'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım geçmiş olsun kaza atlatmışsınız sanırım verilmiş sadakanız varmış.
cok geçmiş olsun

oyy oyy ne güzell ya bizim daha evimiz bile yok ortala güle güle mutlulukla kullan eskit hepsini :16::16:
Çok şükür atlattık. Sağol canım
Olan arabaya oldu hemde paraya en ihtiyacımız olduğu dönemde ama buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi.
karsambaç yimedim. :1: adanaya geldim ama o zamanlar tadını bilmiyordum gezemeden direk mersine geçtim
Fıstık nasılsın bakalım?

Kuzum bana kalsa ben daha alacam ama izin vermiyo annem nese düğünden sonra sevdiceğe aldırırım siyah çok istedim ama siyah olmazmış çeyizde öle dediler bi tane çok beğendim siyah düğünden hemen sonra alacam ki:17::17::17:
Aldırırsın kuzum sıkma canını
Bende mor, lila, fuşya gibi bir şey istiyorum.Bir tanesi bilem yeter bana

Olan arabaya oldu hemde paraya en ihtiyacımız olduğu dönemde ama buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi.

Fıstık nasılsın bakalım?

olsun cana geleceğine mala gelsin canım üzülme

dilammmm iyiyim kuzum her yerimden et bölünüyor sadece:52::52::52::52::52:

1 mayısta çalışacak olan sevgili arkadaşlarım birtaneciklerim şükredin ki gidecek bir işiniz var ya benim gibi sürekli evde oturaydınız nolurdu tabiki 1 mayısın bi önemi bile olmazdı bana her gün 1 mayıs misali:27::27::27: çalışmayı çok özledim galiba:53::53::53:
[/COLOR]

oyy yoruldunuzz yaa dinlen bol boll :8::8::8:

hayırlısıyla sen de iş bulursun inşallah sinoşumm :16::16::16:

:9: aaaaa biz dün nişanlıcancıımla loya ya girdik :17: nasıl girdik ikimizde şaşırdık tatil için ve pihjama falan derken bir iki gecelikde baktık kendi beğendi :17::17: :23: ama alamadan çıktık çünküümm evden çağırmışlardı ama tekrar gidip alıcaz sonra hemen evimize götürüp koyacağız kimse görmesin diye :9::38:

nasıl bişey beğendi çok merak ettimmmm :52::52::52::52::52:

pınarrrrrrrr netten baktımm ben o geceliğeeeeeeee:23::23::23::23:
ben de istiyommm çalışcam 1 Mayıstaaaaaaaaaaaaaa:36::36::36::36::36:

hangisine baktın canım sen bikaç model var

benim ki bu

$images.webp

gerçi hepsi güzel bihterinkilerin ama :1:

oyy yoruldunuzz yaa dinlen bol boll :8::8::8:

hayırlısıyla sen de iş bulursun inşallah sinoşumm :16::16::16:

evet kuzum ama kendievin için olunca değiyor inşallah bu mutlulukları en yakın zamanda sende paylaşırsın bizimle:16::16::16::16:

iş de inşallah hayırlısıyla olur kuzum var bi yerlerde ama nerde beni bekliyor bilmiyorum ev de bekledik bekledik istediğimiz gibi oldu her konuda herkese Rabbim hayırlısını versin inşallah diloşummm :16::16::16:

bence kuzeninin yaptığı çok yanlış ya ben de sinir olurdum hem kıyafetini de görmüş laf sokardım ben kesin düğünde de beyaz giyme istersen diye:47::47: hem saç makyaj da cık cık cık yaaa..

dilammmm iyiyim kuzum her yerimden et bölünüyor sadece:52::52::52::52::52:

pınartoşşş wwaaoooww diyorum geceliğinee :16::16::16::16:

hüüümmm eğer ikimiz olsaydık bitiremezdik belki hiç temizlik yapamazdık başbaşa olunca:21::21::21::21::21::21::23::23::23::23::23:

1 mayısta çalışacak olan sevgili arkadaşlarım birtaneciklerim şükredin ki gidecek bir işiniz var ya benim gibi sürekli evde oturaydınız nolurdu tabiki 1 mayısın bi önemi bile olmazdı bana her gün 1 mayıs misali:27::27::27: çalışmayı çok özledim galiba:53::53::53:

vuuuu Sinoşum sizde bizim gibi desene :23::23::23::23::23::23::23:

Fıstık nasılsın bakalım?

Kuzum al al bol bol fazla gecelik göz çıkarmaz:17::17::17::17:

hangisine baktın canım sen bikaç model var

benim ki bu

Eki Görüntüle 698584

gerçi hepsi güzel bihterinkilerin ama :1:

benim dediğim de bu :1::1::1:
$hjhjjy.webp

evet kuzum ama kendievin için olunca değiyor inşallah bu mutlulukları en yakın zamanda sende paylaşırsın bizimle:16::16::16::16:

iş de inşallah hayırlısıyla olur kuzum var bi yerlerde ama nerde beni bekliyor bilmiyorum ev de bekledik bekledik istediğimiz gibi oldu her konuda herkese Rabbim hayırlısını versin inşallah diloşummm :16::16::16:

aminn canımmm :26::26:

Back
X