'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aboww senım hakkusa allah sabır vermıs o zaman

Ayyy duygusala bağlama, ağlamak yok dicem ama gelin kısmı hem ağlar hem gidermiş.Bende bu foruma geldiğimde 6 ayım vardı, zaman geçiyor. Düğün olup bitiyor sonra yeni heyecanlar başlıyor. Heyecanlarınız hiç eksilmesin, mutlu olsun inşallah.

Nasıl çekerim ki elimi buradan Arzu, en heyecanlı zamanlarımı burada paylaştım. Pek çok kişi aman daha vakit var diye beni boşverdiği zamanlarda burada paylaştım duygularımı, gelinliğim, mobilyalarım, evim, annemmm , çeyiz yerleştirmem , şimdi yine bambaşka bir heyecan yaşıyorum ama buradan kopmak zor benim için.

son zamanlar ıcımdekı sakladıgım cevherler cıkıyo

Sıkı tutunsun yeaaa

Sakin ollll canım sakin, o satenin üstünde kim kimi yakalayacak bakalım da aman dikkat ben saten mağduru olarak bir daha kullanmamak üzere kaldırdım hepsini

işte kendi ağzınla düşüyorsun sonra arzu şeeetti.. niiiilllll bak ben bişiii demişim mi??

ateşledin fitili verdin elimee daha napayımmmm :94::94::94::94::94:

Oyyyy Diloşşşş, öldüm gülmekten Senin içinde varmış ateş, hiç Arzu'ya suç bulma

gittim kuzumm sordum aklımdakilerii
haziran 1 de geciktiricye başlıyorumm 15 gün kullancam bırakcam sonraa
umarım sinir sistemimi çok bozmazlarr :26::26::26:
*
ayrıca kocaya çalışcaz desene balayındaa ya da o bana çalışır belkiii

aboww senım hakkusa allah sabır vermıs o zaman
7'ye kadar açtı sonra yüzüme bakıp çıkmaz mı ki artık karıcık dedi yarıldık gülmekten

anımsıyorum canım 6 ay saydığını.. evimi falan beğenmiştin hatta ne hoşuma gitmişti benimde.. nil evimi beğendi Allah ona daha güzelini versin diye
paylaşımlara gidememeye gelince aynen canım ayneeenn.. gitmiyoruz yeeaa hiç bir yere Allahın izniyle
ve son olarak diloş içinde ben daha ne diyeyim kiii suç atma bana diloooşş

bende kullancam o meretten ya cok cekılmez olabılıyom regl zamanımda ben:26:

ben kacırdım galıba ne olmustuki:26:

Şimdi biz düğünden sonra arkadaşlarla eğlenmeye gittik, gece baya geç oldu eve dönüyoruz. Balayından sonra alışveriş yapacağımız içinde evde yiyecek içecek birşey yok. Eve dönerken eşime, "aşkım içim yandı oyna oyna, eller havaya derken bir kola alsana evde içeriz" dedim. Eşimde bana bir kutu kola kendine fanta almış. Neyse eve vardık, bir romantiklik oldu falan, sonra sıra saça geldi tabi. Güç bela ayıkladık saçı, gittim duş aldım kırmızı saten geceliği giydim. Eşimde yatak odasında, kolayı benim baş ucumda ki komodinin üstüne koymuş. Neyse geçtim bende yatağa, kolayı açtım içiyorum, biraz sohbet muhabbet falan, neyseee geçelim bu kısmı. Saten öyle kayıyor ki, ne sen sor ne ben söyliyim, birbirimizi yakalayamıyoruz yatakta ki, ne yapıcaz yani. Derken başımın altında ki yastık bir kaydı, şöyle bir ses çıktı ffoooşşşşşşşşşşşş, bütün kola dökülmüş, duvarlar, yerler, komodinin üstü, komodinin üstünde ki örtü, köpürüyor her yer. O an çok sinirlenmiştim ama, şimdi çok gülüyorum ben üstümde saten kırmızı gecelik, enişteniz benden beter yer siliyoruz saat sabaha karşı 5

Sonra bir gün yine ben "ay aldım bu satenleri kullanamıyorum" deyince eşim "hafta sonu yay bakalımda deneyelim " dedi. Aman yaymaz olaydım, yorgan ayrı kayıyor, başımın altından yastık ayrı kayıyor, başlarım böyle işe dedim kalktım gece saat 1'i geçiyor ben nevresim değiştiriyorum

ve son olarak diloş içinde ben daha ne diyeyim kiii suç atma bana diloooşş

kabul ediyorumm suçumu artıkkk
arsız dilaaaa

bende kullancam o meretten ya cok cekılmez olabılıyom regl zamanımda ben:26:

benim reglim diil de canım bu ilaçlardan içtiğim zaman çekilmez olabiliyorumm :26::26::26:
umarım bu diğer içtiğim gibi olmazzz

diloşum uzun vadeli kullanınca etki yaptığı doğru ama şimdi eşcağızımı aradım şimdi sordum "2 ay sürekli kullanmadıktan sonra bir yanetkisi olmaz sadece gelin olmakla alakalı psikolojisi değişecektir" dedi.. "neeeeyyy" dedimm.. "benim öyle mi oldu yani sen şimdi bana ne diyorsun?" dedim
"yok karıcım sende ters etki bile yarattı maşallahın vardı" demesin mii sapık adam..

ayrıca da ben hala bişiicik demiyorum ahada ispatı
ayrıca kocaya çalışcaz desene balayındaa ya da o bana çalışır belkiii

hıı hıııı olabilirrrrrr

Ya balayına çıkıyor 5 gün yanına 10 gecelik alıyor , zaten başka söze hacet yok... dervişin fikri belli

eheh supermıs etraftan dokucelecek seylerı kaldırıp yere yumarlamanma ıhtımalına karsı yumasak seyler koymak gerekebılır

kuzumm bendeki etkisi sinir oluyoo ama o zaman primolut kullanmıştım
şimdiki kullanacağım bundan diill

Ya balayına çıkıyor 5 gün yanına 10 gecelik alıyor , zaten başka söze hacet yok... dervişin fikri belli

kabul ettim ya suçumu arsızımm benn dieeee

eheh supermıs etraftan dokucelecek seylerı kaldırıp yere yumarlamanma ıhtımalına karsı yumasak seyler koymak gerekebılır

Valla artık bilemem, enişte çok sinirlenebilir benden söylemesi

aklındaysa ilacın ismi yaz da baksın adamım

arsız demeyelim ona libidolu diyelim hı? zira hepimiz öyleyiiiiizzz

Hakkinin yuz ifadesi nasildi arzucan

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Aglamak yok aglamak yok hersey kontrol altinda hersey cok guzel olacak

Hakkinin yuz ifadesi nasildi arzucan

baktı bir gözlüğünü çıkartmıştı geri taktı.. "annem sağolsun" dedi güldü sonra gülerek hemen indirmeye çalıştı inmeyince gülümseme silindi yüzünden "e bu inmiyooo" dedi ben güldüm tabi düğümleri gösterip "41 adetcik kocacık" dedim "oy anam öldüm" dedi sonrada kemal sunalın filmindeki dialog gibi "yardım etsene kııızz" dedi bana.. etmedim tabi ki.. sonrası malum

orgametril arzumm ilacın adıı
*
ayrıca libiDOLU daha güzelmişş
hakkuşa söyledim araştırıp dönecek kuzum

Bendemi yapsam ama yok o an sinirle bir kaza cikarmayalim simdi

tamam canım teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…