'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben dün tam 45 parça ütü yaptım + 2 adet çift kişilik nevresim takımı ütüledim Üşenmeden saydım bir de, 10'arlı gruplara böldüm öyle ütüledim, aklım sıra işimi kolaylaştırdım

Ütü ile nası başa çıkıyorsun nil yaaa
tavsiye istiyorum.bn ütü siyahlarda parlama yaptı napsam sizce işe yarar.
hem çok uğraşıyorum hemde ütüm güzel olmuyor:18:

Ütü ile nası başa çıkıyorsun nil yaaa
tavsiye istiyorum.bn ütü siyahlarda parlama yaptı napsam sizce işe yarar.
hem çok uğraşıyorum hemde ütüm güzel olmuyor:18:

Islak bez ile ütüleyeceksin o zaman, normalde buharlı ütülerin parlatmaması gerek. Nasıl başa çıkıyorum, valla normalde bu kadar birikmezdi de, geçen gün yazlıkları çıkartmıştık. Çıkartmışken hepsini yıkayalım, temiz koyalım yerine dedik. E tabi hepsi penye, mecbur ütülenecek. Yoksa her hafta sonu pazar akşamı yada pazar günü (evdeysek) ütümü bitiririm. Hafta için asla bırakmam.

Dediğim gibi, ıslak bir tülbent ile ütülemeyi dene bir de, ama çok ilginç

Resmen ütü ile savaş veriyorum yaa
Evde hiç ütü yapmazdım hep annem yapardı kşke diyorum şimdi o zaman braz yapsaymışımda azcık tecrübe kazansaymışım:26:
Neyse artık diyorum bir gün iyi bir gün kötü ola ola alışıcam öğrencem başa çıkıcam yapcak bişy yok

Olur olur, az iyi az kötü derken bir bakmışsın olmuş. Çokta takılma

Utuyu bende sevmiyorum. Bugun kose bucak temizledim. Koltuklari cekmekten dermanim kalmadi.. sirada daha camlar var. Yagmurdan sonra epey pislendiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün ......................
4​.... :123:

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................74​....
:123:

isimsiz965 : 5 Eylül 2014 Kına
:123:6 Eylül 2014 Düğün ............................88....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................95​....

tugce86 : 12 Eylül 2014 Kına
:123:14 Eylül 2014 Düğün .......................96​....

Bi Günaydın da benden kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuşummm ne yapıyorsun???

iyiyim tatlım nolsun işte albümleri oluşturmaya çalışıyorum az sonra hizmetinizde sen nasılsın can? kuzuşum nasıl? sen bu hafta bir daha mı gidecektin doktora? ultrason için? yanlış mı anımsıyorum??

Kolay gelsin bekliyoruzzzzz Canım hafta sonu 4'lü tarama testi ve kan tahlillerinin sonucu çıkacak; bir de hem cuma hem cumartesi tansiyonum yüksek çıkınca, bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonunu ölçtür, yaz hafta sonu getir dedi, fırsat bu fırsat bebeğimi bir daha görücem

tamamdır
melisime arzu teyzesinden de selam söyle görünce.. şimdi sen 2li-3lü yaptırmayacaksın dimi balım?

tamamdır
melisime arzu teyzesinden de selam söyle görünce.. şimdi sen 2li-3lü yaptırmayacaksın dimi balım?

2'li tarama testi yapıldı temiz çıktı canım, o yüzden doktorum 3'lü taramaya gerek görmedi. Bir de 3'lü tarama çok hatalı sonuç verebiliyormuş. O yüzden, direk 4'lü tarama yapalım dedi, ok dedim bende

oh şükürler olsun canımın içisiii ay bugünlerde pek bir heyecanlıyım yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…