'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şu 1 ayı atlattık mıı ordayımmm

bakk aklım karıştıı işteeee :111::111::111:
nerdeysee fikrimm zikrimmmmmmmm

Sirinevlere gelcektin dimi kuzum sen

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

ağlarım ama zaten gelin oluyorsunuz diye bir yanım buruk çok mutlu ol emi?

burası hepimiz için soluklanma nefes alma yeri.. birbirimizi bırakmazsak şayet herşeyi göğüsleriz beraber.. ki benimle nili düşününce ikimiz bunun örneğiyiz Asla elimizi çekemiyoruz burdan.. halbuki ne düğün telaşımız var ne kına telaşımız.. artık hayat telaşımız var ama biz burdayız heeeppp sizde gitmeyin emiii

Cok sagol arzucanim bende gitmiycem hep burda olucam belki isim bile degistiririz konuya 2013-2014 gelinleri burdayiz diye

rabbim mutlu mesut etsin canın..
buraya yazdığımızda 2011 i aslında ilk. sonra sende bende kpss hazırlancaz diye buralara uğramadık şimdide sene 2014 haftayada kına gecen var

Doğru diyorsun tatlım 2011'di okuldan yeni mezun olmuştum önce kpss kursu sonra askerlik sonra kurum sınavları sonra ikimizin de işi derken çok şükür bu zamanlara kadar geldik darısı sana olsun inşallah.

İvit bizi ilgilendiriyor artık son zamanlardaki çeyiz konusunda yatırımımı bu yönde yaptım zaten.

Gel sende gel

Ben aldım ıpek saten hemde sımsıyah ıcıne kendımı kırmızıyla kombınlıycem wuhuuu

Geldim canım.

yokk canımm ankaradayımm benn
bana geliyor ooooo

Cok sagol arzucanim bende gitmiycem hep burda olucam belki isim bile degistiririz konuya 2013-2014 gelinleri burdayiz diye

kısmet canım burda olalım beraber olalımda..

en değerli yatırım kuzucuumm işe yaramıyor diyenlere inanmayın müthiş işe yarıyoorr.. hemen çıkacak boşa para veriyorsunuz diyenlere de inanmayın.. zira çıkmıyor

Gel sende gel

Ben aldım ıpek saten hemde sımsıyah ıcıne kendımı kırmızıyla kombınlıycem wuhuuu

Sen benim hikayeyi bilmiyon galiba , benimde siyah satendi gecelikte kırmızıydı ama sabaha karşı durum hiçte romantik değildi

Annesi harikaymış bayıldım "yakmışsınız ortalığı"

aneeaaamm yerim senin hemşire stilinii

ay cozuttum reglden de yeni kurtuldum kabarık oldum kocaya iyice.. ufak bir mesajla kocayı koşa koşa eve çağırabiliriiimm

Arzu yaparsin sen :) ama aksama guzel bir ortam hazirla bari

bana geliyor ooooo

en değerli yatırım kuzucuumm işe yaramıyor diyenlere inanmayın müthiş işe yarıyoorr.. hemen çıkacak boşa para veriyorsunuz diyenlere de inanmayın.. zira çıkmıyor

ateş benii çağırıyooooo

aneeaaamm yerim senin hemşire stilinii

ay cozuttum reglden de yeni kurtuldum kabarık oldum kocaya iyice.. ufak bir mesajla kocayı koşa koşa eve çağırabiliriiimm

ben de reglimm o yüzden libidom tavan sanırımmm
3 aydır atlamadan düğün günümde oluyorummm :18::18::18::18:

Heh beni anlayan biri sonunda annem devamlı alıp durma diyor napiyim pazenden paçalı don mu giyiyim diyorum.

Son düzenleme:
Arzu yaparsin sen :) ama aksama guzel bir ortam hazirla bari

hı hııı yapicim tatlımm
ateş benii çağırıyooooo

ben de reglimm o yüzden libidom tavan sanırımmm
3 aydır atlamadan düğün günümde oluyorummm :18::18::18::18:
yavrucum kadındoğuma git de birşeyler ayarlıyor doktorlar.. ayrıca hanımlar evet regl evresi kedilerin mart evresi gibi oliiiyy
Heh beni anlayan biri sonunda annem devamlı alıp durma diyor napiyim pazenden paçalı don mu giyiyim diyorum.
ahahahahahahaa annem güzelim geceliğimin altına ayılı pazen pijama giydirtip birde 41 düğüm yapmıştı hakkuşa hediye
bence dee yaaaa al bol bolll
ben balayı çantasına 10 tane koydum heraldeee 5 gece kalcazzz üstelikkk
bebem ne sanıyorsun 5 gecede 5 kere olacağını mı?? 3 öğün hoopppaa cuuuppaaaa her yemekten sonra tok karnaaa çıpıttı çıppııııtttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…