- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 103
- 34
- Konu Sahibi kokulucilek123
-
Canim resim yuklesem bi tahminde bulunurmusun:)))Nub teorisine gore kiz gözüküyor ama bilemem tabi yanlış da anlamış olabilirim nub teorisini bir yerden okumuştum okuduğuma gore kız canım.
Canim resim yuklesem bi tahminde bulunurmusun:)))
Canim sende bakarmisin resim yukledimİçimden kız geçti nedense :) sağlıklı olsun inşallah
Eki Görüntüle 1804932 Canim burda 11+2 simdi 13+4 galiba tam emin degilim suan kac daha buyuk olabilir ama resimde 11+2
Ayyy canım agzın bal yesin insallah bikac kisi daha erkege benzetti beni umutlandirdin Allah razi olsunn cok istiyorumm iki kizim var bu erkek olursa saglikli hayirlica insallahh cok sevinirimErkek gibi canim :) erkeğe benzettim ama tabii doktor daha iyi bilir :)
Canimm bide neresine bakip tahmin ettin bacak arasinda karninin altindaki mi yoksa dahan assagidakine mi baktin ben bakiyorum pek cozemedimErkek gibi canim :) erkeğe benzettim ama tabii doktor daha iyi bilir :)
Ayyy canım agzın bal yesin insallah bikac kisi daha erkege benzetti beni umutlandirdin Allah razi olsunn cok istiyorumm iki kizim var bu erkek olursa saglikli hayirlica insallahh cok sevinirim
Canimm bide neresine bakip tahmin ettin bacak arasinda karninin altindaki mi yoksa dahan assagidakine mi baktin ben bakiyorum pek cozemedim
Aminn canim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim ilk bebek mi canimSağlıklı olsun gerisi önemli değil ama canım tabi her evladın farklı tadı vardır allah herkese her iki evlattan da tattirsin. Benim de kızım olacak inşallah. Allah çocuklarımızı bize bağışlasın insalah.
Nub teorisine gore kiz gözüküyor ama bilemem tabi yanlış da anlamış olabilirim nub teorisini bir yerden okumuştum okuduğuma gore kız canım.
Kizlar bu bebege yorum yaparmisiniz?İçimden kız geçti nedense :) sağlıklı olsun inşallah
Senin bebegin mi cnmKizlar bu bebege yorum yaparmisiniz?
Yok canim arkadasiminSenin bebegin mi cnm
Erkek gibi mi sankiKizlar bu bebege yorum yaparmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?