'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selam kizlar nasilsiniz

İki hafta sonra dis cekimim var ve bomba gibi cekim olacak tam gun adada baslayip kilyosta noktaliycaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyiyiz şükür meryemcim Allah daha iyi etsin hepimizi
dış çekim kulağıma çok hoş geldi umarım çok çok çok güzel olur..

Selam kizlar nasilsiniz

İki hafta sonra dis cekimim var ve bomba gibi cekim olacak tam gun adada baslayip kilyosta noktaliycaz

Meryem dış çekim için Allah kolaylık versin inşallah çooook güzel geçer :16

Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah. Benim kardeşim de delirecek teyze oluyor diye.

hay Allahıımmm 9 ay sonra düğün albümümü teslim aldım aman Yarabbi ne güzelmişiiizz
fotoğrafları albüm yapacağım eve geçince kızlar
acayip duygusalım hoppalaaa
Arzuum Gozun aydin :)
Kuzum ben meraktan catlardim herhalde :)
Bizimde fotolar elimizde 2 haftadir musait olup secemedik, bu aksam seceriz artik
Vayy be Zehra, 1 ay mı oldu sen evleneli, aboo ne çabuk geçiyor zaman... ben bebek alışverişini hızlandırayım bari
Vallahi 1 ay oluo yarin Nil
Zaman o kadsr hizli ki yetişmek imkansiiz..
Rabbim hepimizine nice aylar yillar gostersin ♥
günaydın zehroş hoş geldiinn aman da aman güline de mutluluklar bu arada
Hosbuldum Arzuum ♥

Selam kizlar nasilsiniz

Guzel cekimleriniz olsun tatliim ♥
Valla internette gördüm dayanamadım

Oyyy Niil bunlar cok tatli yaa ♥
Masallah masallah ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagolun kizlar ama ben bu cekimi katildigim bir yarismada kazandim :)

Nilll bunlar cok seker

Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah. Benim kardeşim de delirecek teyze oluyor diye.

Aynen valla delirmemek elde değil bir de ben 8 aydır görmüyorum ablamı
Perşembe gece kavuşucaz inş.
ama uzakta da olsak int. aracılığıyla her anımızda beraberiz resim+ görüntülü aramalar olmasa ne yapardık bilmiyorum:44:

Nilll bunlar cok seker

Teşekkürler canım

Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım

Huhuu kizlarr napiyonuz bakalim alinti yapmayi beceremedim telden nilcim prensesin kiyafetleri alinmaya baslamis gule gule giysin minik :) bende bulutlaniyom burda pek gunes goremedik sansimiza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen evde ben de pek iş yapmazdım geçen pazar günü totom yer görmedi. Nohut yemeği yapayım dedim haşlamışken bütün kavanozdakileri haşladım parça parça poşetlere bölüp buzluğa attım kalanıyla yemek yaptım yanına pilav filan sonra dur dedim bir de dondurmalı irmik helvası yapayım bu arada çamaşır yıkadım kurttum ütü yaptım bulaşıkları yıka çıkar sonra kirlileri doldur tekrardan en son da artık kendim banyo yapıp yatağa geçtim tam uyucam kaşlarımı almadığımı hatırladım ama artık çok uykum vardı şimdi eve gidince ilk işim o olacak eve bakmaktan kendime bakmayı unuttum yav.

Ama bunlar çok tatluuu. Biz de geçen cumartesi eşimin minik kuzenini ziyarete gittik 6 günlük daha çok sessiz bir bebek çok sevdim valla annesi koyuyor yatağın üstüne karnı doyduysa hiç sesi yok yatıyor öyle etrafa bakıyor minnak bir şey çok sevimliydi bizimkine diyorum ilgilen kuzeninle alıştırma olsun ama henüz kendini daha hazır hissetmiyormuş beyefendi ama çok sevdi o da. Ben de çok sevdim bebeği ama ne biliyim şu an kendimi anne olarak hiç düşünemiyorum bir kaç senesi var gibi yine de Allah en hayırlı zaman ne zamansa o vakit nasip etsin diyorum. Biz şimdilik önlemimiz alalım da gerisi Allaha kalmış.

İnşallah bizim kızımızda sakin olur, eşimin bebekliği çok sakinmiş, bende huysuz değilmişim. Bakalım görücez, aman ne olursa olsun ben ondan gelecek şeye razıyım. Yeter ki sağlıklı, sıhhatli olsun.

Hayat sürprizlerle dolu, Allah aratmasın

Aynen yaa cnm bnde evle uğraşmaktan kendimle uğraşamıyorum.
İnanırmısın kaş mevzusu bendede olduValla hem çalışıp hemde ev kadını olmak zor birde bnm çok pratiğim yok o yüzden çok hızlıda değilim.
Yine süpürüp,silmek,çamaşır bulaşık zor gelmiyor da bana.Beni şuanda en fazla zorlayan ütü :26:
Yemek ztn kendimize göre yapıyoruz az yapıyoruz sağolsun eşimde yardım ediyor cumartesi ben temizlik yaparken çok güzel şeyler yapmış.
Birde benden güzel yapıyor çocuk yaaa.Kıskansammı sevinsemmi bilemedim

Bizimki de sağolsun yapıyor bir şeyler. sabah ben uyanmadan krep yapmış bir başka gün de pişi yapmış hamur işi yapma artık diyorum kilo alıcaz yoksa. Evi filan süpürüyor çamaşır yıkıyor onları çıkarıp asmış geçen. Ben de en çok ütüye sinir oluyordum ama biriktirmemeye karar verdim 3-5 tane olunca hemen yapılıyor ama üst üste çamaşır yıkandıkça çok birikince insanın gözünde büyüyor ütü onu anladım.

Oooo seninki baya hamaratmış bn bile hamurişi olayına girmedim daha
Valla çamaşır yıkayıp asmasınada bravo.
Benimki temizlik olayına karışmaz.
Ama temizlik yaparken süpürdü sağolsun
Pazar sabahta bn uyanana kadar kahvaltıyı hazırlamıştı ben sese kalktım bir tek çay demledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…