hayırlı olsun canım. bende kpss giricem bu sene bakalım inş. olur ıstedgm yer :)
Seni cok ozledim ayagin nasil oldu
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
canıımmkıyamam vallahi bende çok özledim.. ayağım.. haziranın 12sine kadar çorap-morap idare ediciiz sonrasında bakacak hoca ne diyecekse o artık..
sen nasılsın bakiim herşey yolunda diiimi? :13:
saol canıminşallah istediğin gibi geçer ve ve atanırsın hemen
zorlu bir süreç ama karşılığını alınca inanki çok çok mutl oluyosun
Cok sukur kuzucum gecmisler olsun
Evi tuttuk esyalar hep sorunlu cikti 12 gun kaldi dugune daha cok eksik var bakalim olacak gibi
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
hoşbuldum yeğenimin biricik annesiiiinasılsın bakiimm? yavruş nasıl?
inş. canım bakalım bi sınav sürecini atlatırsam çalışmamda lazım düğünden sonra artık ıyıce oturup çalışcam özel sektorde çalışılcak gıbı degıl saatleri sürekli değişik evli olanlara göre zor
Büyüyoruz ikimizde canım ne olsunBakalım 10 Mayıs'ta hem 2'li tarama var hem cinsiyetini öğrenicez. O gün de eşimin doğum günü inşallah güzel şeyler duyarız doktorumuzdan. Heyecanla, arada korkularla bekliyoruz bakalım
hadi hayırlısı olsun nilimenişte beye ömürlük doğum günüsünüz siz junior-juniore'yle ikiniz..
nerde yapılacak tarama? kendi doktoruna mı gideceksin?
Evet canım kendi doktorum zaten Medical Park hastanesinde, tüm taramalarım orada olacak. Bir tek ilk istediği tahlilleri devlette yaptırdım, hastane 260 Tl istedi, ben devlette bedava yaptırdım
iyi etmişsin canım benim.. bende tarama için araştır diyecektim hastane hastane hatta il il bile farkediyor paha babında
çalış canım son aylarda yapılan çalışmalar çok kalıcı oluyo emin ol. ben mezun oldum olalı 2 yıldır bu sürecin içindeyim ancak oldu düşün o yüzden zorlu bir süreç diyorum ya:26: aklına koyduysa elinden geleni yap sen gerisi bi şekilde oluyor tabiki..
özel zorlu hakkaten tabiki orada çalışan da çok kişi var ancak fırsatın varsa hiç durma çalış ve atan derim..
Aman sorma onun araştırmasını yaptım zaten, dün noktayı koydum. Burada forumda bir kaç kişi fiyat verdi. İstanbul'da fiyatlar uçmuş, İstanbul'da ki Medical Parklar 345-400 TL fiyat vermişler. Bende dün şaşırdım kaldım bu fiyatları okuyunca. İş çıkışı hastaneye uğradım. Dedim doktorum bu hastane de, 10 Mayıs 'a 2'li tarama testi istedi fiyatını öğrenicem dedim, aldığım cevap -60 TL, İstanbul'da Medical Park'ta 400 TL, Bursa Medical Park'ta 60 TL güler misin ağlar mısın_? Bursa'da da bir kaç yere sordum fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. Max 75 TL fiyat verdiler.
heh aman aman çok iyi.. fiyatlara bak Allasen yaaa
az kaldı bende çok heyecanlandım bak şimdi
merhabaa
Merhabaaaaaa, suratın mı asık senin bakayım
Hadi kına hazırlığı yapalım,
haydi bakalım eller havayaaaaaaaa, cuppa cuppa cuppaaaaaaaa oturan kızlar evde kalsınnn
:118::118::118:
Kim ne tutturursa valla canım, 3'lü taramaya İstanbul'da 3000 TL fiyat vermiş bir laboratuvar sen düşün artık gerisini
Valla heyecan hep var, bekliyoruz sabırsızlıkla
Merhabaaaaaa, suratın mı asık senin bakayım
Hadi kına hazırlığı yapalım,
haydi bakalım eller havayaaaaaaaa, cuppa cuppa cuppaaaaaaaa oturan kızlar evde kalsınnn
:118::118::118:
yok yokk iyiyimm
kuaför arıyorumm nilll yana yanaaaaaa
hooobaaaa çıpıttı çıppıtttt çıpıttı çıppıtttt :118::118::118: Oğlan bizimmm kız biziimmmm :122::122::122::122::122:
Bulursunnn hiç yanma, o gün ne yapsalar güzel olacaksın zaten, takma kafana
Arzu'yla bende kapı gıcırtısında oynuyoruz galiba :118::118::118:
Bulursunnn hiç yanma, o gün ne yapsalar güzel olacaksın zaten, takma kafana
Arzu'yla bende kapı gıcırtısında oynuyoruz galiba :118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?