Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sormaa yaaaa
zaten alcaklar bunlar ben en iyisi fiyata bindirme yapim diyolarr
mahinev evet iyi duruyo ama burdan da araştırcam biraz
umarım daha uyguna bulurumdaa üzerime deneyerek almış olurum hemm![]()
Göz açıp kapayana kadar geçer bu günler, 3 aydan sonrasını insan anlamıyor zaten. Yoğunluk arttıkça sende anlamıyorsun nasıl geçtiğini. Hadi bakalım full devam![]()
Nilim biz nişanlımla hemen herşeyimizi kendimiz yapıyoruz. Üzerimizdeki yük bende bir hayli strese neden olduDünden beri heyecandan çok gözyaşına hapsettim kendimi
![]()
dilacıımmm erken de evlenebilirim canım no problem
havanın gidişatı gerçekten hiç iyi değil, yazın kuraklık çekeceğiz, yağmur yağmalı bir an önce, her mevsim zamanında güzel..![]()
bakınalım da buluruz inşallah kuzucum sen sıkma canını emii?![]()
Oooo yapma ama böyle, en güzel günlerini böyle gözyaşına boğma. Herşey zamanla hallolur inan bana, hele ki para ile olacak şeyler bir şekilde yolunu bulur. Önemli olan beraber yan yana huzurlu ve mutlu şekilde sıkıntılara göğüs germek.
Bir de bu stresin acısını nişanlından çıkartma, erkekler bizlere göre daha yüzeysel yaşıyorlar hayatı. Bu stresli zamanlarda kırmayın birbirinizi. Bazen kadınların daha güçlü olması gerekiyor. Ben düğün zamanı eşime "biz beraberken bizi hiç birşey yıkmaz, sallanırız ama yıkılmayız yeter ki sağlığımız huzurumuz yerinde olsun" derdim. Güçlü olmak ve güçlü görünmek gerekiyor. Sende eyvah eyvah moduna girip stres yaparsan olmaz.
Geçecek hepsi geçecek, önemli olan sağlık ve huzur.
kızlar bu arada 3 ayrı yere kaftanla ilgili mail attım
sizle de paylaşayım fikriniz olsun;
dikiş evi die bi yer 350 kira
250 teminat parası istiyo geri gönderince iade edecekmiş bu tutarı
*mahinev 300 istedi kargosu, kuru temizlemesi içinde
teminat istemiyo bu
*
butik tasarımgünay die birine sordum
500 kira 1500 satınalma dedii
hala şoklardayımm![]()
Ben o arastirmayi yaptigim icin sana direk bir isim verdim kuzum sen daha uygun yer bulursan soyle ama acele et
yaa aslında meryemcim üzerimde nasıl durcağını bilmediğim iin bu kadar kararsızım
hiç denemedn riske atmış olcam resmenn
belki düşündüğüm renk üstümde çok çiğ durcak bilmiyorum kii![]()
Dogru da fatihe baktim hep hurrem modeli simli kirmizili modeller hoslanmadim pek kiraligi yok satisi 1000lira internete baktim sahibindene 500 o modeller simdi bu benim begendigim modelleride satmiyorlar kotu tarafi bu kina organizasyoncularinda var benim iki tane tanidigim onlari tutmustu boylari standart canim salvarlar lastikli kisiye ozel bire bire uste dikim yapmiyorlar biraz riskli ama ne yapiyim en uygun fiyati bu sen benim istedigim modeli gordun bulursan bana haber ver yoksa bugun yarin kaporayi yollamak zorundayim baskasi talip olursa diye
Ona yansıtmamaya çalışıyorum zaten Nilim. Ama ufacık birşeyde ağlamaya başlayınca bana yansıtmayıp kendi başına yaşıyorsun, benimle paylaşmıyorsun diye üzülüyor bu kez![]()
Evin bir yerleşsin, şöyle bir bak evine eşyalarına ooo hepsini unutacaksın bak gör. Hele o düğün günü kuaföre giderken insan kendisini İngiltere kraliçesi gibi hissediyor![]()
Dilaa fiyat aldığın yerlerden birtek dikiş evini biliyorum
kadın çok içten birisiymiş
benim arkadaşım kendi ve arkadaşları için ordan kiraladı
ama o bursada yaşıyordu
bence kesinlikle değer
kiralanan kaftanların çoğunun dikişleri falan kötü olur
yakından bakınca görürsün söküğü falan
oranınkisi yenii gibiydi
hava çok güzeelllll.. bahar havası gibi ya..
çıkıp gezesim varrrr![]()
benim deeee
hele burdaki havayı bi görsen - adanadayım - yazdan hiç bi farkı yokk
pencereler açık şubedee![]()
benim deeee
hele burdaki havayı bi görsen - adanadayım - yazdan hiç bi farkı yokk
pencereler açık şubedee![]()
tahmin edebiliyorum hakkaten zordur yabizde açtık camları valla
çıkıp denizin karşısında çay içmek istiyorummmmmm![]()