şu 1 ayı atlattık mıı ordayımmm
bakk aklım karıştıı işteeee :111::111::111:
nerdeysee fikrimm zikrimmmmmmmm
Buraya ilk yazdigim da dugune 6 ay vardi zaman nasil gecer neler yaparim neler almam lazim diye bakarken sizleri tanidim o kadar sicak samimi olduk ki hic gormesemde sizi saglam dostluklarim var diyorum basima ne gelse yazdim destek oldunuz moral verdiniz bazen kendimi cok yalniz caresiz hissettigimde elimden tutup moral verdiniz yanim da olamasanizda ben biliyorum ki burda canlarim var hepinizden Allah razi olsun en guzel telaslarimi birlikte yasadik hepiniz cok mutlu olun iyiki varsiniz kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Sirinevlere gelcektin dimi kuzum sen
son zamanlar ıcımdekı sakladıgım cevherler cıkıyogamzeeeeeeeee bugüne kadar nie hiç görmedikk bizz seniii
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhh
Saten tehlikeli canim sakatlik cikmasin sonra
son zamanlar ıcımdekı sakladıgım cevherler cıkıyo
ağlarım ama zaten gelin oluyorsunuz diye bir yanım burukçok mutlu ol emi?
burası hepimiz için soluklanma nefes alma yeri.. birbirimizi bırakmazsak şayet herşeyi göğüsleriz beraber.. ki benimle nili düşününce ikimiz bunun örneğiyiz Asla elimizi çekemiyoruz burdan.. halbuki ne düğün telaşımız var ne kına telaşımız.. artık hayat telaşımız varama biz burdayız heeeppp sizde gitmeyin emiii
son zamanlar ıcımdekı sakladıgım cevherler cıkıyo
Sıkı tutunsun yeaaa
rabbim mutlu mesut etsin canın..
buraya yazdığımızda 2011 i aslında ilk. sonra sende bende kpss hazırlancaz diye buralara uğramadıkşimdide sene 2014 haftayada kına gecen var
eh konuların muhatabı sayılırsın tabiki canıımm
sizi ilgilendiren şeyler tazeleeerr
bizde sana bakiciiizz naptın diye
geçecek şekerim ne saydık beee
anam anaammm topik cevher kaynıyor
şimdi saymayı bırakıp sövmeye bile başladık
Gel sende gel
Ben aldım ıpek saten hemde sımsıyah ıcıne kendımı kırmızıyla kombınlıycem wuhuuu
şu 1 ayı atlattık mıı ordayımmm
bakk aklım karıştıı işteeee :111::111::111:
nerdeysee fikrimm zikrimmmmmmmm
işte kendi ağzınla düşüyorsun sonra arzu şeeetti.. niiiilllll bak ben bişiii demişim mi??
bana geliyor oooooyokk canımm ankaradayımm benn
kısmet canım burda olalım beraber olalımda..Cok sagol arzucanim bende gitmiycem hep burda olucam belki isim bile degistiririz konuya 2013-2014 gelinleri burdayiz diye
en değerli yatırım kuzucuummDoğru diyorsun tatlım 2011'di okuldan yeni mezun olmuştum önce kpss kursu sonra askerlik sonra kurum sınavları sonra ikimizin de işi derken çok şükür bu zamanlara kadar geldik darısı sana olsun inşallah.
İvit bizi ilgilendiriyor artık son zamanlardaki çeyiz konusunda yatırımımı bu yönde yaptım zaten.
Geldim canım.
ateşledin fitili verdin elimee daha napayımmmm :94::94::94::94::94:
Gel sende gel
Ben aldım ıpek saten hemde sımsıyah ıcıne kendımı kırmızıyla kombınlıycem wuhuuu
Nil sen yazdiginda cok gulmustum ama sen yine iyisin benim is arkadasim mum yakmis romantiklik olsun diye hain yastik kayip mumun ustune dusmus yastigi yakmislar balayina giderkende yastigi balkona atmislar annesi gormus kizim yakmissiniz ortaligi demis saten nevresim tehlikeli
aneeaaamm yerim senin hemşire stilinii
ay cozuttum reglden de yeni kurtuldum kabarık oldum kocaya iyice.. ufak bir mesajla kocayı koşa koşa eve çağırabiliriiimm
bana geliyor ooooo
en değerli yatırım kuzucuummişe yaramıyor diyenlere inanmayın müthiş işe yarıyoorr.. hemen çıkacak boşa para veriyorsunuz diyenlere de inanmayın.. zira çıkmıyor
aneeaaamm yerim senin hemşire stilinii
ay cozuttum reglden de yeni kurtuldum kabarık oldum kocaya iyice.. ufak bir mesajla kocayı koşa koşa eve çağırabiliriiimm
bana geliyor ooooo
kısmet canım burda olalım beraber olalımda..
en değerli yatırım kuzucuummişe yaramıyor diyenlere inanmayın müthiş işe yarıyoorr.. hemen çıkacak boşa para veriyorsunuz diyenlere de inanmayın.. zira çıkmıyor
Sen benim hikayeyi bilmiyon galiba , benimde siyah satendi gecelikte kırmızıydı ama sabaha karşı durum hiçte romantik değildi
Annesi harikaymış bayıldım "yakmışsınız ortalığı"
Heh beni anlayan biri sonunda annem devamlı alıp durma diyor napiyim pazenden paçalı don mu giyiyim diyorum.
bence dee yaaaa al bol bolll
ben balayı çantasına 10 tane koydum heraldeee 5 gece kalcazzz üstelikkk
hı hııı yapicim tatlımmArzu yaparsin sen :) ama aksama guzel bir ortam hazirla bari
yavrucum kadındoğuma git de birşeyler ayarlıyor doktorlar.. ayrıca hanımlar evet regl evresi kedilerin mart evresi gibi oliiiyyateş benii çağırıyooooo
ben de reglimm o yüzden libidom tavan sanırımmm
3 aydır atlamadan düğün günümde oluyorummm :18::18::18::18:
ahahahahahahaa annem güzelim geceliğimin altına ayılı pazen pijama giydirtip birde 41 düğüm yapmıştı hakkuşa hediyeHeh beni anlayan biri sonunda annem devamlı alıp durma diyor napiyim pazenden paçalı don mu giyiyim diyorum.
bebem ne sanıyorsun 5 gecede 5 kere olacağını mı?? 3 öğün hoopppaa cuuuppaaaabence dee yaaaa al bol bolll
ben balayı çantasına 10 tane koydum heraldeee 5 gece kalcazzz üstelikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?