• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hımmm biz teknoloji özürlüyüz yani seninkiler dahi olduğuna göre :110::110:

:35::35::35::35::35::35::35:

len ne istiyon sen bugün bendenn ne desem çemkiriyonn :22::22::22::22:
ben kendi adıma anlamam o yüzden bugün boş boş okudum sizii :9::9::9::9:
sen sordun mu seninkilere hemm belki fikirleri vardır amcayla enişteninnn :57::57::57::57::57::57:

len ne istiyon sen bugün bendenn ne desem çemkiriyonn :22::22::22::22:
ben kendi adıma anlamam o yüzden bugün boş boş okudum sizii :9::9::9::9:
sen sordun mu seninkilere hemm belki fikirleri vardır amcayla enişteninnn :57::57::57::57::57::57:

sen bulaştın kıızaaammm :22::22::22::22::22:

şimdi hiiiçççç kaçma yakalarıımmmmm:4::4::4::4::4:

annem bana yağlı kara der hep :60: :60: eline alana bulaşıp kalıyomuşum yıka yıka çıkmıyomuşum bide :27::27::27:

babişin fikri ne kadan pahalı o kadan kaliteli :9::9: nişanlıcanın fikri ne kadan ucuz o kadan iyi :27::27::27::27:

bukettt nereye kaçtın yineeee:5::5::5:

gel yaz buraya olmaz mııı :26: ben takdim edeyim kızlar buketi size kendisi sizden iyi olmasın çok can'dır :29::29::29:

elif ben ve buket bi ara azimle zayıflıyorduk diyet topiğimiz vardı sonra olanlar oldu :30: neyse o kısmı geçeyim :27::27::9::9:

buketçim hukuk öğrencisi istanbulda yaşıyor sevdiceği var ama öğrenci olduğu için yarine kavuşamıyor henüz :31::31:

ben kefilim kendisine eda bulgari eysaih falan değildir uzun zamandır tanırım çünkünüm :60: :60: :60:

inşallah kırmaz beni hergün gelir buralara :29::29::29::29:

nütfenn gel bukettt :16::16::16:

sen bulaştın kıızaaammm :22::22::22::22::22:

şimdi hiiiçççç kaçma yakalarıımmmmm:4::4::4::4::4:

annem bana yağlı kara der hep :60: :60: eline alana bulaşıp kalıyomuşum yıka yıka çıkmıyomuşum bide :27::27::27:

babişin fikri ne kadan pahalı o kadan kaliteli :9::9: nişanlıcanın fikri ne kadan ucuz o kadan iyi :27::27::27::27:

yok bence babişte enişte de yanlış düşünüyoo :20::20::20:
aferin sen bu durumun peşine düşş sen yaparsın bu işi yağlı kara senii :9::9::9::9::9::9:
bak burda tecrübeyle donatılmış insanlar varr :27::27::27:

Hanımlar çok mutluyuuuum :)
Mobilyaları dün hallettik, beyaz esyalar alınmıstı zaten
şimdi perde halı avize aksesuar vs vs seçimleri kaldı :( yetişmeyecek diye korkuyorum
tabi daha davetiye de secilmedi :( poffff

Hanımlar çok mutluyuuuum :)
Mobilyaları dün hallettik, beyaz esyalar alınmıstı zaten
şimdi perde halı avize aksesuar vs vs seçimleri kaldı :( yetişmeyecek diye korkuyorum
tabi daha davetiye de secilmedi :( poffff

En önemlisi bitmiş gerisi kolay davetye de 2 günde çıkıyor canım üzme kendini :10:

yok bence babişte enişte de yanlış düşünüyoo :20::20::20:
aferin sen bu durumun peşine düşş sen yaparsın bu işi yağlı kara senii :9::9::9::9::9::9:
bak burda tecrübeyle donatılmış insanlar varr :27::27::27:

bencede ikisi de yanlış düşünüyo :31::31: o yüzden sebep ben bu işin peşindeyim :27::27::27:

hallediiciimm ben bu işi :15::15::15::15::15:

khümmm albüm nerde :26:

pınartoşşş benim ürünlerimm buzdolabım KGN 57PI32 bulaşık makinem SMS43D08 çamaşır makinem WAQ2036XTR

ne ara indirime girmiş ki yaaaa indirim devam ediyor mu acaba sitesinde yok çünkü aslı:26:

dilammmm çok çalışşş bakimmmm senn:32:

gündaşım müziklerin harika bende giriş müziği olarak titanic düşünüyorum nasıl olur sizce:26:

kaldırdım canım

bukettt nereye kaçtın yineeee:5::5::5:

gel yaz buraya olmaz mııı :26: ben takdim edeyim kızlar buketi size kendisi sizden iyi olmasın çok can'dır :29::29::29:

elif ben ve buket bi ara azimle zayıflıyorduk diyet topiğimiz vardı sonra olanlar oldu :30: neyse o kısmı geçeyim :27::27::9::9:

buketçim hukuk öğrencisi istanbulda yaşıyor sevdiceği var ama öğrenci olduğu için yarine kavuşamıyor henüz :31::31:

ben kefilim kendisine eda bulgari eysaih falan değildir uzun zamandır tanırım çünkünüm :60: :60: :60:

inşallah kırmaz beni hergün gelir buralara :29::29::29::29:

nütfenn gel bukettt :16::16::16:

Ay ben her gün buralardayım okuyorum fakaaat evlenmeyeceğimden ötürü :5: :5: :5: maydanoz olmak istemedim sayfanıza :1: :30:
Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için kalp kalbe karşı şekerimmm :16:
Biliyosun Pınarcım ilk günden beri çok ilgili, düşüncelisin hiç bişeyi unutmazsınnn :))
Bikaç şey anlatim bari gelmişken :1:
Resmiyet işi askıya alınınca ben kariyer hevesine büründüm bu arada
Aman dedim evlenmiyorum ben kariyer yapıciiim :60: :27:
Tabi yine de ihmal etmiyorum kayınvalideciğimi arada konuşuyoruz annemler de konuşuyor. anneler gününde afilli bir çiçek yolladım kalbini fethettim :27:

Şu beyaz eşya inox konusunu sormuşsun fikrimi söyliyim biz 2yıl önce yeni eve geçtik hep yeniledik arçelik in inox larından aldık . çizildi bayaa ve marc ürünleri kullanıp, yumuşak bezle silmemize rağmen. Tabi buna rağmen bana sorsan ben yine de gri alırım çok güzellleeeeerr :61: :61:

evlilik iznimi de yazdırdım imzalattım düğünden sonraki hafta izinliyim 27sinde başlayacağım göreve... bu hafta perşembe cumayı da rapor alacağım inşallah :16::16::16::16:

Şu beyaz eşya inox konusunu sormuşsun fikrimi söyliyim biz 2yıl önce yeni eve geçtik hep yeniledik arçelik in inox larından aldık . çizildi bayaa ve marc ürünleri kullanıp, yumuşak bezle silmemize rağmen. Tabi buna rağmen bana sorsan ben yine de gri alırım çok güzellleeeeerr :61: :61:

merhaba buket :3::3: ben aslı :3: dün de farkettim selam veremedim.. uzaktan izleme ya gel katıl aramıza.

ayrıca evlenip de napcan boşver :37: dermişim. yani kariyer odaklısın şuanda hayırlısı ile evliliğin de nasip olsun:16:

marc bi ara bende kullandım. şimdi sabunlu su ile siliyorum ardından mikrofiber le :31: ama demirdöküm lekelerim gitmiyor:25:

merhaba buket :3::3: ben aslı :3: dün de farkettim selam veremedim.. uzaktan izleme ya gel katıl aramıza.

ayrıca evlenip de napcan boşver :37: dermişim. yani kariyer odaklısın şuanda hayırlısı ile evliliğin de nasip olsun:16:

marc bi ara bende kullandım. şimdi sabunlu su ile siliyorum ardından mikrofiber le :31: ama demirdöküm lekelerim gitmiyor:25:

aslımmmmm aldığım geceliğe baktın mı seksi mi sence:17::17::17::17: bu işlerin uzmanı hocam :3::3::3::3::3::3:

bukeeetttt :3::3::3:
gel gel bende evlenmiyorumm ama buralardayımmm :9::9::9:
seninle diyet topiğinde acıcık konuşmuştuk ama burası çok güzel yaa zayıflama derdi yok flnnn :35::35::35::35:
*
aslıı benimle de tanışş :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Merhaba Aslı :3: Sen de taze evliymişsin ne güzel bir ömür mutlu mutlu sürsün inşallahhh :16:
Şimdi evlenebilcek olsam hemencik evlenirim de işte olmayınca aman dikkatimi başka tarafa yönlendiriyim bari dedim :37:
Şimdilik benim için erken zaten inşallah birgün sizler gibi ben de muradıma ericem :16:

Merhaba diyim o zmn herkese fırsat buldukça yazar eşlik ederim size :1:

sen hem dahi hem yağlı karasınnn :9::9::9::9:

pişman oldun dimiiiii :33::33::35::35::35::35::35:

Ay ben her gün buralardayım okuyorum fakaaat evlenmeyeceğimden ötürü :5: :5: :5: maydanoz olmak istemedim sayfanıza :1: :30:
Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için kalp kalbe karşı şekerimmm :16:
Biliyosun Pınarcım ilk günden beri çok ilgili, düşüncelisin hiç bişeyi unutmazsınnn :))
Bikaç şey anlatim bari gelmişken :1:
Resmiyet işi askıya alınınca ben kariyer hevesine büründüm bu arada
Aman dedim evlenmiyorum ben kariyer yapıciiim :60: :27:
Tabi yine de ihmal etmiyorum kayınvalideciğimi arada konuşuyoruz annemler de konuşuyor. anneler gününde afilli bir çiçek yolladım kalbini fethettim :27:

buketimuuuuu:16::16::16: geldin dimekkk:29::29::29:

maydonoz olmak da ne demek yaa:19: burda bu yıl evlenmeyeceklerde var tarihi belli olmayanlar da (:35::35::35::35:)

yani düğünün bu sene olmayacak diye yazamazsın diye bişi yok kiii :31::31:

kariyer yapacaksın da nolicik yaaaa :30: hepimiz evde oturup tv izleme meraklısıyız ev hanımı olmak için can atmaktayız :9::9::9:

sonra gelirsin 35 ne bi başına görürsün dünya kaç bucak bi an evvel gözün görüyoken kulağın duyuyoken kur yuvanıı :60: :60: :60:

beyaz eşyalarım da beyaz olacak gerçekten ya istemiyorum çiziyen uğraştıran eşyalar :50::50:

Back
X