anlattık , kablo alın dediler. Gittik aldık taktık, yok gelmiyor ses. Gelin bakın diyoruz, yarın gelicez diyorlar, gelen giden yok. Tekrar arıyoruz, bu sefer başka kablo alın diyorlar, off anlatırken daraldım. Sonuç olarak gelmediler ve biz bir elektrikçi çağırdık yaptırdık. Hee şuan çalışıyor mu çalışıyor, ses nasıl dersen harika, memnun muyum çok, sinema keyfimiz bambaşka. Ama biliyorum ki, en ufak arızada yine servis sorunu yaşayacağız.
Ayyy artık varya arçelik kullanan yok herhalde diyecektimkii sen içimi ferahlattın nilciim =)
bana da hep bosch al dediler özellikle nişanlımın ailesi hep öyle dedi çok iyi falan dediler...
neyse bizde arçelik e gittik annemle hepsini arçelik aldım.. kampanyaları wardı.. ki benim annem yıllardır hep arçelik kullanır düşün ewde 3 tane plazma var üçü de arçelik o kadar arçelik sewen biri =) yıllardır kullanır bozulsa hemen arar ertesi gün tak yaparlar... o yüzden servisindedn de çok çok memnun...
ben nişanlıma arçelik aldım deyince bunun ailesi arçelik kullanılır mı, içine bişey yerleştiriyorlar 2 yıl sonra bozuluyor, bosch niye almadınızz falan dediler başımın etini yedler.. bende annem yıllardr kullanıyor .çok memnunuz biz de boschun süpürgesini aldık 2 kere bozuldu dedim. yok anlamadılar..
buzdolabını nişanlım boschtan aldılar... bana da dediki arçelik bozulursa sana sorarım dedi ben de bosch bozulursa ben sana sorarım dedim
ama gerçekten önemli olan servis... anında ulaşabiliyorsun ve sorunsuz...
ütü aldım kazanlı tefal ona bile laf ettiler philips niye almadın diye ayy sinir ettiler beni yaaa..... her şeye muhalefetler =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?