Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarımmmmmmmmmm
canım barısırsın insallah sevenler ayrılmasın msj atmasına sevindim seviyo demekkii
bende birazdan tasınıyorum baska sehre insallah hersey güzel olur nil resimlerini merakla bekliyorum bide gizin gelinliğini
hepimiz mutlu olalım insallah amin
ben biliyorum bursada ikamet ettiğim için çok gördüm komşularımızın fln olmuştu bir kaç kezde katıldım eğlenceli bişi ama çok geç saatlere kadar uzattıklarında ben rahatsz oluyorum o gürültü şamatadan
bu arada ERZ< canım eşinin sana faceden sevdiğini yazmış olmasına çok sevindim. İnan ki öle sevindim ki gün içinde aklıma geldiğinizde çok dua ediyorum sizin için inşAllah tamamen hatalarınızın farkına varıp sevginize verdiğiniz emeklere yazık etmeden tekrar sevgi saygı dolu bir hareketle yuvanızı kurmaktn vazgeçmezsiniz. Kardeşin içinde Allah kolaylık versin sağlıkla alsın bebişini kucağınadarısı sana inşAllah
![]()
Huhuuuuuu kimse var mıııı :)))
Günaydın Berfişşşş![]()
NilAyşenur
Günaydınnn
Berfişkoo aynı valla sabah kalk işe gelSen nasılsın
günaydınlar güzeller herkese kocaman merhabalar![]()
günaydınn kızlarrr
*
gülintoşş hoşgeldinnn![]()
günaydın kuzum nasıl oldun![]()
gülinde konum oyunca gibi oldu
görüntü var ses yok
yasam mücadelesi kuzum yaşamaya devamsen nasılsın
merhaba mackaya bende gelebilirmiyim
günaydın kuzum nasıl oldun![]()
gülinde konum oyunca gibi oldu
görüntü var ses yok
yasam mücadelesi kuzum yaşamaya devamsen nasılsın
merhaba mackaya bende gelebilirmiyim![]()
günaydınn berfomm
daha iyiyim adamakıllı ilaca başladım da kendimi toparladımm
artık müşteriler erkek sanmicak benii sesim düzeldii![]()
günaydınn berfomm
daha iyiyim adamakıllı ilaca başladım da kendimi toparladımm
artık müşteriler erkek sanmicak benii sesim düzeldii![]()
gelll yavrucağım gel yaza gidelim o ses türkiyede dün çok güzel söylediler duygulandım sabah beri dinliyorum ahhh insan toprağını yerini yuırdunu öyle çok görmese bile özlüyormuş
güline takılman on numara olmuş o gülin var ya o gülin acaip özleniyor
Aynen bebetoo, şükür bu günümüze ama yine de..
Ayrıcaa bende gelmek istiyorum MaçkayaSabah geldiğim minibüsçü koyu bir Trabzonluydu ve bütün yol dinledik türkülerini, bide Giz yazınca dilimden düişüremez oldum
Diloşş günaydın, geçmiş olsun kuzumm![]()