• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşbulduk canım. :16:
İyiyim canım sen nasılsın?
Çok teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için. :16:
Sen de samimi, sıcakkanlı bir insansın canım. :29:

teşekkür ederimm canımm :16::16::16::29::29:
ben de çalışmak ve çalışmamak arasında karışık duygular içindeyimm :9::9::9:

teşekkür ederimm canımm :16::16::16::29::29:
ben de çalışmak ve çalışmamak arasında karışık duygular içindeyimm :9::9::9:

Ne iş yapmayı düşünüyorsun canım?
Evlilik hazırlıkları varken yeni bir işe girmen ve başlaman zor olur.
Ayrıca yeni iş olduğu için hemen izin vermiyebilirler balayı ve evlilik için de.
Belki de evlendikten sonra duruma göre düşünmelisin bu konuyu canım.

Hoşbulduk canım. :16:
İyiyim canım sen nasılsın?
Çok teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için. :16:
Sen de samimi, sıcakkanlı bir insansın canım. :29:

tuğçe bnde dilaya katılıyorum. bana çok sıcak kanlı geliyosun:16::16:

aslı maşALLAH nasıl okdar kitap okuyosun. sen çalışmıyodun dımı. kitap almaya nasıl yetişiyosun bide bunun maddi boyutu var.
bugun diyorumki kitap hediye alınır:9::9:

tuğçe bnde dilaya katılıyorum. bana çok sıcak kanlı geliyosun:16::16:

aslı maşALLAH nasıl okdar kitap okuyosun. sen çalışmıyodun dımı. kitap almaya nasıl yetişiyosun bide bunun maddi boyutu var.
bugun diyorumki kitap hediye alınır:9::9:

Teşekkür ederim canım. :16::16:
Sen de öylesin. :34:

selamlarrr:3:
ben de 2014 gelini olucam , listeye baktımda hiç benim kadar uzak düğün zamanı olan yok , eylülde olucak benim düğünüm de inşallah :16:
tubikimle konuştuk da ben de gelmek istedim kiii,
eyeliner ben finanscıyım :3:
taze nişanlıyım:16::16:

ben de 2014 gelini olucam , listeye baktımda hiç benim kadar uzak düğün zamanı olan yok , eylülde olucak benim düğünüm de inşallah :16:

Hoş geldin canım. :3:
Çok ta bir zaman yok düğününe.
Ne zaman nişanlandın?

ayçammmm hoşgeldin ama çokta özledim tubikinle konuştun demek yahu zincirlememi geliyorsunuz gel işte gelebilirmiyim ne demek çokçana özlendin yaaaa :16::16::16:

Hoşgeldin kuzumm :16:

İyi ki de geldinn, hem benim kadar uzun kimse yok diye düşünme ben varım daha tarihim bile yok
:1:

tuğcecan ekimde attık adımımızı canım :17: eylülü bekliyorum şimdide bakalım, inşallah çabucak gelir o günler dee:16:

giziiimmm iyi yaptım dimiii eve konuştuk tubikimle koştum geldim ben de, hazırlıklarınıza yetişiyim diyorum:1:

tubiim inşallah aynı zamanlarda evleniriz kuzucum , öyle bir his var içimde:16::16:

tuğcecan ekimde attık adımımızı canım :17: eylülü bekliyorum şimdide bakalım, inşallah çabucak gelir o günler dee:16:

giziiimmm iyi yaptım dimiii eve konuştuk tubikimle koştum geldim ben de, hazırlıklarınıza yetişiyim diyorum:1:

tubiim inşallah aynı zamanlarda evleniriz kuzucum , öyle bir his var içimde:16::16:

canım çok sevindim inşallah tubikimle aynı zamanda gidersiniz çok güzel olacak herşeyin artık burada ol emi

Ayy Ayçaamm inşallah, ne güzel olur beraber hazırlıklarımızı tamamlarızz :103::103:

Sen nişanda neler yapmıştııınn anlatmadın sanırımm anlatsanaaa :52:

gizcimmm burdayım ki artık hepppp:16:

tubim ya anlatmadım dimi ama çok çok güzel geçti çok içime sindi.
çok bereketli oldu , evde yaptım 50 kişiye yakındık . yüzükler takıldı sonra dans ettik bir şarkıda sonrasında oynadık ama salon pist gibiydi biliyomusun , herkes oynadı kurtlarını döktü, pastamızı kestik ikramlar yapıldı, sonrasında da horon oynadık erkek tarafı karadenizli olunca:1: bir ara avizeler sallanıyodu :1::1:
çok içime sindi iyiki evde yapmışım diyorum bi ara tereddüt yaşadım sığarmıyız diye ama iyi ki de evde olmuş çok samimi oldu:16:

gizcimmm burdayım ki artık hepppp:16:

tubim ya anlatmadım dimi ama çok çok güzel geçti çok içime sindi.
çok bereketli oldu , evde yaptım 50 kişiye yakındık . yüzükler takıldı sonra dans ettik bir şarkıda sonrasında oynadık ama salon pist gibiydi biliyomusun , herkes oynadı kurtlarını döktü, pastamızı kestik ikramlar yapıldı, sonrasında da horon oynadık erkek tarafı karadenizli olunca:1: bir ara avizeler sallanıyodu :1::1:
çok içime sindi iyiki evde yapmışım diyorum bi ara tereddüt yaşadım sığarmıyız diye ama iyi ki de evde olmuş çok samimi oldu:16:

Tam da evdenasıl olur acaba diye düşünürken yazdıkların ilaç gibi geldi Ayçam :16:

Çok sevindim içine sinmesine, herşeyiniz böyle sorunsuz, güzel geçer inşallah :16:

Hediye olarak ne yaptın peki kuzumm

Tam da evdenasıl olur acaba diye düşünürken yazdıkların ilaç gibi geldi Ayçam :16:

Çok sevindim içine sinmesine, herşeyiniz böyle sorunsuz, güzel geçer inşallah :16:

Hediye olarak ne yaptın peki kuzumm

magnet düşünüyordum ama vazgeçtim canım.. magnet veya lavanta kesesi hoşuma gidiyor.
kurabiye yaptırdım 2 çeşit toplamda 50 adet herkese çok rahat yetti hatta kendime de ayırdım evime koyucam:16:
evde gayet güzel oluyor canım. erkek tarafı salona çok rahat sığdı zaten bizimkilerde sığdı zaten çoğu mutfakta hazırlık yapıyordu:1:

teşekkür ederim canım herşey böyle su gibi geçer inşallah:16:

Back
X