ay gerçekten çok duygulu ben yaşadığım halde bende duygulandım..Niill çeyiz çıkarken ağladıysan gelin çıkarken nolcakk:26::26:
Dora bende seni merak ettim topiğe girdim bişe yazdımı acaba die sabah, canım adamın derdi belli sizin imkanlarınız çok onlarınki daha az eziliyor, bizdede benzer durum oldu, sen yüksek şeyler istemiyosun biliyorum ama onlar böle düşünmüyo işte, karşılamayız rezil oluruz gibi düşünüyo.Nişanı anlatmıitın gözleri korkmuş sanırım biraz:26::26: Umarım hayırlısı olur cnm sıkm canını vardır bi hayır![]()
Ayy valla bilmiyorum kuzum ya, çok zor olacak orası kesin
Dila'cım çok geçmiş olsun, dinlenmeye bak bu grip maalesef dinlenmeden geçmiyor.İlaç falan fayda etmiyor.Acil şifalarrr
Kızlar bu arada, aslında ben pek gelenekçi değilim. Yani örneğin ne nişanda ne sözde öyle bohçadır şudur budur yapmadık.İstemedim.Ama bazı adetler var ki, çok hoşuma gidiyor ve yapmak istiyorum. Mesela gelin hamamı, 14 Aralık akşamı Allah izin verirse gelin hamamı yapacağım.Hediyeliklerim bile hazır.Bir de, kına gecesi tavuk alma ve tatlı alma yapmak istiyorum.