• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

magnet düşünüyordum ama vazgeçtim canım.. magnet veya lavanta kesesi hoşuma gidiyor.
kurabiye yaptırdım 2 çeşit toplamda 50 adet herkese çok rahat yetti hatta kendime de ayırdım evime koyucam:16:
evde gayet güzel oluyor canım. erkek tarafı salona çok rahat sığdı zaten bizimkilerde sığdı zaten çoğu mutfakta hazırlık yapıyordu:1:

teşekkür ederim canım herşey böyle su gibi geçer inşallah:16:

allah içine sindirsin canım benim bende evde yaptım biliyorsun iyikide kurabiye dağıtmışsın çok güzel oluyor şu an nişanlansam yine kurabiye ve kavanoz dağıtırdım çok sevmiştim onları

magnet düşünüyordum ama vazgeçtim canım.. magnet veya lavanta kesesi hoşuma gidiyor.
kurabiye yaptırdım 2 çeşit toplamda 50 adet herkese çok rahat yetti hatta kendime de ayırdım evime koyucam:16:
evde gayet güzel oluyor canım. erkek tarafı salona çok rahat sığdı zaten bizimkilerde sığdı zaten çoğu mutfakta hazırlık yapıyordu:1:

teşekkür ederim canım herşey böyle su gibi geçer inşallah:16:

Bende kurabiş yapayım o zaman :16: Bide Gizinki gibi kavanoz yaptırabiliriimm
Kimsecikler kalmamış :26:

Ben burdayım kiiii :33::33:

allah içine sindirsin canım benim bende evde yaptım biliyorsun iyikide kurabiye dağıtmışsın çok güzel oluyor şu an nişanlansam yine kurabiye ve kavanoz dağıtırdım çok sevmiştim onları

Gizotum senin fikirlerini düşüncelerini dikkate alıyorum bebeğim :1: Fikirlerini paylaş benimle dee :27:

Bende kurabiş yapayım o zaman :16: Bide Gizinki gibi kavanoz yaptırabiliriimm

Ben burdayım kiiii :33::33:

Gizotum senin fikirlerini düşüncelerini dikkate alıyorum bebeğim :1: Fikirlerini paylaş benimle dee :27:

yaptırma yappp yapppp kavanoz iç.in sticker için siteler var hemen sipariş verir herşeyi temin edersin ki kavanoz çok kolay 1 ay önce alıp yata yata yattığım yerden yaptım :1::1::1::1::1::1:her haftasonu 25 tane yapıyordum :1::1::1: kurdele yapmayı beceremiceğmi bilerek silikon tabanca aldım kurdele yapıştırdım bide ortasına inci misss gibi oldu vallla

hattta sen hiç kavanozu tüle sarma direk kurdale yap öyle daha güzel oluyor vallla

yaptırma yappp yapppp kavanoz iç.in sticker için siteler var hemen sipariş verir herşeyi temin edersin ki kavanoz çok kolay 1 ay önce alıp yata yata yattığım yerden yaptım :1::1::1::1::1::1:her haftasonu 25 tane yapıyordum :1::1::1: kurdele yapmayı beceremiceğmi bilerek silikon tabanca aldım kurdele yapıştırdım bide ortasına inci misss gibi oldu vallla

hattta sen hiç kavanozu tüle sarma direk kurdale yap öyle daha güzel oluyor vallla

Ay yaptırayım demişim yapayım tabikideee, çünkü ben herşeyimi kendim yapmak istiyorummmm

Şimdiden yapmaya başlıcam valla ben sonra sıkışmamak için. Keşke Kpss'ye daha önce haırlansaydım rahat rahat yapardım herşeyimi
:31:

oyy şube dışındaydım anca geldimm :10::10::10:

Ne iş yapmayı düşünüyorsun canım?
Evlilik hazırlıkları varken yeni bir işe girmen ve başlaman zor olur.
Ayrıca yeni iş olduğu için hemen izin vermiyebilirler balayı ve evlilik için de.
Belki de evlendikten sonra duruma göre düşünmelisin bu konuyu canım.

tuğçecim ben çalışıyorumm zatenn :9::9:
elimde olan işleri yapıp yapmamak arasında kararsızdımm :27:

selamlarrr:3:
ben de 2014 gelini olucam , listeye baktımda hiç benim kadar uzak düğün zamanı olan yok , eylülde olucak benim düğünüm de inşallah :16:
tubikimle konuştuk da ben de gelmek istedim kiii,
eyeliner ben finanscıyım :3:
taze nişanlıyım:16::16:

selam eyelinerr hoşgeldinn:3::3::3:
ben de finanstayımmm :37::37::37:

oyy şube dışındaydım anca geldimm :10::10::10:

tuğçecim ben çalışıyorumm zatenn :9::9:
elimde olan işleri yapıp yapmamak arasında kararsızdımm :27:

selam eyelinerr hoşgeldinn:3::3::3:
ben de finanstayımmm :37::37::37:

hoşbuldummm:16:
meslektaşız desene , ben sektörle ilişkimi kesebilirim heran ama bakalım:27::27:

tubimm kurabiye yaptır mutlaka , herkesin çok hoşuna gitmişti çok beğenmişti, özenildiğini düşündüler:16: kavanozda şeker de çok şık oluyo gizinki gibi onu da kendi ellerinle yaparsın kuzum sen:16:

hoşbuldummm:16:
meslektaşız desene , ben sektörle ilişkimi kesebilirim heran ama bakalım:27::27:

tubimm kurabiye yaptır mutlaka , herkesin çok hoşuna gitmişti çok beğenmişti, özenildiğini düşündüler:16: kavanozda şeker de çok şık oluyo gizinki gibi onu da kendi ellerinle yaparsın kuzum sen:16:

Canım bakalım kafamdakileri bi toparlayayım sizinle paylaşırım hemmen zatenn :16:

Bugünde bitti şükür, herkese iyi akşamlar kuzular öpüldünüz kocamann :54:

Ay yaptırayım demişim yapayım tabikideee, çünkü ben herşeyimi kendim yapmak istiyorummmm

Şimdiden yapmaya başlıcam valla ben sonra sıkışmamak için. Keşke Kpss'ye daha önce haırlansaydım rahat rahat yapardım herşeyimi
:31:

kimsecikler kalmamış ama ben yazıyım yinede, bu konuyla bende ilgileniyorum iyi ki konusu geçmiş:32: Giz sen kavanozlarının fotisini paylaşmış mıydın acıbağ ben görmedim :17: paylaşırsan bize de örnek olabilir bence:29:

bir de netten şuan araştırdım minik kavanozların fiyatı 1lira 0,85kuruş falan. ben evimin yakınında bir milyoncu gibi bi yerde merakımdan sormuştum 0,50kuruş demişti, şimdiden alıp saklasam mı:27: gerçi aman aman bi fark yok :27::27:

Son düzenleme:
kimsecikler kalmamış ama ben yazıyım yinede, bu konuyla bende ilgileniyorum iyi ki konusu geçmiş:32: Giz sen kavanozlarının fotisini paylaşmış mıydın acıbağ ben görmedim :17: paylaşırsan bize de örnek olabilir bence:29:

bir de netten şuan araştırdım minik kavanozların fiyatı 1lira 0,85kuruş falan. ben evimin yakınında bir milyoncu gibi bi yerde merakımdan sormuştum 0,50kuruş demişti, şimdiden alıp saklasam mı:27: gerçi aman aman bi fark yok :27::27:

canım ben nişan için topik açmıştım açtığım konulardan bakarsan detaylı anlattmıştım orda ama ben kavanozları akgünzüccaciye sitesinden aldım 100 adete 30 tl vermiştim kendim yapmak istiyordum öyle aldım ben netten canım

sormak istediğin herşeyi sor canım

Günaydınnnnn kuzularrrr

Bu sabah direk size yazmak istedim çünkü çok canım sıkkın...Yeni iş yerimde çıkıcak olan kız yani yerine girdiğim çalışacağım kız şuan bana burda kullanılan muhasebe programını öğretiyor daha sonra da çıkıcak ama o kadar dengesiz ki sinirlerimi alt üst etti sonunda dün tartıştık zaten bugün çok isteksiz geldim işe :(

Konuya direk girmişim ya halinizi hatrinizi bile sormamisim kusura bakmayın kızlar hızlı düşünüp cümleleri kafam da toparlayip hızlı yazmaya calisiyorum :(

2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

nlyvz : 19 Aralık 2013 Kına :64: :58:
:123: 21 Aralık 2013 Düğün .........................16... :123:

BizimdeBebisimizOlsun : 1 Şubat 2014 Kına :64: :58:
:123: 2 Şubat 2014 Düğün ...........................59.... :123:

erz24 : 1 Mart 2014 Kına :64: :58:
:123: 2 Mart 2014 Düğün ............................87.... :123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına :64: :58:
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................142.... :123:

pambukprenses :
9 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 10 Mayıs 2014 Düğün .........................156.... :123:

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün .........................157.... :123:

nes_li : 16 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 17 Mayıs 2014 Düğün .........................163.... :123:

almor : 15 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................164.... :123:

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................164.... :123:

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................170.... :123:

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına :64: :58:
:123: 7
Haziran 2014 Düğün ........................184.... :123:

gulibik : 7 Haziran 2014 Kına :64: :58:
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................185​.... :123:

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına :64: :58:
:123: 15 Haziran 2014 Düğün .......................192​.... :123:

Günaydııın kuzular :16:

Güliin tatlım sıkma canını çekip gidicek zaten şurda ne kadar zamani kaldı ki. Öğrenemediğini düşündüğün anda amirlerine söyle bana öğretmiyor diye :47:

Günaydın bebiklerr :16:

Günaydınnnnn kuzularrrr

Bu sabah direk size yazmak istedim çünkü çok canım sıkkın...Yeni iş yerimde çıkıcak olan kız yani yerine girdiğim çalışacağım kız şuan bana burda kullanılan muhasebe programını öğretiyor daha sonra da çıkıcak ama o kadar dengesiz ki sinirlerimi alt üst etti sonunda dün tartıştık zaten bugün çok isteksiz geldim işe :(

Gülinim Zehroşa katılıyorum sakın sıkma sen canını, gidicek zaten. O dengesiz yüzünden de işinden soğumaa :16:

Back
X