'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aman boşver, konuşsunlar dursunlar. Nişanlıma kalsa da, o da bosch alacaktı. Dedim ben istemem o plastiği evimde Ya bazı şeyler birazda alışkanlık, bazı şeylerde sırf gösteriş için alınıyor. Yani ben kendimi bildim bileli ailemin evinde saç kurutma makinasından tost makinesine, buzdolabına kadar Arçelik kullandım. Bir memnuniyetsizlik olsaydı zaten almazdım bende kendime. Annemlerin eve yakın en az 3 tane Arçelik yetkili servisi var, ufak bir mutfak aleti bile bozulsa bir dolmuşla servise varacak. Hee şunu da demiyorum, en iyi marka Arçelik iddaam da yok, ama gerçek olan şu ki en yaygın servis ağı Arçelik. Bugün pek çok ürünün reklamı yapılırken bile "geniş yetkili servis ağı" diye yapılıyor.

Bilemiyorum, belki de biz şanlıydık hiç sorun yaşamadık. Şu an bende 3,5 aydır kullanıyorum hele ki cam ankastre ocağımdan fazlasıyla memnunum. Bu arada elektrik faturalarımızda oldukça düşük geliyor. hafta sonu çamaşır makinem 5 kez falan çalışıyor, bulaşık makinem hafta da 4-5 kez çalışıyor, ee zaten buzdolabı derin donduruculu.Elektrik bakımından da tasarruflu yani Bu arada kış için hazırlık yapacağım yaz ayından, o yüzden hafta sonu Arçelik'ten derin dondurucu alıcam, annem aldı çok memnun kaldı, yazdan yapıp dondurucuya koyucam, kışın rahat edicem inşallah

Hımmm talihsiz bi durum olmuş tabi canım dediğin gibi şans işi ...

inşallah kendi eşyalarımda sorun yaşamam... =)

iyi yapmışsın canımm
senin gönlün hangisine kayıyosa onu almışsınn
ay biz gelinler çok fenayız
hoş saolsun kv ler bana karışmıyolar siz kullanacaksınız diyolar haklarını yemiim amaa

normalde nişanlımın tarafı da iyidir ama bazen aldığım şeylere laf söyleyebiliyorlar..

mesela geçen hafta perde bakmaya gittik ben yatak odama zebra aldım çünkü yatak odası çok küçük dolayısyla tül perde kullanıp daha da boğmak istemedim.

neyse onlarda yanımızdaydı seçtik annemle beğendik onlarda beğendiler.. sonra geçen gün de k.pederim annen niye dandik perde aldı tül alsaydı falan dedi.. bazen hevesimi kırıyorlar... bende oda küçük tülü kendi ewimiz olunca alırız ben zebra sewiyorum dedim kapattım konuyu...

Son düzenleme:

kp ne karışın sen perdeye acabaaaa
boşver sen kapatmışsın konuyuu
hevesini kırma ev senin sen nasıl istiyosan öyleeee

walla dediğin gibi belki de alışkanlık benim annemin dondurucusu da arçelik =)

ablamın herşeyide arçelik hiç sorun yaşamadı...

aman maşallah diyelim

amaan kim ne derse desin walla umrumda değil artık ben beğenmş almışım onlara noluyorsa

kızlar siz yatak için alez aldınız mı bizim yatağımızın fermarlı yani alt tabası kumaş onun üstü ayrı alez gibi fermuarlı annemler almaya gerek duymammışlar almalıymım acebaaaa

Harikasın ya, işte buuu.. Bu arada ütünden de çok memnun kalacaksın benden söylemesi. Bende tefal kazanlı aldım, geçen akşam ütü yaptım dur bak; 28 adet kıyafet parçası (tişört, pantalon, gömlek vs), 2 adet çift kişilik nevresim takımı, 1 adet 1 kişilik nevresim takımı Özellikle saydım , çünkü o kadar fazla görünüyorlardı ki merak etmiştim. Valla bebiş yüzünden arada bir belim ağrıdığı için oturdum tık demeden çalıştı, suyunu da başlarken bir kez doldurdum ohh misss gibiydi valla Eşim diyo "kışın kalorifer yakmaya gerek yok, sen bunu puufff yap ısınırız zaten"

kızlar siz yatak için alez aldınız mı bizim yatağımızın fermarlı yani alt tabası kumaş onun üstü ayrı alez gibi fermuarlı annemler almaya gerek duymammışlar almalıymım acebaaaa

biz henüz yatağı bile almadık gizzz
alınması gerekiyomu bi fikrim de yokk:44::44::44:
*
nil yardımcı olabilir belkii

napacann katlancannn mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ahahhah aynen ölee =))

bizde bizim ew küçük ya şimdi salonun koltuklarını yataklı almadım kv.ler hep yataklı istediler bende bi tane yataksız salon beğendim tamam mı bunlar dedilerkii eee biz gelince nereye yatcaz dediler...

ben de dedimki "ayy ewiniz 15 dk uzakta canım gelir oturuz gidersiniz altınız da araba var, bizimle çok yatmak isterseniz biz size gelir yatarız" dedim

ayy bunlar bi şok oldu

sonra bana demesinler mi ayy canım bien koltukta yatmayı da sewerim diye sonra sustum

ev yakınmış yaa yatıya ne gerek varr :26::26::26:
biz uzakta olcağımız için kanepeler hep yataklıı

ooo süper o zaman iyiki almışım zaten çalışan bi insan olduğum için bana en iyisi lazımdı.. satan kıza sordum hangisini alayım dedim bence tefal deyince tefal aldım bende napiim philipsle aynı sewiyedeydi aynı paraydı ama gönlm tefalden yanaydı iyikide aldım .=)

Hımmmm bu arada öğrendim ki, Samsung beyaz eşyalarını kendi üretmiyormuş; çamaşır makinesi-bulaşık makinesi gibi.. Bir çin firmasına fason olarak yaptırıp ismini basıyormuş sadece.

Bu da henüz almamış arkadaşlara kısa bir dipnot olsun

ev yakınmış yaa yatıya ne gerek varr :26::26::26:
biz uzakta olcağımız için kanepeler hep yataklıı

ahh bende bi bilsem bizde yatmaya çok merkalılar bakalım =)

sen haklı olarak almışsın tabi ama bnm bi mecburytliğim yoktu =)

aman bi gençleri rahat bıraksalar olmuoo

bana kalsa gerek yok canım ama annemin iki lafından biri ben alez almadım gene unuttum şunu bi alsamda rahatlasam şeklinde yani ona göre çok gerekli bende sesimi çıkartmıyorum vardır bi bildiği heralde her ne kadar ben anlamasamda

Kizlar lg aldigima pisman olmadim gercekten normalde degisim icin rapor gidecek onay gelecek bir suru teferruat var ama sagolsun servisi hemen rapor tutmus ve paramizi iade ettiler cok sukur ama o fiyata ayni ayarda urun bulamiyoruz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

canım yorumun için çok teşekkür ederim yatağı buraya ekleyim böyle pedi çıkıyor herhalde almama gerek yoktur

Normal yataklara alinir alez benimkide pedsiz almayi planliyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…