hı hııı yapicim tatlımm
yavrucum kadındoğuma git de birşeyler ayarlıyor doktorlar.. ayrıca hanımlar evet regl evresi kedilerin mart evresi gibi oliiiyy
ahahahahahahaa annem güzelim geceliğimin altına ayılı pazen pijama giydirtip birde 41 düğüm yapmıştı hakkuşa hediye
bebem ne sanıyorsun 5 gecede 5 kere olacağını mı?? 3 öğün hoopppaa cuuuppaaaaher yemekten sonra tok karnaaa çıpıttı çıppııııtttt
Buraya ilk yazdigim da dugune 6 ay vardi zaman nasil gecer neler yaparim neler almam lazim diye bakarken sizleri tanidim o kadar sicak samimi olduk ki hic gormesemde sizi saglam dostluklarim var diyorum basima ne gelse yazdim destek oldunuz moral verdiniz bazen kendimi cok yalniz caresiz hissettigimde elimden tutup moral verdiniz yanim da olamasanizda ben biliyorum ki burda canlarim var hepinizden Allah razi olsun en guzel telaslarimi birlikte yasadik hepiniz cok mutlu olun iyiki varsiniz kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
ağlarım ama zaten gelin oluyorsunuz diye bir yanım burukçok mutlu ol emi?
burası hepimiz için soluklanma nefes alma yeri.. birbirimizi bırakmazsak şayet herşeyi göğüsleriz beraber.. ki benimle nili düşününce ikimiz bunun örneğiyiz Asla elimizi çekemiyoruz burdan.. halbuki ne düğün telaşımız var ne kına telaşımız.. artık hayat telaşımız varama biz burdayız heeeppp sizde gitmeyin emiii
son zamanlar ıcımdekı sakladıgım cevherler cıkıyo
Sıkı tutunsun yeaaa
işte kendi ağzınla düşüyorsun sonra arzu şeeetti.. niiiilllll bak ben bişiii demişim mi??
ateşledin fitili verdin elimee daha napayımmmm :94::94::94::94::94:
hı hııı yapicim tatlımm
yavrucum kadındoğuma git de birşeyler ayarlıyor doktorlar.. ayrıca hanımlar evet regl evresi kedilerin mart evresi gibi oliiiyy
ahahahahahahaa annem güzelim geceliğimin altına ayılı pazen pijama giydirtip birde 41 düğüm yapmıştı hakkuşa hediye
bebem ne sanıyorsun 5 gecede 5 kere olacağını mı?? 3 öğün hoopppaa cuuuppaaaaher yemekten sonra tok karnaaa çıpıttı çıppııııtttt
Oyyyy Diloşşşş, öldüm gülmektenSenin içinde varmış ateş, hiç Arzu'ya suç bulma
7'ye kadar açtı sonra yüzüme bakıp çıkmaz mı ki artık karıcık dedi yarıldık gülmektenaboww senım hakkusa allah sabır vermıs o zaman
anımsıyorum canım 6 ay saydığını.. evimi falan beğenmiştin hatta ne hoşuma gitmişti benimde.. nil evimi beğendi Allah ona daha güzelini versin diyeAyyy duygusala bağlama, ağlamak yok dicem ama gelin kısmı hem ağlar hem gidermiş.Bende bu foruma geldiğimde 6 ayım vardı, zaman geçiyor. Düğün olup bitiyor sonra yeni heyecanlar başlıyor. Heyecanlarınız hiç eksilmesin, mutlu olsun inşallah.
Nasıl çekerim ki elimi buradan Arzu, en heyecanlı zamanlarımı burada paylaştım. Pek çok kişi aman daha vakit var diye beni boşverdiği zamanlarda burada paylaştım duygularımı, gelinliğim, mobilyalarım, evim, annemmm, çeyiz yerleştirmem , şimdi yine bambaşka bir heyecan yaşıyorum ama buradan kopmak zor benim için.
Sakin ollll canım sakin, o satenin üstünde kim kimi yakalayacak bakalım da aman dikkat ben saten mağduru olarak bir daha kullanmamak üzere kaldırdım hepsini
gittim kuzumm sordum aklımdakilerii
haziran 1 de geciktiricye başlıyorumm 15 gün kullancam bırakcam sonraa
umarım sinir sistemimi çok bozmazlarr :26::26::26:
*
ayrıca kocaya çalışcaz desene balayındaa ya da o bana çalışır belkiii
ben kacırdım galıba ne olmustuki:26:
ve son olarak diloş içinde ben daha ne diyeyim kiiisuç atma bana diloooşş
bende kullancam o meretten ya cok cekılmez olabılıyom regl zamanımda ben:26:
gittim kuzumm sordum aklımdakilerii
haziran 1 de geciktiricye başlıyorumm 15 gün kullancam bırakcam sonraa
umarım sinir sistemimi çok bozmazlarr :26::26::26:
*
hıı hıııı olabilirrrrrr
7'ye kadar açtı sonra yüzüme bakıp çıkmaz mı ki artık karıcık dedi yarıldık gülmekten
anımsıyorum canım 6 ay saydığını.. evimi falan beğenmiştin hatta ne hoşuma gitmişti benimde.. nil evimi beğendi Allah ona daha güzelini versin diye
paylaşımlara gidememeye gelince aynen canım ayneeenn.. gitmiyoruz yeeaa hiç bir yere Allahın izniyle
ve son olarak diloş içinde ben daha ne diyeyim kiiisuç atma bana diloooşş
Şimdi biz düğünden sonra arkadaşlarla eğlenmeye gittik, gece baya geç oldu eve dönüyoruz. Balayından sonra alışveriş yapacağımız içinde evde yiyecek içecek birşey yok. Eve dönerken eşime, "aşkım içim yandı oyna oyna, eller havaya derken bir kola alsana evde içeriz" dedim. Eşimde bana bir kutu kola kendine fanta almış. Neyse eve vardık, bir romantiklik oldu falan, sonra sıra saça geldi tabi. Güç bela ayıkladık saçı, gittim duş aldım kırmızı saten geceliği giydim. Eşimde yatak odasında, kolayı benim baş ucumda ki komodinin üstüne koymuş. Neyse geçtim bende yatağa, kolayı açtım içiyorum, biraz sohbet muhabbet falan, neyseee geçelim bu kısmı. Saten öyle kayıyor ki, ne sen sor ne ben söyliyim, birbirimizi yakalayamıyoruz yatakta ki, ne yapıcaz yani. Derken başımın altında ki yastık bir kaydı, şöyle bir ses çıktı ffoooşşşşşşşşşşşş, bütün kola dökülmüş, duvarlar, yerler, komodinin üstü, komodinin üstünde ki örtü, köpürüyor her yer. O an çok sinirlenmiştim ama, şimdi çok gülüyorumben üstümde saten kırmızı gecelik, enişteniz benden beter yer siliyoruz saat sabaha karşı 5
Sonra bir gün yine ben "ay aldım bu satenleri kullanamıyorum" deyince eşim "hafta sonu yay bakalımda deneyelim " dedi. Aman yaymaz olaydım, yorgan ayrı kayıyor, başımın altından yastık ayrı kayıyor, başlarım böyle işe dedim kalktım gece saat 1'i geçiyor ben nevresim değiştiriyorum
diloşum uzun vadeli kullanınca etki yaptığı doğru ama şimdi eşcağızımı aradım şimdi sordum "2 ay sürekli kullanmadıktan sonra bir yanetkisi olmaz sadece gelin olmakla alakalı psikolojisi değişecektir" dedi.. "neeeeyyy" dedimm.. "benim öyle mi oldu yani sen şimdi bana ne diyorsun?" dedim
"yok karıcım sende ters etki bile yarattı maşallahın vardı" demesin miisapık adam..
ayrıca da ben hala bişiicik demiyorum ahada ispatı
Ya balayına çıkıyor 5 gün yanına 10 gecelik alıyor , zaten başka söze hacet yok... dervişin fikri belli
eheh supermıs etraftan dokucelecek seylerı kaldırıp yere yumarlamanma ıhtımalına karsı yumasak seyler koymak gerekebılır
kuzumm bendeki etkisi sinir oluyoo ama o zaman primolut kullanmıştım
şimdiki kullanacağım bundan diill
kabul ettim ya suçumu arsızımm benn dieeee
kuzumm bendeki etkisi sinir oluyoo ama o zaman primolut kullanmıştım
şimdiki kullanacağım bundan diill
kabul ettim ya suçumu arsızımm benn dieeee
aklındaysa ilacın ismi yaz da baksın adamım
arsız demeyelim ona libidolu diyelim hı?zira hepimiz öyleyiiiiizzz
hı hııı yapicim tatlımm
Ayyy duygusala bağlama, ağlamak yok dicem ama gelin kısmı hem ağlar hem gidermiş.Bende bu foruma geldiğimde 6 ayım vardı, zaman geçiyor. Düğün olup bitiyor sonra yeni heyecanlar başlıyor. Heyecanlarınız hiç eksilmesin, mutlu olsun inşallah.
Nasıl çekerim ki elimi buradan Arzu, en heyecanlı zamanlarımı burada paylaştım. Pek çok kişi aman daha vakit var diye beni boşverdiği zamanlarda burada paylaştım duygularımı, gelinliğim, mobilyalarım, evim, annemmm, çeyiz yerleştirmem , şimdi yine bambaşka bir heyecan yaşıyorum ama buradan kopmak zor benim için.
Sakin ollll canım sakin, o satenin üstünde kim kimi yakalayacak bakalım da aman dikkat ben saten mağduru olarak bir daha kullanmamak üzere kaldırdım hepsini
baktı bir gözlüğünü çıkartmıştı geri taktı.. "annem sağolsun" dedi güldü sonra gülerek hemen indirmeye çalıştı inmeyince gülümseme silindi yüzünden "e bu inmiyooo" dedi ben güldüm tabi düğümleri gösterip "41 adetcik kocacık" dedim "oy anam öldüm" dediHakkinin yuz ifadesi nasildi arzucan
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
hakkuşa söyledim araştırıp dönecek kuzumorgametril arzumm ilacın adıı
*
ayrıca libiDOLU daha güzelmişş
baktı bir gözlüğünü çıkartmıştı geri taktı.. "annem sağolsun" dedi güldü sonra gülerek hemen indirmeye çalıştı inmeyince gülümseme silindi yüzünden "e bu inmiyooo" dedi ben güldüm tabi düğümleri gösterip "41 adetcik kocacık" dedim "oy anam öldüm" dedisonrada kemal sunalın filmindeki dialog gibi "yardım etsene kııızz" dedi bana.. etmedim tabi ki.. sonrası malum
hakkuşa söyledim araştırıp dönecek kuzum
baktı bir gözlüğünü çıkartmıştı geri taktı.. "annem sağolsun" dedi güldü sonra gülerek hemen indirmeye çalıştı inmeyince gülümseme silindi yüzünden "e bu inmiyooo" dedi ben güldüm tabi düğümleri gösterip "41 adetcik kocacık" dedim "oy anam öldüm" dedisonrada kemal sunalın filmindeki dialog gibi "yardım etsene kııızz" dedi bana.. etmedim tabi ki.. sonrası malum
hakkuşa söyledim araştırıp dönecek kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?