'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

DEsene ben bir tane alırsam eve çamaşırcı dükkanı açacak kadar renk renk model model alırım.
Bir ara saatlerde öyleydim şimdi artık hiç takmıyorum.:31:

hevesimiz geçene kadar :9::9::9:

arkadaşlaaar herkes nereye gittii :15::15::15:

yepyeni bir soru ile karşınızdayım evimiz 2+1 bu yüzden yemek odası alıp almamakta kararsızım..
bir odamıza çalışma masası, spor aletleri falan koymayı düşünüyoruz çalışma ve hobi odası gibi..
yemek odası alırsam odanın bir köşesinde yemek masası olcak bir köşede çalışma masası dağınık gibi olcak ..
konsol da istemiyorum yer tutmasın diye hiçalmayıp ilerde büyük eve geçince takım mı alsam..
.
mutfağa küçük masa odaya büyük yemek masası mı?
mutfağa sağlam camlardan şık açılan bir masa mı
ikisi de mi :27: :1:

canım benim de evim 2+1 ve kira o yüzden sadece yemek masası aldım salonuma çünkü konsol gibi ürünle kendi evime(inş olursa) sığmayabilir o yüzden tercih etmedim,mutfağımada 4 kişilik bi masa aldım çalışma masasına ayriyeten gerek yok bence her yerde işini halledebilirsin :16:

duygucuuumm çok şıkmış gelinliğin etek güpürü haticeyle benziyo sanki çok asil oluyor bu model:nazar:
ayakkabın kuşağın rengi çook farklı çok hoş olmuş maşallah tatlım ben de o ayakkabının narçiçeğini istiyoruuummm :62::62: nerden almıştın ??

canım benim de evim 2+1 ve kira o yüzden sadece yemek masası aldım salonuma çünkü konsol gibi ürünle kendi evime(inş olursa) sığmayabilir o yüzden tercih etmedim,mutfağımada 4 kişilik bi masa aldım çalışma masasına ayriyeten gerek yok bence her yerde işini halledebilirsin :16:

erkeklerin hevesi hiç geçmiyor ama tatlım :23::23::23::23::23:

duygucuuumm çok şıkmış gelinliğin etek güpürü haticeyle benziyo sanki çok asil oluyor bu model:nazar:
ayakkabın kuşağın rengi çook farklı çok hoş olmuş maşallah tatlım ben de o ayakkabının narçiçeğini istiyoruuummm :62::62: nerden almıştın ??

ayy teşekür ederim tatlımmm:16: evet evet alt kısmı aynı gibiydi haticeyle
ben eskişehirliyim burda celal var ordan almıştım görür görmez bayıldım aramadım bile başka bi de pembesi vardı :52:

annem soğan ve patates sepeti almış banaaaaaa canımmmmm annemmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16: listemden bir şey daha silindi:16:

kızlar bi de aklıma gelmişken; ilk market alışverişiniz için liste yaptınız mı,ben listeyle çıkmak istiyorum hazır liste var mı benimle paylaşabileceğiniz:31::31::31:

Hevesimiz geçmez inşallah:26:
bende tamamen öyle ümitt ediyorum :23:
Bana do0ktor söylemişti.
Birde benimkisi mide bulantısıyla birlikte oluyor.
Aşkım tedavimde olacak derken korkumu azaltıyorum olabildiğince:17:
erkeklerin hevesi hiç geçmiyor ama tatlım :23::23::23::23::23:

Gerçekten mi?
Yaşayarak öğreneceğiz.:27::27::27:

dilam bilmiyorum :44::44: daha önce de gitmişsin kesin çözümü olmamış.

kuzum ilacı içtiğim dönem geçiyo, bittikten sonra geri başlıyo anlamadım benn :ssz::ssz:
aman yaaaaa :5::5::5:

bu arada pınartoşş nerdeee :36::36::36:

bide canım çok sıkılıyoo benimmmmmmmmmmmm :43::43::43:
herkese sümüklü mendil atasım varrr :30::30::30:

annem soğan ve patates sepeti almış banaaaaaa canımmmmm annemmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16: listemden bir şey daha silindi:16:

bende çok seviyorum onları çok tatlılarrr :16:
bugün evim.nette bunları aldım. biz minnnoşumla hep iş gezisinde olacağımızdan ötürü işime yarayacak bencee :9:

Eklentiler

• $51-214468-big.webp
    $51-214468-big.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 28
kuzum ilacı içtiğim dönem geçiyo, bittikten sonra geri başlıyo anlamadım benn :ssz::ssz:
aman yaaaaa :5::5::5:

bu arada pınartoşş nerdeee :36::36::36:

bide canım çok sıkılıyoo benimmmmmmmmmmmm :43::43::43:
herkese sümüklü mendil atasım varrr :30::30::30:

nedenn canın sıkılıyooo seninnnnnnn bakimmmm:27:

merabayınn:ssz:

hiç keyfim yok benim gelip sizinkini de bozmak istemedim,ama selam verim dedim:25:

dua edin olur mu bana :26:

merabayınn:ssz:

hiç keyfim yok benim gelip sizinkini de bozmak istemedim,ama selam verim dedim:25:

dua edin olur mu bana :26:

pınarr aşkolsun keyif bozmak olur muu :5::5::5:
dualarımız hep seninle olsun canımm ama paylaşmak istersen biz burdayız :31::31:
belki yardımımız dokunur rahatlarsınn :31::31:

Back
X