canım ne durumdasın heyecan arttı mı? ay bildiğin 7 gün yazıyo ya çok heyecan verici olsa gerek
sağlıkla kucağına almakda nasip olsun canımBebiş iyi çok şükür, ufak karıncalanma gibi falan hareketlerini hissediyorum artık, süper bir duygu anlatılması imkansız. Bazen kendimi onunla konuşurken buluyorum, komik oluyor tabi
Seninde baya baya 7 gün kalmış, Allah utandırmasın inşallah, bu 7 günü ailenle doya doya geçir bence, mutluluk seni ve eşini sonsuza kadar kucaklasın
Allah kolaylık versin, güzel yorgunluklar, güzel heyecanlar bunlar. Gerginlikleri, sıkıntıları olsa da en unutulmaz günler. Çok mutlu olun inşallah.
Bebişimiz iyi çok şükür, tabi artık kıyafet sorunu yaşamaya başladım. Pantolonlar sıkmaya başladı, elbise giyiyorum sürekli. Bir tane hamile pantalonu aldım keten, havalar bozduBir kaç parça daha almam gereken şeyler var, artık yüz üstü yatamıyorum, bebiş rahat edemiyor çünkü Kısacası büyüyoruz ikimizde, cinsiyeti Allah kısmet ederse 10 Mayıs'ta belli olacak, 2'li tarama testimiz de olacak o gün. Geçiriyoruz işte günler böyle.
Bebiş iyi çok şükür, ufak karıncalanma gibi falan hareketlerini hissediyorum artık, süper bir duygu anlatılması imkansız. Bazen kendimi onunla konuşurken buluyorum, komik oluyor tabi
Seninde baya baya 7 gün kalmış, Allah utandırmasın inşallah, bu 7 günü ailenle doya doya geçir bence, mutluluk seni ve eşini sonsuza kadar kucaklasın
Allah kolaylık versin, güzel yorgunluklar, güzel heyecanlar bunlar. Gerginlikleri, sıkıntıları olsa da en unutulmaz günler. Çok mutlu olun inşallah.
Bebişimiz iyi çok şükür, tabi artık kıyafet sorunu yaşamaya başladım. Pantolonlar sıkmaya başladı, elbise giyiyorum sürekli. Bir tane hamile pantalonu aldım keten, havalar bozduBir kaç parça daha almam gereken şeyler var, artık yüz üstü yatamıyorum, bebiş rahat edemiyor çünkü Kısacası büyüyoruz ikimizde, cinsiyeti Allah kısmet ederse 10 Mayıs'ta belli olacak, 2'li tarama testimiz de olacak o gün. Geçiriyoruz işte günler böyle.
7 yi görünce heycan gelıo sonra daha var dıyıp unutuyorum :) sanki 700 gün varmış gibi oluo :)
sağlıkla kucağına almakda nasip olsun canım
ay ne güzel Allah bizede nasip eder inş.
sağol canım benim bu ara pek vakit geciremiyoruz. nişanlım gecede çalıştığı için bolca berbr olcaz gibi me gelıo :)
evet 7 gün kaldıda bişey hissetmiyorum :)
7 yi görünce heycan gelıo sonra daha var dıyıp unutuyorum :) sanki 700 gün varmış gibi oluo :)
sağlıkla kucağına almakda nasip olsun canım
ay ne güzel Allah bizede nasip eder inş.
sağol canım benim bu ara pek vakit geciremiyoruz. nişanlım gecede çalıştığı için bolca berbr olcaz gibi me gelıo :)
evet 7 gün kaldıda bişey hissetmiyorum :)
Amin canım, Allah isteyen herkese versin, aratmasın.
Valla bende son zamanlarda pek birşey hissedememiştim en son düğün günü kuaförde heyecan patlaması yaşadım, bir tütreme, bir fenalaşma, saçımın son rötuşları yapılıyor, makyaj bitmiş, gelinlik giyilmiş duvak takılıyor ben ayılıp bayılıyorumÇok feciydi o an sahiden, bir bayılıcam bir daha ayılamayaackmışım gibi gelmişti, bir titremek ama, yaprak gibi derler ya, ne yaprağı falan geçtim herkes korkmuştu
nasıl hissetmiyorsun kıss şokta mısın yoksa inanamıyor musun
Amin canım.. =) aynen gerginlikler sıkıntılarda olsa bi şekilde atlatılıyor ama mutluluk werici şeyler yine de =)
ayyy kilo da almaya başladın yani artık çok tuzluya girme bari çok şişiriyormuş diye duymuştum =)
hamur işlerine de girmiyorsundur inşallah =)
Ayy ne güzel yaaa insan ne mutlu olur walla merak ediyorum cinsiyeti ne acaba =)
sen hiç beklemeişsin de ne güzel hemen hamile kalmışsın... bize de tawsiye ediyor musun yoksa bekleyelim mi
Aslına pek kilo değilde, göbek şişiyor sonuçta rahim büyüyor ve kan dolaşımın rahat olması gerekiyor, öyle dar kotlar kan dolaşımını zorluyor bu da gaz problemi vs falan oluşturuyor. Ben pek tuzlu yemem zaten, aram yoktur.
Biz beklemedik valla, sebebine gelince biz eşimle çok dolu dolu bir flört-nişanlılık evresi geçirdik. Beraber tatillere çıktık, ege-akdeniz kıyı şeridi seyahati yaptık, Yunanistan'a gittik, o gelir bizde kalırdı ben onlarda kalırdım, yazlıklarına giderdik kalırdık. Kimisine ters gelebilir ama, ben hem eşime hemde kendime güvendim hep. Babam da bana güvendi, çok şükür beyaz gelinliğim ile çıktım evimden. Böyle dolu dolu yaşayınca, çocuk için beklemeye gerek olmadığını düşündük. Zaten beraber tatile çıkmıştık, ee o dedik o zaman bundan sonra ki tatillerde bebeğimizde olsun yanımızda
Tavsiye eder miyim? Biz eşimle çok mutlu ve heyecanlıyız, bu duygu bambaşka birşey. Hiç birşeye benzemiyor, ne düğü heyecanına ne ilk gece heyecanına. Bebek alışveriş ise bambaşka, çeyiz alışverişi nasıl heyecanlandırırdı beni, o da neymiş diyorum şimdi. Ufacık tulumlar-badiler-kıyafetler Allah'ım harika. Hemen ister misiniz bilemiyorum. Belki düğün borçları vardır vs. Ama şunu da yapmayın, yok işte borçlar bitsin, borçlar bitti dur ev alalım, ev borcu bitsin, dur kariyer yapayım.... Şartlarına göre ertele , ertele ama sakın çok uzaklara erteleme, ben ancak bunu tavsiye edebilirim.
amin canm
ehe ehe :) bende provada biraz heycanlandım :) bakalım ne olcak düğün gunu ama izne ayrılınca heycan olur sanırım
daha cok varmış gıbıme gelıyor :)
görürsün sen düğün günü de böyle heycan yok diyeblcek misin bakalım
Aslına pek kilo değilde, göbek şişiyor sonuçta rahim büyüyor ve kan dolaşımın rahat olması gerekiyor, öyle dar kotlar kan dolaşımını zorluyor bu da gaz problemi vs falan oluşturuyor. Ben pek tuzlu yemem zaten, aram yoktur.
Biz beklemedik valla, sebebine gelince biz eşimle çok dolu dolu bir flört-nişanlılık evresi geçirdik. Beraber tatillere çıktık, ege-akdeniz kıyı şeridi seyahati yaptık, Yunanistan'a gittik, o gelir bizde kalırdı ben onlarda kalırdım, yazlıklarına giderdik kalırdık. Kimisine ters gelebilir ama, ben hem eşime hemde kendime güvendim hep. Babam da bana güvendi, çok şükür beyaz gelinliğim ile çıktım evimden. Böyle dolu dolu yaşayınca, çocuk için beklemeye gerek olmadığını düşündük. Zaten beraber tatile çıkmıştık, ee o dedik o zaman bundan sonra ki tatillerde bebeğimizde olsun yanımızda
Tavsiye eder miyim? Biz eşimle çok mutlu ve heyecanlıyız, bu duygu bambaşka birşey. Hiç birşeye benzemiyor, ne düğü heyecanına ne ilk gece heyecanına. Bebek alışveriş ise bambaşka, çeyiz alışverişi nasıl heyecanlandırırdı beni, o da neymiş diyorum şimdi. Ufacık tulumlar-badiler-kıyafetler Allah'ım harika. Hemen ister misiniz bilemiyorum. Belki düğün borçları vardır vs. Ama şunu da yapmayın, yok işte borçlar bitsin, borçlar bitti dur ev alalım, ev borcu bitsin, dur kariyer yapayım.... Şartlarına göre ertele , ertele ama sakın çok uzaklara erteleme, ben ancak bunu tavsiye edebilirim.
HuhuuuuuNabıosunuzzz
Aaaa 10 gün sonra düğünüm varmışş
bebek meselelerni kaynatıyorduk :)
sen napıosun
ay evet benimde 7 gün ama hiç hissetmiyorum diyrumda inanmıyorlar :) sende var mı heycan
Yok valalhi tatlımyarınki foto çekimlerim için daha çok heyecanlıyım diyebilirim
Yok valalhi tatlımyarınki foto çekimlerim için daha çok heyecanlıyım diyebilirim
Ooo hoşgeldin arzu sn nerelerdesin yaaa bayadır yoktun.
hoşbuldum ayşenur.. döndüm inşallah
azıcık sıkıntılar vardı internet yapımızda da ondan evden giremedim bir türlü.. iş desen personel yetiştirmeye devam kız burnumun dibinde olunca bide daa tam tanımıyorum güvenemiyorum ondan sizden ayrı uzuuunn bir zaman geçirdim şimdi kız 1 hafta izinli..hoş zaten evdeki de düzeldi daha tövbe bırakmam siziiii
arzuuuu, hoşgeldin canım özledik seni
ayrı durma buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?