- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 342
- 148
Gunaydinn kizlarrr hayirli cumalarr
Biz bi muddet esimle romantikligi ve basbasa biseler yapmayi erteliyoruz zorunlu sebeplerden dolayi kp tedavi icin buraya getircez ve bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz
 kp tedavi icin buraya getircez ve bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz  dun aksamdan beri duygularimin nasil oldugunu bilmiyorumm en son korkunc bi bas agrisiyla sizdigimi biliyorum..
 dun aksamdan beri duygularimin nasil oldugunu bilmiyorumm en son korkunc bi bas agrisiyla sizdigimi biliyorum..
✨✨ 🎀 ✨✨

Biz bi muddet esimle romantikligi ve basbasa biseler yapmayi erteliyoruz zorunlu sebeplerden dolayi
 kp tedavi icin buraya getircez ve bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz
 kp tedavi icin buraya getircez ve bu surecin ne kadar surecegini bilmiyoruz  dun aksamdan beri duygularimin nasil oldugunu bilmiyorumm en son korkunc bi bas agrisiyla sizdigimi biliyorum..
 dun aksamdan beri duygularimin nasil oldugunu bilmiyorumm en son korkunc bi bas agrisiyla sizdigimi biliyorum..✨✨ 🎀 ✨✨

Adamın yakasından tuutp yerınden kaldırıp hop yataga atıyosun hopbala kocısın kucagına sonra cıkarabılırsın ustunu
Adamın yakasından tuutp yerınden kaldırıp hop yataga atıyosun hopbala kocısın kucagına sonra cıkarabılırsın ustunu

Kızmazsın kızmazsın
Kızmazsın kızmazsın