Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzular salon koltuklarım mavi olucak kısmetse.. Perdeyide koyu kahve düşünüyorum sizce nasıl olur :26:
Mavi kahve uyumunu bende seviyorum zehroş
Bizimde koltuklarımız kahveli bende perdeleri kahve ve renk gelsin diye içinde mavi geçen bişy düşünmüştüm cnm.
Ama çk koyu kahve yapmanı tavsiye etmem karanlık bir ortam olmasın![]()
tatlım koyu kahve bana da çok karartçak gibi geliyor :26:
Salon büyük ama güvenemiyorum.. İttiriyor sanki o renk beni :26:
* ay listede kendimi aradım bulamadım.. diloş beni sildinmi dicektim ki taaam yukarılardaymışım meğersee
önümde 5 kişi var sadeceee![]()
sağol canım teşekkürler çok zamanınız varsa hemen karar verme derim daha sonradan mobilyalar için sıkıntıya düşme beğenmeme gibi olanak var her geçn gün yeni yeni şeyler çıkıyor şimdiden almak yerine birikim yaparsanız daha iyi olacak bence![]()
alıcaz derken yaptırmıyıcaz kusum odemesını yapıcaz mobılyacımıza zaten ne gotursek yapıo ımalatcı bız odeme yapıcaz kesınlesınce yap dıcez oda ole dedı sız bana yatırın odemeyı dedı ıstedıgınızde ben 15 gunde getıstırırım dedı
hee şimdi anladım canım öle olur son zamnlarında kararını verirsin halletmissin olur böylelikle
öle düşünmee canım devamı gelir o listenin yavaş yavaş![]()
ayy vallahi ben de fana yorgunumm yaaa
bi biteydii şu günn
saoll canımcımm
oyy benim koltuklarım kremm umarım öyle elimde bezle gezmemm :18::18::18::18:
*
ayy amin bence de bi an önce kavuşalım artık yuvamıza, aşkımızaa![]()
günaydınn kızlarrr
maşallah maşallah listemiz iyice bereketlendiii![]()
Günaydın.
Haftayı ortaladık valla.Şubatta geçiyor
* ay listede kendimi aradım bulamadım.. diloş beni sildinmi dicektim ki taaam yukarılardaymışım meğersee
önümde 5 kişi var sadeceee![]()
bereketlenmıs kusum ama sene kapanısını ben yapıcam burda bır kımsecıkler olmasın valla kuserım hepınız evlenıp yok olmayın he :2:
ayşenur düşündüğün perdeler çok hoşmuş hele o kurdaleli pek afillii![]()