umarımm berfoo :26::26:
annemler beni kv de hizmet halinde görünce ' aynı performansı evde de bekliyoruz ' dediler
tabi millet koptuu![]()
anladığım kadarı ile senin ailende benimki gibi sıcak sudan soğuk suya koymuyorlar herhalde
bide kendi sülallem çok çay içiyo en başta annem dayım çok içiyo kayınvalidem görümcem felan hiç içömiyoo baktım sadece bizimkilere hizmet ediyorum artık dayıma dedim bu yediğin şeylerin yararını bekleme 7 bardak çay içtin demir emilimi azaldı dayıcım dedim koptuk öyle güldük ki
babandan ne güzel bahsediyosun![]()
öyle olur zaten. insanın nazı annesine babasına geçiyor![]()
bize de çok misafir gelir akraba vs. bende o zaman aynen o modundayım. ayy çayı bitmiş tazeliyeyim modundayım
ben daha fazla argo bekliyodum. nişanlınla gitme. şahsen ben onları nişanlımla yanında duymak istemezdim
![]()
ahhh ahhh 25 yıldır tükenmeyen nazzz bu berfo artık ipleri elime aldım hizmetçi ruhumla baş başayım diyorum anneme
kuzu bize çok misafir gelir özellikle ayzın ev hergün dolu sabah ayrı akşam ayrı öğlen ayrıdır o yüzden hepsi annemin arkadaşı akrabası en olmadı mezarlığa yakınız yoldan geçen mezarlığa giden insanlara bile annem el atar aaaa gelin spluklanının diye tabi tanıdıklar yaaaaa bizim ev tepede diye çay kahve su herşeyi yaparız bahçede hayra geçiyormuş annnem mesela ben yorgun oluyorum ama annem sevaptır gözüyle bakıyor iki kelamıda çok sever
ben ise ayyy misafirmi ben odamdayım perdemide çekicem beni sorana yok de çekemicem hiç iş güç çok yorgunum bitap düştüm odamdayım der miskin miskin takılırdım