'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nilllll harika hisler bunlar ya Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah
artık sen bebişe göre hareket edikceisn ama lütfen rahat etmesi lazım bunu yazarken prenses diye geçti içimden kız mı olacak acaba içime öyle doğdu ya bilmiyorum

canım ne durumdasın heyecan arttı mı? ay bildiğin 7 gün yazıyo ya çok heyecan verici olsa gerek

7 yi görünce heycan gelıo sonra daha var dıyıp unutuyorum :) sanki 700 gün varmış gibi oluo :)

sağlıkla kucağına almakda nasip olsun canım
ay ne güzel Allah bizede nasip eder inş.

sağol canım benim bu ara pek vakit geciremiyoruz. nişanlım gecede çalıştığı için bolca berbr olcaz gibi me gelıo :)
evet 7 gün kaldıda bişey hissetmiyorum :)

Amin canım.. =) aynen gerginlikler sıkıntılarda olsa bi şekilde atlatılıyor ama mutluluk werici şeyler yine de =)

ayyy kilo da almaya başladın yani artık çok tuzluya girme bari çok şişiriyormuş diye duymuştum =)

hamur işlerine de girmiyorsundur inşallah =)

Ayy ne güzel yaaa insan ne mutlu olur walla merak ediyorum cinsiyeti ne acaba =)

sen hiç beklemeişsin de ne güzel hemen hamile kalmışsın... bize de tawsiye ediyor musun yoksa bekleyelim mi

Amin canım, Allah isteyen herkese versin, aratmasın.

Valla bende son zamanlarda pek birşey hissedememiştim en son düğün günü kuaförde heyecan patlaması yaşadım, bir tütreme, bir fenalaşma, saçımın son rötuşları yapılıyor, makyaj bitmiş, gelinlik giyilmiş duvak takılıyor ben ayılıp bayılıyorum Çok feciydi o an sahiden, bir bayılıcam bir daha ayılamayaackmışım gibi gelmişti, bir titremek ama, yaprak gibi derler ya, ne yaprağı falan geçtim herkes korkmuştu

nasıl hissetmiyorsun kıss şokta mısın yoksa inanamıyor musun

amin canm
ehe ehe :) bende provada biraz heycanlandım :) bakalım ne olcak düğün gunu ama izne ayrılınca heycan olur sanırım

nasıl hissetmiyorsun kıss şokta mısın yoksa inanamıyor musun

daha cok varmış gıbıme gelıyor :)

Aslına pek kilo değilde, göbek şişiyor sonuçta rahim büyüyor ve kan dolaşımın rahat olması gerekiyor, öyle dar kotlar kan dolaşımını zorluyor bu da gaz problemi vs falan oluşturuyor. Ben pek tuzlu yemem zaten, aram yoktur.

Biz beklemedik valla, sebebine gelince biz eşimle çok dolu dolu bir flört-nişanlılık evresi geçirdik. Beraber tatillere çıktık, ege-akdeniz kıyı şeridi seyahati yaptık, Yunanistan'a gittik, o gelir bizde kalırdı ben onlarda kalırdım, yazlıklarına giderdik kalırdık. Kimisine ters gelebilir ama, ben hem eşime hemde kendime güvendim hep. Babam da bana güvendi, çok şükür beyaz gelinliğim ile çıktım evimden. Böyle dolu dolu yaşayınca, çocuk için beklemeye gerek olmadığını düşündük. Zaten beraber tatile çıkmıştık, ee o dedik o zaman bundan sonra ki tatillerde bebeğimizde olsun yanımızda

Tavsiye eder miyim? Biz eşimle çok mutlu ve heyecanlıyız, bu duygu bambaşka birşey. Hiç birşeye benzemiyor, ne düğü heyecanına ne ilk gece heyecanına. Bebek alışveriş ise bambaşka, çeyiz alışverişi nasıl heyecanlandırırdı beni, o da neymiş diyorum şimdi. Ufacık tulumlar-badiler-kıyafetler Allah'ım harika. Hemen ister misiniz bilemiyorum. Belki düğün borçları vardır vs. Ama şunu da yapmayın, yok işte borçlar bitsin, borçlar bitti dur ev alalım, ev borcu bitsin, dur kariyer yapayım.... Şartlarına göre ertele , ertele ama sakın çok uzaklara erteleme, ben ancak bunu tavsiye edebilirim.

bizde çok güzel bi flört dönemi geçirdik ama tabi o bize ben onlara gtsemde kalamadık =)

dolayısyla ewlendiğimizde de gezmek birbirimize iyic doymak istiyoruz...

illaki çok güzel bir duygudur karnının büyümesi ona alışweriş yapmak falan bende çok isterim ancak 1 yıl erteleyelim diyoruz ama bilemiyorum kazayla olursa da şaşmam yani... korunmayacağım çünkü =)

Son düzenleme:

ne güzel canım ya cocuk ıcın bızde bakalm korunmayı düşünmüyoruz ne zaman olursa artık :)

Ooo hoşgeldin arzu sn nerelerdesin yaaa bayadır yoktun.

hoşbuldum ayşenur.. döndüm inşallah

azıcık sıkıntılar vardı internet yapımızda da ondan evden giremedim bir türlü.. iş desen personel yetiştirmeye devam kız burnumun dibinde olunca bide daa tam tanımıyorum güvenemiyorum ondan sizden ayrı uzuuunn bir zaman geçirdim şimdi kız 1 hafta izinli.. hoş zaten evdeki de düzeldi daha tövbe bırakmam siziiii

arzuuuu, hoşgeldin canım özledik seni

ayrı durma buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…