- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi kokulucilek123
-
Seninki ne canim bellimi nub tahmini dogru ciktimi cok soru sordumda cok merak ediyorum yaa:)))Yok canim arkadasimin
Belli olunca yazarim:) ilk sayfada ki tahminlerin tutmus bu yuzden sorayim dedim:) benim bebisede bakarmisin canimErkek gibi mi sanki
Nub tutma olasiligi yüksek benim daha belli degil yurtdışında gec söylüyorlar malesef :) 20.haftadan önce soylemez doktorumSeninki ne canim bellimi nub tahmini dogru ciktimi cok soru sordumda cok merak ediyorum yaa:)))
Hmm anladim cnm seninkinin hic cikintisi yok kız gibi demi :))))Nub tutma olasiligi yüksek benim daha belli degil yurtdışında gec söylüyorlar malesef :) 20.haftadan önce soylemez doktorum
Canim at fotosunu nub grubu var anlayan arkadaslarim var sorarimCanimm hayrina bide bana bak yaa
Erkek gibi canım hayırlısı olsunEki Görüntüle 1804932 Canim burda 11+2 simdi 13+4 galiba tam emin degilim suan kac daha buyuk olabilir ama resimde 11+2
Bilmiyorum canim nub grubunda erkek dediler ama anlamiyorum ben:)Hmm anladim cnm seninkinin hic cikintisi yok kız gibi demi :))))
Agzin bal yesin baciimm ball insallah hayirlisiyla saglikli olsunda tabi :)) tskederim goren erkek diyo insallah oyledirrErkek gibi canım hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun rabbim gonlundekini nasip etsin insallahh doktor soylemeden siz gorun topigini mi diyosun cnmBilmiyorum canim nub grubunda erkek dediler ama anlamiyorum ben:)
EvetHayirlisi olsun rabbim gonlundekini nasip etsin insallahh doktor soylemeden siz gorun topigini mi diyosun cnm
Aattim ben oraya
Yok canim burda degil o grup faceden orda baya kisi yorumluyor, ,, insallah gonlundeki olur :)Aattim ben orayaerkek dediler canim en iyisini Allah bilir rabbim hayirlisini versin anlayanlardan duymak daha iyi geliyo tabi bi umut oluyo saolsunlar bakalim haftaya belli olcak benimki insallah
Aminn insallah cumlemizin canim yaa sen ne olsun istiyosun benim iki kizim oldugu icin buda erkek olsun istiyorum bu sefer :)))Yok canim burda degil o grup faceden orda baya kisi yorumluyor, ,, insallah gonlundeki olur :)
Canım kız gibi :)Buda benim bebis
Yok canim olurmu hic:))) doktorlar bile doguma kadar yaniliyorlar bizimki sadece tahmin:) hamilelikte zaman geciriyoruz yoksa nasil gecer 9 ayErkek gibi canım nub a gore ama doktor bilir bak doktor kiz derde bizi suçlama sonra :)
Yok canim olurmu hic:))) doktorlar bile doguma kadar yaniliyorlar bizimki sadece tahmin:) hamilelikte zaman geciriyoruz yoksa nasil gecer 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?