• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selam kızlar :3::3: bende güzel gelişmeler var
Yaza bi nişan düşünüyoruz veeee arayı fazla açmadan da kışın bile olsa düğün :32::32:
Bi an önce evlenelim de yazı kışı fark etmez :27::27:

Kaç yıllık ilişkiniz var canım. bizimde 4 yıl oldu yeter dedik artık tatlıya bağlansın çok şülür nişan oldu düğünümüz olcak kısmetse :nazar: darısı başına :21::21:

gündaşcanımmm mutlaka tül yaptır benceee uçuş uçuşşş
fon perde de olur yanlara çiçekli çiçekli benimkiler gibi.. miss gibi olur :16:

canım çok az kalmış seninnn zaman zaman böyle hissetmek normal çoğu arkadaşımız aynı senin gibi hissetti son zamanlarda
inş herşey gönlünce olur :16:

beni unuttun :41::22:

oyyy tuğçem de gelmişş, hoşgeldin kuzummmm herşey çok güzelmiş ne güzel :nazar:
alışabildin mi evliliğeee yemek bulaşık temizlikkk :52:

merhaba hoşgeldin :16:
acın taze o yüzden bi daha asla evlenmem vs diyosun ama Allah çok büyük çok daha güzellerimi yaşıyosun :16:
dilerim herşey gönlünce olur :16:

elif harika olmuş bayıldım ben çok da duygulandım ya :14:
tuğçenin fotoyu da sabırsızlıkla bekliyommmm :52:

ewt gündaşım tül olacak kesin artıık:16::16::16:

dilacıım nazar mı oldun bacııım:nazar: geçmiş olsun..

sinemcim ben de kk başlıklarından şöyle bir liste oluşturdum dans şarkıları için son seçimi yapmadım daha

rafet el roman ''ömrümün sahibi''
erkin koray "inan ki senden başka kimse yok içimde"
Seferad:Seni Ne çok sevdiğimi
Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver
seven ne yapmaz

benim hiiiç tadım yok arkadaşlar.. gelinliğin kolları bol olmuş, kollar eklenince görüntü baştan aşağı değişmiş koldaki dantel tenimi kıpkırmızı yaptııı :43::43::43::43: haftasonuna doğru tekrar gidicez tüm değişiklikler konuşulacak beklemedeyiz..
resmi ekliyorum şimdi sizde bakın bakalım ben öndeki drapeyi kaldırtmayı düşünüyorum of of benim tadım kaçınca huzurumun da yüzü düştü yorgunluk üstüne yorgunluk çıkıyo :19:

kuzum ben türkçe düet istiyorum onlarda ya hareketli ya aşk acısı var mı bakalım bildiğiniz:26:

sinemim bence de tül yaptır kuzummmm:34::34:

canımmmm tamam öyle yaptırayım:16:

Allahıma şükürler olsun düğünümde kına gecemde mükemmel geçti Hep derlerya ayy nasıl geçti anlamadık düğünü Tam tersi biz okadar rahattıkki her anını saniye saniye hatırlıyorum :69:
Buarada operasyon tamam kızlar :1: Resimlerde aslında heryerde var ama ben şimdi nasıl yüklicem bilemedim :44:
Burdan foto yükleyemiyorum Telefonum eski model Evde de internetimiz yok nasıl yapabilriiz :26:

tuğçee hoş geldin her şey mükemmel olmuşşşş çok sewindim:16::16::16: gelinliğini göremedim yorum yapamıyorum o yüzden,,acıma sebebi mantardan olabilir mi mantar olmuş olabilir misin acaba:26:

hümmm inşallah olur canım alan var bne başvurmuyorum o yüzden:14:

dilaaaamiikkk:54:
aslııı:54:

topiğin pamukprensesiii davetiyen çook güzelll:16:

kimi yazmadım kiii:26::27:

haticem çok acı çekilecek birşey değil. sadece kasmama ile alakalı. Allah kullarına acı veren şeyleri niye versin. bu zevk :69: ve bütün olma durumu..

geceliğe gelince kısa da al uzun da :23::23:

değişik değişik giyin ama çok pahalıya bence de gerek yok.

benimki beni öldürür :5::5::5::5::5:
benim kide beni öldürür sanırımmm :18::18:
acaba adımı mı değiştirsem
ne yapsam hüm akıl ver bana yazdıklarımızı da silemiyoruz :43::43:
Aynen sorsan şey meraklısı oluyon :52: sormasan zararlı çıkan biz olacağız belkide ters bir hareketle canımız yanacak :31: kitap okusam evde babam kesin görür :27:

aynen yaa denesem hemen yakalnırım sonra adım edepsiz olur vallahiii :52::52:

Aynen sorsan şey meraklısı oluyon :52: sormasan zararlı çıkan biz olacağız belkide ters bir hareketle canımız yanacak :31: kitap okusam evde babam kesin görür :27:
Hande bende okuyamıyorum yakalanırım yanlış anlaşılırım diye.
Yaza bi nişan düşünüyoruz veeee arayı fazla açmadan da kışın bile olsa düğün :32::32:
Hayırlı olsun Kırmızılar topiğindeydin sen değilmi?
İnşallah hemencecik evlenirsin aşkınla:16:
Hayırlı olsun kuzum şimdiden

Hande hoş geldin.

hoşbuldum canımm :16:
:54:
bence hem kısa hem uzun olsun bol bol loya da ucuz :1::1::1::1::1::1::1: miss claireden 85 tl vereceğime loyadan 3 tane alırım diyorum artık bende... loya da dantel gecelik var mıdır ki :44::44::44::44::44:

Hüm bende senin gibi düşünüyorum.
Alerjik bir bünyem var diye hep kaliteliye kaçtım ama madem uzun durmuyor ozaman normal olanlardan alabilirim.
:32::32::32::32: Ay dua edin de olsun bu sene ya inşallah olur :31:
Aksilik çıkmasın daha fazla dayanamıyorum artık :27:
Aslında topikte bir çok kişi seninle aynı durumda:27::27::27:
ewt gündaşım tül olacak kesin artıık:16::16::16:

kimi yazmadım kiii:26::27:

Hayırlısı olsun sinem veeeeeee beni unutmuşsun:9:

haticem çok acı çekilecek birşey değil. sadece kasmama ile alakalı. Allah kullarına acı veren şeyleri niye versin. bu zevk :69: ve bütün olma durumu..

geceliğe gelince kısa da al uzun da :23::23:

değişik değişik giyin ama çok pahalıya bence de gerek yok.
aslim hocam benim :-):-):-)
bu arada bende asım uysal in kitabını aldım :-) evde bulunsun dedim belki lazım olur :-)

Hayırlı olsun kuzum şimdiden

Ben bu konuda acayip tırsıyorum.
Hem çok acı çekeceğiz hemde utanacağız of ya çiğ köfteyi severim ama bu olayı bilemedim.

Sinem benimde nişanlı can burayı bilmiyor hatta evlenince belki nick değişimine gidebilirim.
Evden girdiğimde bari anlarsa ilk yazdıklarımı okumasın beni bir blogda yazışıyorum biliyor:27: veeee çok teşekkürler kuzum ben çok sevdim gelinliğimi darısı başına inşallah

Hande hoş geldin.

Geceliğin uzun mu olması lazım kısa mı biri bunu açıklasın yahu birde 5 dk içinde çıkaracaksak pahalısını almama gerek yok o zaman değilmi:44:

amin canım hepimiz için :16::16:
yemeğe gidiyorum kii öptüm sizlerii :54::54:

Hande bende okuyamıyorum yakalanırım yanlış anlaşılırım diye.

Hayırlı olsun Kırmızılar topiğindeydin sen değilmi?
İnşallah hemencecik evlenirsin aşkınla:16:

Hayırlısı olsun sinem veeeeeee beni unutmuşsun:9:

Evet kırmızılar topiğindeydim :27::27: şşşş çaktırma bize özel orası :27:
Ya evet bi çok kişi aynı durumda da işte bi gün alıcam benimkini götürücem evlendirme dairesine bi yıldırım nikahıyla bitiricem bu işi :27::27:

Son düzenleme:
sedulu :23::23::23::23: bence de evlen artık..

hümmm evlenince eşinle okuyun kitabı :16::16::16: çok faydası oluyor iki kişinin de okumasıyla..

bir de loyada dantelli vardı sanırım :44::44:

tek yorucu taraf her gece her gece istemeleri :33::33: :9::9::9:

Kuzular ben cikiyorum iyi ki izin almışım evraklari da halledecegim bu arada öptüm hepinizi akşam yazarım olanları çok dir.dir etmeyin bensiz :-):-):-):-):-)

hümmm evlenince eşinle okuyun kitabı :16::16::16: çok faydası oluyor iki kişinin de okumasıyla..

Bi evleneyim zaten burada tecrübelerimle ders anlatırım :60:

ben evlendikten sonra nick değişmeyi düşünüyormuş yepyeni birşeyle gelebilirim
Hepimiz aynı düşünüyormuşuz :27:
Evet kırmızılar topiğindeydim :27::27: şşşş çaktırma bize özel orası :27:
Ya evet bi çok kişi aynı durumda da işte bi gün alıcam benimkini götürücem evlendirme dairesine bi yıldırım nikahıyla bitiricem bu işi :27::27:
Sedulu benim bir arkadaşımın ablası gerçekten eşini kaçırıp evlenmişti.

Her gece mi?:53::53::53::53::53:

aynen aynennn :9::9::9:
ben kır düğünü düşünyodum kışın olsun salon olsun fark etmezzzz:35::35::35::35::35:

evettt :34::34::34:
bknz: adı lazım değil baş harfi BEN :86::86::86::86::86::86::86::86:

Back
X