• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ıncır recelını cok begendım tatlım yaa yarın tekrar izliceem sevgiliciimlee onuu fırsat olursa :69: cok garıp sankı yenı sevgılı olmus gıbıyız, yarın buluscaz ve ben heycandan ölüyorum :44:

incir reçeli ve aşk tesadüfleri sever bizim filmlerimiz aşkımlaa :16::16: bende aynı şekilde canım daha geçen hafta gördüm biz ailecek onlara gittik doyamadık ama :43: 5inde birlikte gidiyoruz o kadar yolu ve 1 hafta birlikte olcaz odamı hazırlıcaz,işlemleri yapcaz çok heyecanlıyımmmmmm:69::69::69:

incir reçeli ve aşk tesadüfleri sever bizim filmlerimiz aşkımlaa :16::16: bende aynı şekilde canım daha geçen hafta gördüm biz ailecek onlara gittik doyamadık ama :43: 5inde birlikte gidiyoruz o kadar yolu ve 1 hafta birlikte olcaz odamı hazırlıcaz,işlemleri yapcaz çok heyecanlıyımmmmmm:69::69::69:

ne guzeell kusuuumm :69: bizde tekrardan alısıcaz herlde yavas yavas sureklı beraber olmaya :1:

ben ıncır recelını cok begendım tatlım yaa yarın tekrar izliceem sevgiliciimlee onuu fırsat olursa :69: cok garıp sankı yenı sevgılı olmus gıbıyız, yarın buluscaz ve ben heycandan ölüyorum :44:

Ben izlemedim onu canım ama izlim bakim nası bişi :16::16::16: En son benmkiyle gittiğimiz film hızlı ve öfkeli 5 olmuştu :60::60::60::60:

Ben izlemedim onu canım ama izlim bakim nası bişi :16::16::16: En son benmkiyle gittiğimiz film hızlı ve öfkeli 5 olmuştu :60::60::60::60:

çok romantikmiş hızlı ve öfkeli :9::9::9:
bizim istanbuldan bu yana tesadüflerle dolu bi hayatımız oldu çoğu yerde çoğu şeyi aynı anda yapmış olma ihtimalimiz var sonradan bulduk birbirimizi ama istanbulu yaşayamadan yollarımız ayrıldı memleketlere :43: önceden aynı şeyleri tanımadan yapıp ,sonradan arkadaş olup sonradan aşık olanlardanız biz :69: onun için aşk tesadüfleri sever tam bizim için:16::16:

Testimi çözdüm geldim geri kızlar. :74:
hg canımm :16::16:

çok romantikmiş hızlı ve öfkeli :9::9::9:
bizim istanbuldan bu yana tesadüflerle dolu bi hayatımız oldu çoğu yerde çoğu şeyi aynı anda yapmış olma ihtimalimiz var sonradan bulduk birbirimizi ama istanbulu yaşayamadan yollarımız ayrıldı memleketlere :43: önceden aynı şeyleri tanımadan yapıp ,sonradan arkadaş olup sonradan aşık olanlardanız biz :69: onun için aşk tesadüfleri sever tam bizim için:16::16:

Yaaa sorma çok romantikti balım ya :16::16::16::16: olsun izledik ikimizde ya yeter :16::16::16:

ne güzel canım yaaa bizim aşk hikayemiz pek olmadı :) En sonunda tak ettim ve kitap bastırmıştım :9::9::9::9::9: artık bizimde hikayemiz var :9::9::9:

ne çözdün, kaç doğru ,kaç yanlış çabuk bilgi ver :9::9::9:
hoşgeldinn tatlımm :16:

Tarih çözdüm canım ya 33 soru filan biraz da vatandaşlık ders notlarına baktım geldim. :10: eeee sizler napıyorsunuz fimlerden konu açılmış galiba. Bizim de hayatımla gittiğimiz ilk film Angelina Jolie'nin oynadığı Wanted filmi idi 04.07.2008 tarihinde. Hayatım ilk kez elimi tutmuştu hatta film izlerken. :69: Çok fırsatçı gördüm onu. :77:

gemilerde talim var bahriyeli yarim var
o da gitti sefere ne talihli basım var demek istiyorum ozaman :1:

benimki sefere gidip geldikçe bidaha asık olcaz :60: zaten bu halimizde bile cocuk gibiyiz

yolda sakalasa sakalasa gelioduk gecen bana askım ya hadi seni anlıyorum 23 lük cıtırsında ben 30 uma geldim bana noluyo bole diodu :60:

sitenin sol yanında benm beğendiğim yatak odası takımın reklamı çıkıyo içim gidiyo :59::59::59::59:

yerim seni yaaa :23:

aynı ben :60:

gordummu kuduruyorum... gelsin paracıklaaar da alalım :23:

almor hosgeldin canımmmm

buarada hızlı ve ofkeliyede gitmıstık biz :60: ama nasıldı derseniz hiç bi fikrim yokkk:60: filmi izlemedim askımı izledim onun yerine :17:

hg canımm :16::16:

Yaaa sorma çok romantikti balım ya :16::16::16::16: olsun izledik ikimizde ya yeter :16::16::16:

ne güzel canım yaaa bizim aşk hikayemiz pek olmadı :) En sonunda tak ettim ve kitap bastırmıştım :9::9::9::9::9: artık bizimde hikayemiz var :9::9::9:

kitap mı bastırdınn anlatsana çabuk nası bişey merak ettimmm:9::9:

Tarih çözdüm canım ya 33 soru filan biraz da vatandaşlık ders notlarına baktım geldim. :10: eeee sizler napıyorsunuz fimlerden konu açılmış galiba. Bizim de hayatımla gittiğimiz ilk film Angelina Jolie'nin oynadığı Wanted filmi idi 04.07.2008 tarihinde. Hayatım ilk kez elimi tutmuştu hatta film izlerken. :69: Çok fırsatçı gördüm onu. :77:

benim kabusum matematikti arkadaşlarım çalıştırdı sağolsunlar kurtuldum o sınav derdinden sende bi an önce kurtulursun inşallah canımm:16: fırsatçı değil romatik olmuş seninkisi :9:

kızlar çok alakasız olcak ama hemen birileriyle paylaşmak istedim bu saatte :9:
benim aşk bugün izin aldı benden arkadaşları falan geldi oyun oynuyorlar bende müsade ettim hadi git takıl diye :9:

şimdi gelen mms ,koca bi grup oyun oynuyorlar fotoğrafları :9: ve altında mesaj ; seni çok seviyorum benim güzel karım:69::69::69:
pek bi sevindirikk oldumm paylaşmak istedimm:16::16:

benim kabusum matematikti arkadaşlarım çalıştırdı sağolsunlar kurtuldum o sınav derdinden sende bi an önce kurtulursun inşallah canımm:16: fırsatçı değil romatik olmuş seninkisi :9:

Sağol canım inşallah kurtulurum ben deşu anda en önemli hedefim bu aslında evilikten de önemli çünkü bu aşamayı geçemezsek evlilik zor. :18:

Tam anlamıyla bizi anlatmışım :D :D

Son düzenleme:

benimki sefere gidip geldikçe bidaha asık olcaz :60: zaten bu halimizde bile cocuk gibiyiz

yolda sakalasa sakalasa gelioduk gecen bana askım ya hadi seni anlıyorum 23 lük cıtırsında ben 30 uma geldim bana noluyo bole diodu :60:

yerim seni yaaa :23:

aynı ben :60:

gordummu kuduruyorum... gelsin paracıklaaar da alalım :23:

almor hosgeldin canımmmm

buarada hızlı ve ofkeliyede gitmıstık biz :60: ama nasıldı derseniz hiç bi fikrim yokkk:60: filmi izlemedim askımı izledim onun yerine :17:

ben hızlı ve mfkelideki vın diesele hayran oldgum için agzım açık izlemiştim :60::60::60::60::60: zavallı sevgilim fırsat bile kollayamadı sarılmak için çünkü ağzım hep açık ve bagırarak konusuyodum :60::60::60::60::60:

Bizde çocuk gibiyiz kusum ya buyumıcez galba hiiçç hele bıde cocumuz olursa o aglasa ıkımızde oturur aglarız galbaa:9:

uzak olup özlemeye ,heyecanlanmaya alışıyomuşuz sonra hergün birlikteyken nasıl olcak bilmiyorummm:9::9::9:

işte benım gibi olucaksın:9: daha az zaman oldu ama bunca sene sona heycandan ölmek yarın ne gıysem dıye dusunmek bı garıbıme gıdıyo:1:

Bizde ekşınnnlı bi filme gitmiştik ama adını bile htrlamıyorumm ikimizde uyumuştuk hatta görevli şaşırmıştı en arkadan yer alan 2 sevgili uyuyo:53: arada geldı bızı kaldırdı bız fılm bıttı sandık toparlanıyoruz falan:9: meger araya cıkmısız:9:

çalışşkan almorumm benımmmmm:70:

kızlar çok alakasız olcak ama hemen birileriyle paylaşmak istedim bu saatte :9:
benim aşk bugün izin aldı benden arkadaşları falan geldi oyun oynuyorlar bende müsade ettim hadi git takıl diye :9:

şimdi gelen mms ,koca bi grup oyun oynuyorlar fotoğrafları :9: ve altında mesaj ; seni çok seviyorum benim güzel karım:69::69::69:
pek bi sevindirikk oldumm paylaşmak istedimm:16::16:

oyy oyyyy oyyyyyy:16: ya ne guzel hepımızın sevgiliciğiii böle sevimli seyler yapııyooo :16:cok sanslıyız kızlaaar cooookkk

Back
X